Wat kun je doen als je woont naast een toxische persoon? +video

Wat kun je doen als je woont naast een toxische persoon? +video

Narcistische buren:

Een van de gruwelen die veel mensen hebben meegemaakt zijn deze die je meemaakt als je woont naast een toxische persoon. Vecht je er nu mee? Je bent niet alleen. Ik heb dit ook meegemaakt! Het is verschrikkelijk, omdat onze thuis voor onze heilig is, onze zachte plek om te ontspannen, tot rust te komen en te herstellen.

Het is heerlijk als we lieve buren hebben.

Buren kunnen mensen zijn met wie we contact kunnen maken voor ondersteuning, gemeenschap, vriendschap en zelfs een helpende hand wanneer dat nodig is. Maar wat gebeurt er als je de nachtmerrie-buur hebt, waardoor je letterlijk op scherp kunt staan ​​of zelfs geterroriseerd in je eigen huis?

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

De noodzakelijke innerlijke verschuiving naar vrijheid en kracht.

Dit is het belangrijkste om te onthouden dat narcistische buren, zoals alle narcisten, onze ongenezen verschrikkingen veroorzaken. En wanneer dit gebeurt, geven ze ons de ongelooflijke kans om deze verschrikkingen te genezen en onszelf te verplichten om te groeien. De genezing die we maken, betekent niet alleen veilig tevoorschijn komen uit wat we doormaken, maar ook voor altijd vrij van deze verschrikkingen leven.

als je woont naast een toxische persoon
Wat kun je doen om je te versterken?

Ik ben zo dankbaar voor al mijn narcistische contacten en hun handlangers.

Het is vanwege mijn tijd bij hen dat ik in staat ben om mijn innerlijke angsten voor autoriteiten los te laten. Je bent in staat te genezen en je angst op te lossen.

Ik voel me niet meer door mensen weggegooid. Ook niet meer schuldig, slecht of verkeerd voor dingen die ik deed of niet deed. En ook mijn verschrikkingen van het proberen mijn rechten op mijn eigen privacy en leven te hebben heb ik los gelaten. Bovendien laat ik mensen niet meer mijn grenzen overtreden.

Ik wil echt dat je begrijpt dat elke narcist in je leven je een zielsreis van ongelooflijke kracht, goddelijkheid en evolutie verleent. Die evolutie kun je krijgen wanneer je bereid bent om naar binnen te keren en het werk te doen.

Deze zielsreis stelt je dan in staat om de arena binnen te gaan met een narcist op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Een manier die werkt.

Ik weet dat je het gevoel hebt dat de narcist in je leven TE slecht is om dit te kunnen mee doen.

Toch beloof ik je dat de persoon achter het masker machteloos zal zijn zodra je de trauma’s in je geneest. Hij kan die kogels of trauma’s niet meer op je gebruiken om op je te blijven schieten.

Dit geldt voor ELKE narcist.

Ik hoop zo dat dit artikel gaat helpen als je woont naast een toxische persoon.

Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en wordt krachtig. Ik ben hier om je te helpen. Laten we dit samen laten gebeuren. En als je dit goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met u? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt? Wat ga je nu doen als je woont naast een toxische persoon.

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

2 reacties op “Wat kun je doen als je woont naast een toxische persoon? +video”

  1. Inge Nietvelt avatar
    Inge Nietvelt

    Ik ben opgegroeid met een narcistische moeder, heb verschillende narcistische exen, de laatste zelfs een gevaarlijk psychopaat, die ervaring heeft mij de ogen geopend. Ik word echter ook al jaren gepest door mijn buren, op een zeer sluwe wijze, voor de buitenwereld houden ze de schijn hoog en maken mij zwart zoveel ze kunnen, gisteren is de bom ontploft. Jarenlang al laat ik ze begaan, gisteren liep mijn emmer over met een hevige ruzie tot gevolg waar zelfs de politie bij kwam. Ik ben totaal in shock momenteel. Heb me nog nooit zo diep gekwetst en geraakt gevoeld. Mijn buurvrouw heeft dingen geroepen die zo kwetsend zijn, heel bewust om mij te pijnigen…ik ben er kapot van…heb hulp nodig en weet niet waar of hoe…de wanhoop nabij…

  2. johanpersyn avatar

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees