Werken aan het helen van innerlijke trauma en geloofssystemen.

communicatie methode met een narcist

Als je een oplossing nodig hebt voor narcistisch misbruik en niet meer emotioneel van streek wilt zijn, dan is helen van innerlijke trauma door naar binnen keren om het trauma te genezen de oplossing waar je al die tijd naar op zoek was.

Het is contra-intuïtief en het werkt helen van innerlijke trauma

Als je ijverig werkt aan het helen van je innerlijke trauma en geloofssystemen, dan zul je ontgiften van deze persoon en diens invloed op je leven, evenals alle traumasymptomen die je hebt opgelopen als gevolg van de relatie.

Je doel is om naar binnen te keren en je ijverig in te zetten voor je genezing, en NIET verstrikt te raken in de uiterlijke dingen.

Uiterlijke dingen kunnen je weer angstig maken en je van het pad van het genezen van JOU afleiden.

Wat betekent dat? Het betekent dit … Dus WAT als hij of zij me probeert te stalken? Dus WAT als hij of zij mijn sociale media opzoekt? Dus WAT als hij of zij me probeert uit te smeren? Dus WAT als hij of zij langs mijn huis rijdt?

BLIJF U gewoon genezen.

Dat is wanneer alle uitwendige factoren zullen verdwijnen.

Wanneer de narcist geen narcistische voorraad van je krijgt – fysiek en zelfs vibrerend (oh ja, weet alsjeblieft dat dat hem wel voedt) – betekent dat dat ze iemand anders moeten gaan lastigvallen.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!