verslavende disfunctionele relaties

Voor gevoel van eigenwaarde werk er herhaaldelijk aan.

Onthoud dat er twee van jullie in de relatie zijn.

Zij moeten net zo bezorgd om je zijn als jij om hen in het bijzonder over jouw gevoel van eigenwaarde. Vergeet nooit hoe bijzonder mooi en geliefd je bent. Je leven, je ziel is net zo belangrijk als ieder ander. Vergis je nooit.

Een groot deel van genezing is niet alleen het herkennen van de narcist, maar ook het vaststellen van grenzen en normen hoe je wenst behandeld te worden. Boven kun je nu werken aan je gevoel van eigenwaarde en de mooie persoon herkennen die je bent geweest.

Je bent wat wijzer, met meer ervaring, maar je bent mooi zoals je bent geweest. Je kunt genezen van narcistisch misbruik. Vergeet dat nooit.

Schaamte mag nooit een reden zijn om therapie en herstel te vermijden.

Er zijn veel gratis of goedkope middelen te vinden. Er zijn ook online bronnen beschikbaar hier op “narcisme.blog”. Je kunt zelfs gratis lid worden van ons Facebook-forum.

Stop met het maken van excuses want therapie helpt. Zoek naar hulpmiddelen om jezelf te helpen, zoals journaling, meditatie en lichaamsbeweging. Geef niet op, therapie ziet er niet voor iedereen hetzelfde uit. Maar het allerbelangrijkste: wees nooit beschaamd om hulp te vragen bij geestelijke gezondheid!

Je hebt controle over je perspectief. Hoever kun je vooruit kijken? Meer dan 40.50. 60, 70 of 10, 20, 30 jaar? Heb geduld en focus op positiviteit gevolgd door praktische uitvoering. Dit is een echt werkende formule.

gevoel van eigenwaarde

Het is belangrijk dat we een beetje meer empathisch en geruststellend zijn voor onszelf.

Ik weet wel dat sommigen echte miserie meemaken en daarom is een minder agressieve benadering dan wel gepast. Gewoon tegen iemand zeggen dat ze ongelijk hebben, is een beetje te confronterend. Maar ik weet dat sommige mensen dat nodig hebben. Ook dat is kan een teken van echte betrokkenheid zijn.

Je moet naar positiviteit luisteren. Je moet je realiseren dat de negatieve situatie slechts een klein deel van de tijd is in het schema van dingen. En dat je je leven onder controle hebt omdat je een mooie ziel bent. En daarom een generationele impact hebt.

Juwelen en accessoires vind je bij bol.com


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees