Kennismaking met scheidingsadvocaat Rebecca Zung video

Kennismaking met scheidingsadvocaat Rebecca Zung video

Een winnend gameplan ontwikkelen tegenover de narcist.

Ik hou ervan om een ​​exclusief Engelstalig programma “onderhandelen met een narcist” met u te delen. Dit is een spoedcursus van 4 uur, ontworpen door Top 1% scheidingsadvocaat, Rebecca Zung. Zij biedt jou een actueel kader en methodologie om een ​​winnend gameplan en strategie te creëren.

“Uw onderhandeling met een narcist.”

Dit enige Engelstalige programma “onderhandelen met een narcist” is ontwikkeld door een advocaat. Rebecca heeft ook een diep begrip van narcisme. Zij weet hoe met hen te onderhandelen en te winnen.⁣

Wat je leert in  onderhandelen met een narcist?

Met dit Engelstalig programma “onderhandelen met een narcist” leert u hoe u een supersterke strategie kunt formuleren. Als resultaat leert u hoe u een onoverwinnelijke hefboomwerking kunt creëren.

Je weet hoe u kunt vooruitlopen op wat de narcist zal doen. Als je hem of haar twee stappen voor bent kunt u winnen. Je leert in “onderhandelen met een narcist” hoe u zich op u en uw zaak kunt concentreren! ⁣

Negotate like you matter Rebecca Zung paperback cover
info Paperback

Wist u dat een scheiding met een narcist 4 keer of meer zoveel kan kosten in advocaatkosten als een gebruikelijke scheiding?

Dit Engelstalige programma “onderhandelen met een narcist” is minder dan de kosten van een uur goede advocaattijd. U ontvangt direct een terugverdientijd van uw investering.⁣ ⁣Ik maak hiervoor promotie, niet dat ik daar zelf iets aan verdien.

Korting op onderhandelen met een narcist

Gebruik de code SLAY200 bij het afrekenen en ontvang $ 200 korting! ⁣ ⁣

Als u mij al een tijdje volgt, weet u dat ik zelden andere programma’s promoot. Daarom is dit één waarvan ik weet dat het je kan helpen als je gaat scheiden of onderhandelen met een narcist.

Dit Engelstalig programma vertelt je zelfs wat je moet doen. De strategieën zijn afhankelijk van het soort narcist waarmee je te maken hebt! ⁣U leert ze hier onderscheiden.

⁣Besparing aan advocaatkosten door goede voorbereiding

Dit Engelstalige programma kan je duizenden euro’s aan advocaatkosten besparen, omdat het je precies vertelt wat je moet doen.⁣ ⁣

Je leert hoe je kunt stoppen slachtoffer zijn van de woede, gaslighting en trauma van de narcist, door de rollen om te draaien Je kunt degene te zijn die het proces controleert en het gewenste resultaat stuurt door dit programma te volgen.⁣ ⁣

Wat zijn de belangrijkste dingen waar mensen bang voor zijn als het gaat om onderhandelen met een narcist? ⁣

Laat het me weten in de commentaarsectie hieronder.

Breaking Free Rebecca Zung

klik op de foto

Negotiate like you matter

REPRESENT YOURSELF AGAINST A NARCISSIST ONE MOM’S BATTLE WITH TINA SWITHIN AND DR. RAMANI PART 2

Communicatie met moeilijke personen.

Schriftelijke communicatiemethode om toe te passen met narcisten.

Is de verstandhouding definitief gebroken?


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees