Wat kun je doen als je woont naast een toxische persoon?

Narcistische buren

Een van de gruwelen die veel mensen hebben meegemaakt, zijn narcistische buren.

Misschien vecht je er nu mee.

Je bent niet alleen. Ik heb dit ook meegemaakt!

Het is verschrikkelijk, omdat onze thuis voor onze heilig is, onze zachte plek om te ontspannen, tot rust te komen en te herstellen.

Het is heerlijk als we lieve buren hebben.

Buren kunnen mensen zijn met wie we contact kunnen maken voor ondersteuning, gemeenschap, vriendschap en zelfs een helpende hand wanneer dat nodig is.

Maar wat gebeurt er als je de nachtmerrie-buur hebt, waardoor je letterlijk op scherp kunt staan ​​of zelfs geterroriseerd in je eigen huis?

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/414318

De noodzakelijke innerlijke verschuiving naar vrijheid en kracht.

Dit is het belangrijkste om te onthouden dat narcistische buren, zoals alle narcisten onze ongenezen verschrikkingen veroorzaken.

En wanneer dit gebeurt, geven ze ons de ongelooflijke kans om deze verschrikkingen te genezen en onszelf te verplichten om te groeien.

De genezing die we maken, betekent niet alleen veilig tevoorschijn komen uit wat we doormaken, maar ook voor altijd vrij van deze verschrikkingen leven.

Ik ben zo dankbaar voor al mijn narcistische contacten en hun handlangers.

Het is vanwege mijn tijd bij hen dat ik in staat ben om mijn innerlijke angsten voor autoriteiten los te laten, te genezen en op te lossen.

Ik voel me niet meer door mensen weggegooid, me schuldig, slecht of verkeerd voor dingen die ik deed of niet deed, en ook mijn verschrikkingen van het proberen mijn rechten op mijn eigen privacy en leven te hebben. Ik laat mensen niet meer mijn grenzen overtreden.

Ik wil echt dat je begrijpt dat elke narcist in je leven je een zielsreis van ongelooflijke kracht, goddelijkheid en evolutie verleent, wanneer je bereid bent om naar binnen te keren en het werk te doen.

Deze zielsreis stelt je dan in staat om de arena binnen te gaan met een narcist op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Een manier die werkt.

Ik weet dat je misschien het gevoel hebt dat de narcist in je leven TE slecht is om dit te kunnen mee doen.

Toch beloof ik je dat de persoon achter het masker machteloos zal zijn zodra je de trauma’s in je geneest. Hij kan die kogels of trauma’s niet meer op je gebruiken om op je te blijven schieten.

Dit geldt voor ELKE narcist.

Ik hoop zo dat deze video of artikel gaat helpen als je woont naast een toxische persoon.

Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig.

Ik ben hier om je te helpen.

Laten we dit samen laten gebeuren.

En als je dit goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met u? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt?

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq
Professionele Bachelor in de Orthopedagogie.

 

Als je open staat om meer te leren bekijk dan de Engelstalige programma’s van  Melanie ’s nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack,  The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.