Hoe maakt Kindertrauma ons gevoelig voor de narcist? deel 3

Het essentiële begrip van wat trauma is?

Trauma  is door en door een boosdoener.

Als we een trauma hebben opgelopen dat gevolgen heeft voor ons, beïnvloedt het niet alleen ons brein en ons hele zenuwstelsel, het creëert ook ingebedde geloofssystemen die onze innerlijke identiteit vormen.

Deze traumatische overtuigingen worden onze realiteit.

We kunnen gemakkelijk een slachtoffer van hen blijven.

Hun overtuigingen over jou kunnen zelfvervullende profetieën worden die ervoor zorgen dat we steeds weer dezelfde traumatische patronen en teleurstellingen herhalen, ondanks hoe hard we ze ook proberen te vermijden.

Dit is absoluut het geval met narcistische mishandeling wanneer we vast komen te zitten in een ernstig en zelfs levensbedreigend trauma dat ons verscheurt. Hoewel we weten dat het schokkend en buitengewoon slecht voor ons is, kunnen we ons machteloos voelen om de narcist los te laten.

Trauma doet dit met ons.

We voelen dat we geen stem of rechten hebben.

We voelen dat er niemand betrouwbaar is om in te stappen en de buffer te zijn, te beschermen en te helpen.

We voelen ons alleen, geïsoleerd en verward.

 

Machteloosheid neemt het over.

In onze hulpeloosheid met trauma is de schaamte en schuld van het niet kunnen verwerken overweldigend.

We geloven niet dat we goed genoeg zijn, of capabel genoeg of sterk genoeg om een ​​oplossing te vinden.

Vaak geven we onszelf de schuld van de problemen.

Daarom houden we contact met de narcist, proberen dingen te repareren of ‘beter’ te zijn, wat er ook met ons gebeurt, en hij of zij ons ook aandoet.

 

Je bent een fantastisch goed mens.

We voelen ons defect en beschadigd en ‘fout’.

Dit is waarom het belangrijk is om te begrijpen wat er in je jeugd is gebeurd om je hier voor gevoelig te maken en hoe het niet jouw schuld is.

Een van mijn grootste wensen met deze video is om je te laten weten dat je NIET defect bent, het maakt niet uit hoe vaak je je ook zo voelt. Jij bent zeker een fantastisch goed mens.

Wat is er met je gebeurd, is de ‘normale’ consequentie van onbewust ouderschap.

Helaas was dat de manier in vorige generaties om op te voeden.

Niemand heeft iemand geleerd om beter te leren opvoeden van kinderen!

Laten we eens kijken naar wat ons als kinderen is overkomen in de volgende video.

e-book

 

cover van boek meisje met handen gekruist

paperback

 

foto van ouders en kinderen met breuklijn ertussen

 

Symbiose en autonomie Een weg uit symbiosetrauma en destructieve afhankelijkheid - Traumaopstellingen als nieuwe benadering

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.