Kennismaking met scheidingsadvocaat Rebecca Zung

vrouw met handen in de mond voor narcisme.blog

Een winnend gameplan ontwikkelen tegenover de narcist.

Geschatte leestijd: 3 minutes

Ik hou ervan om een ​​exclusief Engelstalig programma “onderhandelen met een narcist” met u te delen. Dit is een spoedcursus van 4 uur, ontworpen door Top 1% scheidingsadvocaat, Rebecca Zung. Zij biedt u een actueel kader en methodologie om een ​​winnend gameplan en strategie te creëren.

“Uw onderhandeling met een narcist.”

Dit enige Engelstalige programma “onderhandelen met een narcist” is ontwikkeld door een advocaat. Rebecca heeft ook een diep begrip van narcisme. Zij weet hoe met hen te onderhandelen en te winnen.⁣

Wat je leert in  onderhandelen met een narcist?

Met dit Engelstalig programma “onderhandelen met een narcist” leert u hoe u een supersterke strategie kunt formuleren. Als resultaat leert u hoe u een onoverwinnelijke hefboomwerking kunt creëren.

Je weet hoe u kunt vooruitlopen op wat de narcist zal doen. Als je hem of haar twee stappen voor bent kunt u winnen. Je leert in “onderhandelen met een narcist” hoe u zich op u en uw zaak kunt concentreren! ⁣

Wist u dat een scheiding met een narcist 4 keer of meer zoveel kan kosten in advocaatkosten als een gebruikelijke scheiding?

Dit Engelstalige programma “onderhandelen met een narcist” is minder dan de kosten van een uur goede advocaattijd. U ontvangt direct een terugverdientijd van uw investering.⁣ ⁣Ik maak hiervoor promotie, niet dat ik daar zelf iets aan verdien.

Korting op onderhandelen met een narcist

Gebruik de code SLAY200 bij het afrekenen en ontvang $ 200 korting! ⁣ ⁣

Als u mij al een tijdje volgt, weet u dat ik zelden andere programma’s promoot. Daarom is dit één waarvan ik weet dat het  je kan helpen als je gaat scheiden of onderhandelen met een narcist.

Dit Engelstalig programma vertelt je zelfs wat je moet doen. De strategieën zijn afhankelijk van het soort narcist waarmee je te maken hebt! ⁣U leert ze hier onderscheiden.

⁣Besparing aan advocaatkosten door goede voorbereiding

Dit Engelstalige programma kan je duizenden euro’s aan advocaatkosten besparen, omdat het je precies vertelt wat je moet doen.⁣ ⁣

Je leert hoe je kunt stoppen slachtoffer zijn van de woede, gaslighting en trauma van de narcist, door de rollen om te draaien Je kunt degene te zijn die het proces controleert en het gewenste resultaat stuurt door dit programma te volgen.⁣ ⁣

Wat zijn de belangrijkste dingen waar mensen bang voor zijn als het gaat om onderhandelen met een narcist? ⁣

Laat het me weten in de commentaarsectie hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Breaking Free Rebecca Zung

klik op de foto

Negotiate like you matter

REPRESENT YOURSELF AGAINST A NARCISSIST ONE MOM’S BATTLE WITH TINA SWITHIN AND DR. RAMANI PART 2

Communicatie met moeilijke personen.

Schriftelijke communicatiemethode om toe te passen met narcisten.

Is de verstandhouding definitief gebroken?

Hoe juridische kwesties met narcisten aanpakken?

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Gold Membership the narcissistic Abuse Recovery Program

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Special Gold Membership Offer

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver Membership

Quantum Healing Starter Pack

The Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!