Radicale vergeving om te genezen van de narcistische mishandeling! +video +audio

Radicale vergeving om te genezen van de narcistische mishandeling! +video +audio

We wisten het, want we vertrouwen hem of haar niet volledig.

audio van deze blog op narcisme.blog

Weet je wat ik denk dat het moeilijkste is om te proberen onszelf te vergeven na een narcistische relatie? Het is dit: we wisten radicale vergeving voor totale genezing van de narcistische mishandeling is nodig, en vooral eerst aan onszelf. Radicale vergeving wil niet zeggen verzoening.

Die openheid en dat vertrouwen dat er nooit kwam.

Je was ruim 10 jaar bij een narcist. Je kwam er pas achter toen je hem verliet. Gedurende al die jaren wilde je dichter bij hem of haar komen door je intiemste gedachten en gevoelens te delen.

Je had ook graag moeilijke verhalen uit je vorige leven verteld. Je had echter het sterke gevoel dat je deze persoon niet voor 100% kon vertrouwen.

Dus dat deed je nooit. Je vertelde hem of haar zelfs dat je je intiemste gevoelens niet kon delen, omdat je hem of haar niet vertrouwde. Toch kon je niet vaststellen waarom. Na het goed lezen van dit artikel zal je dat zeker wel kunnen.

begrippenlijst narcisme lexicon narcisme woordenlijst narcisme, Radicale vergeving voor totale genezing van de narcistische mishandeling toepassen
Tools voor zelfgenezing van traumaherstel!

Hoe het gesprek met je getraumatiseerde deel verder zetten tot complete genezing?

Als het enige is dat je weet dat je dat bange meisje bent dat als kind getraumatiseerd was dan kun je veel doen. Je kunt haar bij de arm nemen. Daarnaast haar ook heel dicht bij nemen en haar beloven dat je regelmatig zal terugkomen.

In één woord je gaat haar vertellen dat alles zou goed komen. Als je dat zou consistent doen dan is dat de grootste doorbraak die je op dit moment kunt hebben.

Dat kleine meisje wist niet beter en dus moet je dat deel van jou nemen en een “praatje” mee hebben. Het is allemaal OK. We maken allen fouten in het leven. En het positieve aan dit alles? Als volwassene weet jij wat het is onvoorwaardelijk van iemand te houden.

Het is een deel van je DNA. En daarmee was dat kleine gesprek met je innerlijke kind een moeilijk begrip. Je gaat kunnen accepteren dat je soms van de verkeerde mensen kunt houden.

Omdat we geen grenzen, moed, te veel angst of welke negatieve emotie dan ook hadden, kunnen we gemakkelijk slechte beslissingen nemen als het gaat om relaties. Nu als je dat gesprek met die delen wil verder zetten tot complete genezing en de oude patronen sluiten dan is deze tekst voor jou.

Maar zoals ik zei, daarna komt de genezing. Het sluiten van oude patronen en trauma’s. Er is zo veel licht aan de andere kant! In dit artikel ga je leren het proces van radicale vergeving dat je waard bent verder te zetten.

Hoe ga je de traumabinding definitief doorbreken met radicale vergeving voor totale genezing van de narcistische mishandeling?

Stel dat je hebt al 10 jaar een knipperlicht relatie met je ex. Door de jaren heen heeft hij jullie kind maandenlang niet eens gezien. De narcist was met iemand anders getrouwd. Toch deed hij je doen geloven dat hij keer op keer zou weggaan en bij je komen.

Jarenlang geef je de schuld aan jezelf voor zijn verdwijnende daden en wrede manieren. Je denkt zelfs dat je hem weg duwde en zijn gedrag veroorzaakte. Toen begin je te lezen over narcisme. Je leert kennen wat de devaluaties is na het liefdesbombardement. Dat geeft je een aha-moment.  Eindelijk kun je zijn gedrag zien als NPD.

Natuurlijk heb je een traumabinding opgebouwd. Na een tijdje dat je de narcist niet meer hebt gesproken begin je opnieuw naar hem te verlangen.

Deze keer heb je nu wel een diepere kennis voor waarom hij in het verleden is verdwenen, maar het neemt niet weg dat je wilde dat hij terugkeerde ondanks zijn valse, manipulatieve, emotieloze manieren en ondanks dat je hoorde van zijn drugsmisbruik.

Ook de manier hoe hij jullie dochter behandelde maakt je woedend. Hoe kun je ervoor zorgen dat je de deur niet opent als hij terugkomt? Hoe kun je deze cyclus doorbreken? Als dit de vragen zijn die je stelt dat is dit artikel zeker voor jou.

Hoe ga je je diepe zingeving verkrijgen na narcistisch misbruik?

Verliet je de narcist enkele jaren geleden? De scheiding was definitief. En strikt genomen heb je geen contact onderhouden en vastgehouden aan geen contact zelfs na een huwelijk van 27 jaar en twee kinderen samen.

Je bent trots op hoe resoluut je bent geweest na zoveel jaren van proberen en proberen het huwelijk te laten werken.

Hier sta je dan: je bent nog steeds aan het afkoelen van al die jaren relatie.

De narcist is verdwenen en je weet niets meer. De eerste periode na de
scheiding was op zijn minst traumatisch.

Maar nu, terwijl je leven een nieuwe vorm, een nieuwe baan en een nieuw thuis heeft gekregen, voel je je zinloos.  Nu je begint met je te vestigen, maar je hebt een voortdurend overweldigend gevoel van zinloosheid dat je volgt als een wrede schaduw.

Zelfs als je ongelooflijk hard werkt om jouw denkpatronen opnieuw vorm te geven slaat de zinloosheid toe. Het is de bedoeling, omdat je positief, vastbesloten en opmerkzaam bent dat je zowel mediteert als lange wandelingen maakt op het strand met jouw hond.

Bovendien verzorg je je meestal goed. Ondertussen blijf Je in een vrolijke, vriendelijke houding en werkt hard.
Sinds je heel veel van jouw kinderen houdt kun je ze als jonge volwassenen de ruimte geven om hun eigen leven te leiden, wat ze ook doen.

Je weet niet hoeveel keer je de Engelstalige narp – modules dient door te nemen om te kunnen verder gaan want het lijkt dat je je zingeving kwijt bent.  Al zo lang wil je je ervaringen kunnen gebruiken voor groei.

Maar je hebt het gevoel dat je in een eindeloze cirkel bent, ook met chronische pijnen, onderbroken door korte afleveringen van lichtheid die snel verdwijnen. Als je je leven dat nutteloos lijkt, wilt ontraadselen dat vind je dat hier.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Genoeg is genoeg.

Ons innerlijk weten schreeuwde tegen ons dat er iets niet klopte dat we gewoon nog meer tijd, geld, liefde, inspanning en gezondheid verloren. We gooiden het weg in deze relatie.

De ervaring liet ons keer op keer zien, het maakte niet uit wat we probeerden te doen, dat dit schip aan het zinken was. Dat als we er op die manier mee zouden verder doen dat we er mee gingen verdwijnen.

Na het beëindigen van je narcistische relatie, is het gewoon dat je verwoesting overhoudt aan je veiligheid, eigendommen en relaties met familie.  Zoals je zult merken is er ook schade aan je vriendschappen, gebroken emoties en gezondheid, evenals alle andere verliezen die je hebt geleden als gevolg van een relatie met een narcist.

De persoon die het meest verwoest is, ben jijzelf.

Terwijl je naar het puin kijkt dat links aan je voeten ligt, kan het gemakkelijk zijn dat je jezelf veroordeelt en verafschuwt. Natuurlijk zijn we in het begin kwaad en verwoest door wat een ander ons heeft aangedaan. Dit maakt dat we onze eigen verantwoordelijkheid niet zien.

Maar toch, in het koude daglicht, is de persoon met wie we meestal het meest verwoest zijn, onszelf.

En de mate van spijt kan zelfs enorm zijn. Ik zeg je dat ik zoveel mensen heb ontmoet die ongelooflijke wilskracht aan de dag legden. Ze begonnen zelfs om hun leven opnieuw op te bouwen, waar dingen mogelijk werden die een zegen waren.

Opnieuw hertrouwen met de narcist.

Maar plots toen opnieuw gingen ze terug naar de narcist die toen in positie was om echt een groot aantal schade aan hen te doen en hun leven volledig te decimeren.

Zoals enkelen die na jaren teruggingen, hun activa combineerden, hertrouwden met de narcist om alleen weer alles te verliezen.

Kun je je voorstellen hoe moeilijk het voor deze mensen is om zichzelf te vergeven?

Heb je die dit leest, iets soortgelijks gedaan? Ik zou graag van je horen als dat zo is. Ik heb dat gedaan. Er waren vele periodes in die relatie als ik had gestopt, ik niet de verliezen zou hebben geleden die ik leed.

Als dat bij jou het geval is, onderbreek dan deze video, scrol naar beneden en deel je ervaring in de commentaren. En ben je al bezig met wederopbouw en genezing?

Radicale vergeving voor totale genezing van de narcistische mishandeling is één van die dingen, die bijna onmogelijk is om te doen, maar niet als we de Quantum Healing techniek gebruiken!

Hoe kunnen we voorbij gaan aan de angstaanjagende obsessieve gedachten van:

Waarom kon ik zo stom zijn geweest?

Hoe kon ik dit zo lang laten duren en kon dit zo erg worden!

Of ik heb niet alleen mijn leven geruïneerd, maar ook het leven van mijn kinderen. 

Het is zo waar dat de narcistische misbruiksituatie waar we doorheen zijn gegaan, iedereen beïnvloedt.

Het brengt verwoesting teweeg aan elk deel van ons leven en de mensen erin, vooral de mensen die van ons houden, die het niet uitmaakten wat ze deden ons niet kon helpen.

Hoe kunnen we deze vreselijke verwijten en spijt van onze keuzes in het verleden loslaten?

Van wat ik heb gevonden is er één manier – radicale vergeving – wat een ongelooflijk Quantum – concept is. Het is niet alleen van toepassing op anderen, maar ook op onszelf en alle processen van het leven die ons tot dit punt hebben gebracht.

Radicale vergeving betekent het overstijgen van een zekere betekenis op het niveau van vergeving en in plaats daarvan naar de ziel gaan.

Quantum Waarheid, een plaats waar wetenschap en geest samenkomen. Dit brengt ons naar het hogere niveau van begrip.

Er is niets wat optreedt dat fout is, onvolmaakt of gebeurt met ons in plaats van voor ons. En God is overal en overal aanwezig, hoe het ook lijkt.

Zie je, zodra we iets als verkeerd beoordelen, zijn we er onmiddellijk in verzet tegen.

We bevinden ons in dat computerspel op dit niveau – verbergen ons in de diepe kerker, terwijl de wereld boven ons wordt opgeblazen en we weigeren de code te vinden om uit de kerker te breken en de orde weer te herstellen.

Omdat we nu niet de genezing en de oplossing van onze rampspoed vinden, kunnen we dit niveau niet beheersen en dan verder gaan naar de volgende, waar we onsterfelijkheid en superkrachten zullen krijgen. We zitten vast.

Als dit allemaal met een reden zou gebeuren, om ons uiteindelijk te bevrijden naar het volgende niveau van onze evolutie en ons leven, zou het dan niet beter zijn om de code te vinden?

Ik weet dat dit een stuk gemakkelijker gezegd dan gedaan is, maar hoe langer we blijven klagen over het leven, de narcist en onze eigen keuzes, hoe langer we ons in die donkere kerker bevinden zonder hoop op daglicht.

Persoonlijk weet ik dat ik nooit uit mijn emotionele en mentale kerker zou zijn gekomen als het niet was om dit te accepteren: ‘Als er een reden voor is die gebeurtenis’ voor ‘mij is, wil ik er alles aan doen om het te ontdekken.’

Kun je jouw code ontdekken voor jouw bevrijding van narcisme?

Inmiddels ontdekte ik en omhelsde dat het leven dat ik met de narcist had, even waanzinnig was als ikzelf uiteindelijk accepteerde. In essentie was ik niet blij. In elke gebeurtenis overhandigde ik constant de macht. Net zo was altijd ongemakkelijk.  Ik zat vast in oude patronen en banden waar ik niet gevalideerd, gewaardeerd en gezond kon zijn.

Ik probeerde iemand anders zo te maken dat ik gelukkig kon zijn. Het was een vals afhankelijk, onzeker leven waarin ik probeerde mezelf van buiten naar binnen te krijgen, dat was bewusteloos.

Waarom dit tot zo’n verschrikkelijk bijna fataal niveau was gegaan, was omdat ik niet was ontwaakt, hoewel mijn innerlijk niet luider had kunnen gillen.

Ik was chronisch zelfverrijkend en zelfverlatend terwijl het proberen om iemand anders te dwingen om van me te houden en te waarderen. Ondertussen was ik niet verankert omdat zelf te doen.

Eindelijk stoppen.

Het meest fantastische geschenk tgv. narcistische mishandeling is Quantum Recovery. Eindelijk kunnen we stoppen met proberen om onszelf te worden en om hele bronnen binnenin te worden. Dat is immers de enige plaats van waaruit al het leven kan bloeien voor onszelf en iedereen die we aanraken.

Dat is het ongelooflijke geschenk.

Waarom moest het zo lang duren?

Maar toch, ik kan je bijna horen zeggen, ‘Zelfs als ik dat accepteer, waarom moest ik in vredesnaam zoveel verliezen, zo lang blijven, mijn beste jaren opgeven, al mijn middelen en geld verliezen en al het andere dat ik gebruikte in mijn leven verliezen? ‘

Het antwoord is deze: we nemen deze les met onszelf, de reis van groot onbewustzijn, van het verantwoordelijk houden van anderen voor onze eigen niet-genezen delen zolang als het nodig is om te ontwaken.

Ik moest persoonlijk alles, iedereen en bijna mijn leven verliezen. Sommige mensen worden al lang daarvoor wakker. Anderen worden helemaal niet wakker in dit leven, maar ze zullen het altijd op een dag doen. Omdat we allemaal naar huis gaan, naar heelheid omdat er eigenlijk geen andere bestemming is om te bereiken.

Niet de omstandigheden tellen.

Dit is wat ik heb gezien, keer op keer in de verschrikkelijkste gevallen van narcistische mishandeling van misbruik:  De heropbouw van de levens van mensen heeft niets te maken met wat ze wel of niet hebben verloren.

Noch of hun gezondheid wel of niet slecht werd. Het heeft niets te maken met hoe oud ze waren toen ze eindelijk weggingen.

Het heeft echt te maken met de radicale vergeving van zichzelf.

De echte betekenis gaan beseffen: Mijn ziel heeft dit goed! Het deed alles wat nodig was in overleg met mijn persoonlijkheid, de narcist en het leven om me tot ontwaken te brengen.

Wanneer mensen er alles aan doen om die waarheid te accepteren en op één lijn te krijgen, is de kracht van spirituele vergoeding oneindig, vreemd, bizar, eigenaardig, ongebruikelijk, abnormaal, ongewoon, buitengewoon, surrealistisch.

Ik heb mensen zien herbouwen en hun leven veranderen op de spectaculairste manieren die je je kunt voorstellen. Synchroniciteit, wonderen en onbeperkte zegeningen staan ​​aan hun kant.

Er zijn geen krachtiger krachten dan die. Niets van dit alles is toeval, want dat is het we leven als een waar zelf. Dit kan alles kosten wat we hebben voordat we dat kunnen bereiken.

Wanneer we ons in het absolute dieptepunt bevinden met onze wereld die om ons heen instort, kunnen we ons in de diepten van wanhoop en duisternis bevinden, omdat het zo oneerlijk is dat we tot nu toe zijn achtergesteld.

We zijn zo boos dat de narcist de zonsondergang in springt met al onze bezittingen.  De narcist daagt ons uit met hun nieuwe liefde, terwijl we emotioneel, praktisch en financieel verwoest zijn en natuurlijk vinden ze dit normaal.

Toch hebben we de Quantum-tools nu beschikbaar om voorbij deze toestanden te gaan, te werken met de radicale vergiffenis code, onszelf te genezen buiten de niveaus waar we vroeger actief waren en onze ware goddelijkheid te claimen.

OK dus hier is de code: puur en eenvoudig.

Stap 1: Reik diep naar binnen en laat alle trauma’s los die je ervan weerhouden om je situatie te accepteren en wat je hebt meegemaakt

Het werk met NARP Module 3 is hier krachtig voor.

Stap 2: Stel dit doel en verwijder alle weerstanden: ‘Mijn bewustzijn en vrijheid in mijn Ware zelf-functie is de waardevolste droom die ik ooit zou kunnen hebben’, zodat je begint te leven in DIE afstemming.

De doelstellingsmodule in NARP zul je hiermee helpen.

Stap 3: Is het loslaten van alle denkbeelden dat ‘ik alleen geliefd en waardevol ben als ik a, b of c heb of als ik a, b of c doe’.

Al het innerlijke werk doen over alles wat je hebt verloren tot je radicale vergeving voor totale genezing van de narcistische mishandeling kunt toepassen!

Zorg ervoor dat je alle dingen die je hebt verloren en waarvan je denkt dat het omstandigheden zijn voor je aanbidding meeneemt in dat innerlijke werk zoals je nu doet.

Misschien wilt u deze ‘voorwaardelijke liefde – hechtingswonden wissen met Module 1 of de Module doelinstellingen in NARP.

Dan echt wanneer je het wonder voelt en leven genereert door de verlichting van het vorige ‘niet – vergevende zelf’ – trauma en, wanneer je je leven begint als een echt Ware Zelf zie gewoon wat komt om je te zegenen!

Opnieuw is het geen toeval. Dit is gewoon meer van de zegening krijgen die je al bent geworden.

Oké, dus laat ik je meteen leiden naar radicale vergeving! Door je te verbinden met onze gratis bronnen.

Radicale vergiffenis, radicale verantwoordelijkheid en bloeien.

Ik beloof je dat je je Ware Vergiffenis niet zult missen, omdat de bloeiers Manier om te helen er helemaal om draait!

Ook heb je de gratis bronnen in het starterspakket van Melanie als je de Engelse taal begrijpt die een uitnodiging bevat voor een genezingsworkshop met haar, een reeks e-books en nog veel meer (zie hieronder).

Hoe meer we onszelf ontwikkelen en groeien naar ons Ware Zelf, hoe dankbaarder we worden voor de reis.

Uiteindelijk komen we op het hoogste niveau van vergeving waar we beseffen dat ‘alles op zielsniveau perfect was en een geschenk’.

Dat betekent dat er feitelijk geen daders zijn die wij moeten veroordelen en niets om zelfs te vergeven. Maar goed voel je zeker niet verplicht om dergelijke groei te maken. 

Neem zo lang tijd als nodig is. De reis om er te komen is net zo rijk en verhelderend als de bestemming.

Dus blijf tot de volgende keer glimlachen, blijf genezen en blijf gedijen, want er is niets anders te doen.

Als je open staat om meer te leren:

We hebben het over onderwerpen waar niet eens psychologen, counselors of ondersteuningsgroepen het over hebben.

Onze ware emancipatie en ontkoppeling van narcisten komt niet van het leren van alles over hen. Het komt alleen voor echt en duurzaam als we het innerlijke werk doen en de innerlijke delen van onszelf helen die nog steeds een trauma zijn dat aan hen is verbonden.

Dat is waar NARP bloeien herstelprogramma over gaat. Inmiddels is het duidelijk waarom het voor mijzelf en zoveel andere kijkers in onze gemeenschap heeft gewerkt!

Radicale vergeving voor totale genezing van de narcistische mishandeling toepassen.

Ik zou van je willen, dat jij hier verbinding meemaakt, zodat je een diep begrip van dit innerlijke werk kunt ervaren, evenals de effectiviteit ervan.

Ik hoop echt dat dit echt helpt voor jou. Zelfs als je niet de financiële middelen hebt om het volledig programma te kopen zal wat we gratis aanbieden een enorm verschil maken. We veronderstellen daarbij dat je het samenhangend toepast gedurende een lange periode.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees