Wat kun je doen als je woont naast een toxische persoon?

Narcistische buren:

Een van de gruwelen die veel mensen hebben meegemaakt zijn deze die je meemaakt als je woont naast een toxische persoon.

Misschien vecht je er nu mee.

Je bent niet alleen. Ik heb dit ook meegemaakt!

Het is verschrikkelijk, omdat onze thuis voor onze heilig is, onze zachte plek om te ontspannen, tot rust te komen en te herstellen.

Het is heerlijk als we lieve buren hebben.

Buren kunnen mensen zijn met wie we contact kunnen maken voor ondersteuning, gemeenschap, vriendschap en zelfs een helpende hand wanneer dat nodig is.

Maar wat gebeurt er als je de nachtmerrie-buur hebt, waardoor je letterlijk op scherp kunt staan ​​of zelfs geterroriseerd in je eigen huis?

 

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/414318

De noodzakelijke innerlijke verschuiving naar vrijheid en kracht.

Dit is het belangrijkste om te onthouden dat narcistische buren, zoals alle narcisten onze ongenezen verschrikkingen veroorzaken.

En wanneer dit gebeurt, geven ze ons de ongelooflijke kans om deze verschrikkingen te genezen en onszelf te verplichten om te groeien.

De genezing die we maken, betekent niet alleen veilig tevoorschijn komen uit wat we doormaken, maar ook voor altijd vrij van deze verschrikkingen leven.

 

Ik ben zo dankbaar voor al mijn narcistische contacten en hun handlangers.

Het is vanwege mijn tijd bij hen dat ik in staat ben om mijn innerlijke angsten voor autoriteiten los te laten. Je bent in staat te genezen en je angst op te lossen.

Ik voel me niet meer door mensen weggegooid. Ook niet meer schuldig, slecht of verkeerd voor dingen die ik deed of niet deed. En ook mijn verschrikkingen van het proberen mijn rechten op mijn eigen privacy en leven te hebben. Bovendien laat ik mensen niet meer mijn grenzen overtreden.

Ik wil echt dat je begrijpt dat elke narcist in je leven je een zielsreis van ongelooflijke kracht, goddelijkheid en evolutie verleent. Die evolutie kun je krijgen wanneer je bereid bent om naar binnen te keren en het werk te doen.

Deze zielsreis stelt je dan in staat om de arena binnen te gaan met een narcist op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Een manier die werkt.

Ik weet dat je misschien het gevoel hebt dat de narcist in je leven TE slecht is om dit te kunnen mee doen.

Toch beloof ik je dat de persoon achter het masker machteloos zal zijn zodra je de trauma’s in je geneest. Hij kan die kogels of trauma’s niet meer op je gebruiken om op je te blijven schieten.

Dit geldt voor ELKE narcist.

Ik hoop zo dat deze video of artikel gaat helpen als je woont naast een toxische persoon.

Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig.

Ik ben hier om je te helpen.

Laten we dit samen laten gebeuren.

En als je dit goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met u? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt? Wat ga je nu doen als je woont naast een toxische persoon.

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

2 Feedbacks on “Wat kun je doen als je woont naast een toxische persoon?”

  1. Ik ben opgegroeid met een narcistische moeder, heb verschillende narcistische exen, de laatste zelfs een gevaarlijk psychopaat, die ervaring heeft mij de ogen geopend. Ik word echter ook al jaren gepest door mijn buren, op een zeer sluwe wijze, voor de buitenwereld houden ze de schijn hoog en maken mij zwart zoveel ze kunnen, gisteren is de bom ontploft. Jarenlang al laat ik ze begaan, gisteren liep mijn emmer over met een hevige ruzie tot gevolg waar zelfs de politie bij kwam. Ik ben totaal in shock momenteel. Heb me nog nooit zo diep gekwetst en geraakt gevoeld. Mijn buurvrouw heeft dingen geroepen die zo kwetsend zijn, heel bewust om mij te pijnigen…ik ben er kapot van…heb hulp nodig en weet niet waar of hoe…de wanhoop nabij…

Geef een reactie, vraag of antwoord.