Categorieën
Creativiteit als katalysator voor genezing Nederland België Nederlandstalig Recent relax Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist trauma video Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid

Hypnotische beeld meditatie: van trauma naar veerkracht. video

Een geleide hypnotische beeld meditatie is een zelfhulp of therapeutische interventie waarbij een persoon gesuggereerde beelden visualiseert. Bovendien kan deze persoon zich voorstellen om fysiologische en psychologische genezing te scheppen.

Dit is dan ook de minst dure, veiligste en effectiefste manier om de meeste ziekten op te lossen.

Nu kun je leren hoe je jezelf kunt genezen door een audio met geleide beelden! Misschien is de beste en snelste manier om inzicht te krijgen in diepe ontspanning, door even de tijd te nemen voor een korte meditatie. Bovendien kun je het resultaat zelf ervaren door geleide beelden.

Luister naar een voorbeeld van een opgenomen geleide beeldervaring op een rustige plek waar je een paar minuten niet wordt gestoord. Je ervaring is de beste leraar.

De gedachten die door je geest gaan, scheppen interne beelden. Voor je lichaam en zenuwstelsel, zijn die interne beelden niet te onderscheiden van de feitelijke fysieke realiteit.

Maak een positief innerlijk beeld van je lichaam, gezondheid of prestatie, en de diepere niveaus van je geest (onderbewustzijn) laten het gemakkelijker uitkomen als je de juiste actie onderneemt!

Zeg tegen jezelf: “kwijl!” Je kunt het niet. De verlossingsdaad is niet bewust.

Je innerlijke beelden hebben invloed op al je gedragingen. Je gedachten, je emoties, tot en met het gedrag van de cellen van je lichaam worden beïnvloed door hypnotische beeld meditatie. Dat beïnvloedt ook het gedrag van je lichaam als geheel.

Het proces van het nauwkeurig beheersen en sturen van je gedachten was het geheim van de meeste helende tradities. Hypnotische beeld meditatie voor prestaties worden onder andere door de meeste topsporters, artiesten en creatieve professionals gebruikt.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren