Categorieën
narcist Recent Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Werken aan het helen van innerlijke trauma en geloofssystemen.

Als je een oplossing nodig hebt voor narcistisch misbruik en niet meer emotioneel van streek wilt zijn, dan is helen van innerlijke trauma door naar binnen keren om het trauma te genezen de oplossing waar je al die tijd naar op zoek was.

Het is contra-intuïtief en het werkt helen van innerlijke trauma

Als je ijverig werkt aan het helen van je innerlijke trauma en geloofssystemen, dan zul je ontgiften van deze persoon en diens invloed op je leven, evenals alle traumasymptomen die je hebt opgelopen als gevolg van de relatie.

Je doel is om naar binnen te keren en je ijverig in te zetten voor je genezing, en NIET verstrikt te raken in de uiterlijke dingen.

Uiterlijke dingen kunnen je weer angstig maken en je van het pad van het genezen van JOU afleiden.

Wat betekent dat? Het betekent dit … Dus WAT als hij of zij me probeert te stalken? Dus WAT als hij of zij mijn sociale media opzoekt? Dus WAT als hij of zij me probeert uit te smeren? Dus WAT als hij of zij langs mijn huis rijdt?

BLIJF U gewoon genezen.

Dat is wanneer alle uitwendige factoren zullen verdwijnen.

Wanneer de narcist geen narcistische voorraad van je krijgt – fysiek en zelfs vibrerend (oh ja, weet alsjeblieft dat dat hem wel voedt) – betekent dat dat ze iemand anders moeten gaan lastigvallen.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren