Kennismaking met scheidingsadvocaat Rebecca Zung

Over hoe te onderhandelen met een narcist programma van Rebecca Zung advokaat

Een winnend gameplan ontwikkelen tegenover de narcist.

Ik hou ervan om een ​​exclusief Engelstalig programma “onderhandelen met een narcist” met u te delen. Dit is een spoedcursus van 4 uur, ontworpen door Top 1% scheidingsadvocaat, Rebecca Zung. Zij biedt u een actueel kader en methodologie om een ​​winnend gameplan en strategie te creëren.

“Uw onderhandeling met een narcist.”

Dit enige Engelstalige programma “onderhandelen met een narcist” is ontwikkeld door een advocaat. Rebecca heeft ook een diep begrip van narcisme. Zij weet hoe met hen te onderhandelen en te winnen.⁣

Wat je leert in  onderhandelen met een narcist?

Met dit Engelstalig programma “onderhandelen met een narcist” leert u hoe u een supersterke strategie kunt formuleren. Als resultaat leert u hoe u een onoverwinnelijke hefboomwerking kunt creëren.

Je weet hoe u kunt vooruitlopen op wat de narcist zal doen. Als je hem of haar twee stappen voor bent kunt u winnen. Je leert in “onderhandelen met een narcist” hoe u zich op u en uw zaak kunt concentreren! ⁣

Wist u dat een scheiding met een narcist 4 keer of meer zoveel kan kosten in advocaatkosten als een gebruikelijke scheiding?

Dit Engelstalige programma “onderhandelen met een narcist” is minder dan de kosten van een uur goede advocaattijd. U ontvangt direct een terugverdientijd van uw investering.⁣ ⁣Ik maak hiervoor promotie, niet dat ik daar zelf iets aan verdien.

Korting op onderhandelen met een narcist

Gebruik de code SLAY200 bij het afrekenen en ontvang $ 200 korting! ⁣ ⁣

Als u mij al een tijdje volgt, weet u dat ik zelden andere programma’s promoot. Daarom is dit één waarvan ik weet dat het  je kan helpen als je gaat scheiden of onderhandelen met een narcist.

Dit Engelstalig programma vertelt je zelfs wat je moet doen. De strategieën zijn afhankelijk van het soort narcist waarmee je te maken hebt! ⁣U leert ze hier onderscheiden.

⁣Besparing aan advocaatkosten door goede voorbereiding

Dit Engelstalige programma kan je duizenden euro’s aan advocaatkosten besparen, omdat het je precies vertelt wat je moet doen.⁣ ⁣

Je leert hoe je kunt stoppen slachtoffer zijn van de woede, gaslighting en trauma van de narcist, door de rollen om te draaien Je kunt degene te zijn die het proces controleert en het gewenste resultaat stuurt door dit programma te volgen.⁣ ⁣

Wat zijn de belangrijkste dingen waar mensen bang voor zijn als het gaat om onderhandelen met een narcist? ⁣

Laat het me weten in de commentaarsectie hieronder.

Breaking Free Rebecca Zung

klik op de foto

Negotiate like you matter

REPRESENT YOURSELF AGAINST A NARCISSIST ONE MOM’S BATTLE WITH TINA SWITHIN AND DR. RAMANI PART 2

Communicatie met moeilijke personen.

Schriftelijke communicatiemethode om toe te passen met narcisten.

Is de verstandhouding definitief gebroken?

Hoe juridische kwesties met narcisten aanpakken?

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Gold Membership the narcissistic Abuse Recovery Program

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Special Gold Membership Offer

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver Membership

Quantum Healing Starter Pack

The Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing

6 Stappen om het ego te verzachten met egowerk (groeitaak)

Estimated reading time: 11 minutes Ik leer veel over egowerk. Ik heb ontdekt dat het een van de krachtigste hulpmiddelen is… Read More

 • complex trauma
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma

Hoe narcistische moeders CPTSS veroorzaken

De link tussen narcistische moeders en CPTSD Complexe posttraumatische stressstoornis en narcistisch emotioneel misbruik. Als we denken aan posttraumatische stressstoornis… Read More

 • complex trauma
 • trauma
 • zelfgenezing

Heb je trauma in je lichaam? Werken aan je traumalichaam

Deze presentatie over trauma in je lichaam wat we noemen het traumalichaam bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative… Read More

%%footer%%