Met de juiste tools en mededogen voor jezelf kun je trauma zelf genezen!

Starten met de juiste tools aan zelfgenezing

Zelfhulp en zelfgenezing zal niet voor iedereen geschikt zijn zonder de juiste tools krachtig toe te passen. De tools en tips zullen niet iedereen helpen. Je dient grondig de tools te bestuderen en te gebruiken vooraleer je resultaten kunt hebben. Maar je kunt altijd al beginnen met een meditatie van 5 min.

Mensen die als gevolg van het misbruik zelf een stoornis hebben ontwikkeld zijn niet onze doelgroep. Waarschijnlijk kunnen ze niet hun zelfgenezendvermogen activeren. Toch is elke kleine stap die je zet met het gebruik van de tools en stap vooruit. Net zoals een glaswater bijdraagt aan je gezondheid.

Ik hoop dat je dan de hulp gaat zoeken die je nodig hebt. Zoek dan naar therapie in plaats van deze website te blijven gebruiken. Ik hoop dat je een weloverwogen beslissing neemt over het gebruik van deze website.

Onderzoek, research en referenties

Onze tips en juiste tools zijn gebaseerd op gepubliceerd, peer-reviewed onderzoek dat is gerepliceerd en dat je vindt in de pagina’s over onderzoek en research.

Als je stress-niveau niet verlaagt door bepaalde tools te gebruiken gedurende een maand, dien je op zoek te gaan naar een andere soort hulp. Dan is zelfgenezing op dit moment niet voor jou. Maar wees eerlijk tegenover jezelf! Heb je elke dag een kleine haalbare stap vooruit gezet?

Ik beloof je geen snelle resultaten in een korte periode. Een blijvende inspanning is nodig om een blijvende verandering teweeg te brengen. Niemand kan je snelle resultaten beloven in trauma herstel zonder het harde werk te doen.

Alleen bij activatie van je zelfgenezendvermogen en verschuiving van de pijn ga je stap voor stap emotioneel, psychologisch en spiritueel groeien. Door die verschuiving in combinatie met de andere tools komt er herstel van de schade aan je zenuwstelsel.

juiste tools
Zelfgenezingstools

Het resultaat hangt af van hoe bekrachtigend je bent. Met hoeveel discipline zet je dagelijks stappen door het gebruik van de zelfgenezingstools voor trauma herstel?

U vindt alle onderzoeken die zijn geregistreerd op clinicaltrials.gov.

Psychologie referenties over trauma & zelfgenezing vind je hier!

Alles over zelfgenezing, tips, tools, beperkingen, methodes en context vind je in de categorie zelfgenezing. Je vindt de links ook in het menu of via de zoekfunctie.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer