Hoe Krijg je online resultaten met Melanie Tonia Evans! Deel 1 +audio

Hoe Krijg je online resultaten met Melanie Tonia Evans! Deel 1 +audio

Krijg resultaten online! Krijg resultaten met Melanie Tonia Evans!

Zie ook de disclaimer van “narcisme.blog” en “Melanie Tonia Evans”.

Voordat je dit artikel leest en voordat je wilt om affiliatie marketing voor Melanie Tonia Evanste doen, zoek eerst de gemiddelde inkomsten openbare pagina van het betreffende affiliatie programma dat je wilt promoten.

De resultaten die ik je kan laten zien en bespreken zijn buitengewoon voor mij dus kunnen niet als gemiddeld worden beschouwd.  Ze zijn het gevolg van massale actie en ondernemingszin door mij voor Melanie Tonia Evans. Ik vind het een perfect programma.

En dat is nooit duidelijk als je een affiliatie programma start in welke mate de mensen die er lid van zijn ernstige inspanning doen.

Ga jij massale actie uitvoeren? Ben jij een ondernemer of is dat gewoon een pose?

Als je geen online programma wilt promoten, kun je dit artikel ook lezen om tot een beslissing te komen voor jouw herstel van narcistische mishandeling.

Dit artikel heeft je namelijk inzicht in de weg die ik gevolgd heb om tot mijn herstel te komen. Dat verliep via blogging, schrijven en nog eens schrijven, zoals ik ook aanraad om te doen als dit een creatief proces is die je graag doet.

De formule van de hypnotiserende video.

Een marketing kennis van mij die ik in dit artikel Paul noem, maakte een video in het begin van 2014, en zijn video was zo ‘hypnotiserend krachtig’ dat hij meteen werd VERBODEN.

Ik heb 2 jaar geleden een transcript van deze video gemaakt en hem aangevuld met mijn eigen ervaringen in de periode van 2 jaar daarvoor.  Waarschijnlijk zal ik dat artikel nog eens opwaarderen, maar de inhoud betrof hoe je met video aan je eigen transformatie kunt werken.

Het artikel begon als volgt:

Wilt u a.u.b. dit artikel over Pauls  video snel lezen, want het is VERBODEN.

Ik heb het nu gewoon toch gepubliceerd, want ik heb al 20% vaste lezers en ze zijn geweldig en verdienen dit te weten. Het kan me zelfs niet schelen wat ze zeggen, net zoals Paul trouwens, want je bent het waard om dit te lezen.

Ik maak geen grapje – Paul’s video was eigenlijk verboden, met een “sociale” bedreiging van meerdere personen, door te melden dat dit spam zou zijn. Ach, pure jaloersheid.

Hij schreef:

“Ik raad je aan om dit snel te lezen en te bekijken voordat andere klachten departementen dit artikel ziet en me verplicht dit artikel te vernietigen in naam van de wet op openbare inkomsten melding, alhoewel ik al van in het begin heb gezegd dat deze resultaten buitengewoon zijn, omdat ze het gevolg zijn van een buitengewone methode die niet door velen wordt toegepast.”

Groeitaken voor zelfgenezing bij trauma!

Beslissen om deze buitengewone methode te gebruiken?

Maar ikzelf gebruik ze niet bewust voor de affiliatie programma’s die ik volg, namelijk Bolcom en MTE (Melanie Tonia Evans). Alle links vind je in het menu.

En ja, deze tekst is zo opgebouwd om je te informeren, zodat je een goede beslissing zou nemen nadat je hem volledig hebt gelezen om eventueel deze techniek te gebruiken als je iemand wilt overtuigen.

Je kan je zelfs een beetje ‘seksueel’ opgewonden voelen als je dit leest. Maak je geen zorgen, want ik hou van je, het is liefde dat je voelt. Eigenlijk hou ik van iedereen, ik voel geen haat tegenover iemand. Ik ben uiteindelijk niet beter, maar ook niet slechter dan iemand anders. En jij ook niet, toch?

Ik wil dat je dit artikel met volledig aandacht leest, oplet en nadenkt als je dit volledig leest. Terwijl jij aandacht besteedt aan dit artikel, zal ik jou de formule die het mogelijk maakte en maakt voor Paul, die de eigenaar was van een website waar er zovelen zoals ikzelf op hebben geblogd tot 2 jaar geleden, uitleggen hoe Paul persoonlijk meer dan 159 529 betalende klanten verwierf.

Hij deed ook meer dan 184 miljoen dollar in online verkoop in 5 jaar op zijn website. In de eerste 25 maanden was dat een omzet van 70 miljoen dollar.

Paul was net als ik een onafhankelijk “filiaalhouder“.

Nu je het voornaamste weet, je kunt tenslotte veel meer vinden op mijn website, wie we zijn, kun je je gedachten focussen op dit artikel, want als je goed oplet, ziet je hoe die buitengewone resultaten kunnen verkregen worden. Dat is uiteindelijk ook wat Melanie Tonia Evans (MTE) doet. Je wilt dat toch weten, is het niet?

Hoe kun je buitengewone resultaten verkrijgen online?

Maar als je denkt dat je genoeg resultaten en genoeg geld hebt, dan is dit artikel niet voor jou. Ook als je denkt dat je voldoende hersteld bent, is dit artikel niet voor je bedoeld.

Getuigenis

Dankzij een online marketing systeem creëerden ze een zes cijfers inkomen online. Ik moedig je aan om een ​​kijkje te nemen op dit online marketing systeem van WordPress.com die het voor deze getuigen mogelijk gemaakt heeft ​​om een leven te leiden volgens hun eigen voorwaarden en wensen.

Getuigenis

Velen zeggen dat “Jij” het inkomen en de resultaten ook kunt hebben, als je massaal actie onderneemt.

Wat er gebeurt als je deze kennis hebt geleerd, en beslist om massale actie te ondernemen.

Paul vertelde me in een video die hij naar mij stuurde door een wijs man die op zoek was naar hem die zei:

“Je moet massale actie ondernemen, en onmiddellijk beslissen, want nu weet je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen om de resultaten die je wilt in je leven te verkrijgen.”

Heb je alle informatie? Kun je beslissen? Zul je je massale actie ondernemen?

Daar zijn van die mensen die nooit genoeg informatie hebben, alhoewel de feiten voor zich spreken, akkoord? Er zijn ook van die mensen die het zeer moeilijk hebben om te beslissen, nietwaar? Er zijn van die mensen die zich inschrijven voor een cursus, boeken kopen, programma’s en er niets mee doen, juist hé?

Maar laten we eerlijk toegeven, we zijn allen een beetje zo van tijd tot tijd.

Maar in feite na het bekijken van deze 4 potentiële bovenvermelde getuigenissen (dat is wat je nodig hebt) en doordat je beseft dat het over een marketing publishing systeem gaat die we gebruiken, waardoor je contact hebt gemaakt met me (er is geen ander systeem dat ik gebruik om gelijkgezinden te vinden dan WordPress en sociale media vooral Facebook en Pinterest) kan het nu al tot je doordringen dat dit systeem werkt. Je hebt uiteindelijk het resultaat voor je.

Je kunt nu al direct beslissen, want je hebt nu reeds alle de kennis dat dit systeem van WordPress werkt. Als je een wagen koopt beslist niet iedereen na een proefritje met een specifieke wagen, om hem te kopen. Er zijn veel kopers die kopen zonder proefrit. Je kunt een proefrit met dit systeem krijgen en dat vind je hier.

Sommige kopers beslissen direct, omdat ze de dealer vertrouwen.

Hoeveel informatie heb je nodig om te beslissen? Dat verschilt van persoon tot persoon. Maar het is waanzinnig om elk snufje te weten hoe het in elkaar zit, en te begrijpen hoe het werkt voordat het te gebruiken.

Als je wilt herstellen van narcistisch misbruik bijvoorbeeld is het niet een cognitief proces dat je vooral zal helpen.

Honderden chips bepalen onder andere de werking van bijna alles, toch zijn er slechts heel weinig experts die begrijpen hoe dat een chip werkt. Klinkt dat logisch dat het niet nodig is om alles te weten hoe iets werkt om er de voordelen uit te halen?

Enkele jaren geleden, herinner ik me een moment dat alles veranderde in mijn leven. Op dat moment maakte ik de beslissing om mijn creditkaart te nemen en het marketingsysteem dat de meeste aan succes helpt om vrijheid te creëren zelf te kopen, om de tijd en het geld te bekomen dat velen realiseren in hun leven. Maar het was niet zozeer om dat geld aan mijzelf te besteden.

Meer info over de Nederlandse editie!

Ik wilde eerst persoonlijk, familiaal en sociaal groeien.

God, mijn vrouw, mijn kinderen en mijn gezondheid komen voor alles. 9 jaar geleden ben ik dan ook getrouwd met Annemie. Annemie slaagde erin om haar vorig huwelijk te ontbinden voor de kerk. Ik wil zeer graag met haar, hier in België en in de ontwikkelingslanden tientallen kinderen helpen. We sponsoren hier nu al 3 kinderen met Compassie International.

De studie die we deden was ook nodig om ons te beveiligen tegen de narcistische spelletjes van Annemie, haar ex. We zijn ook pleegouders geworden meer dan 9 jaar geleden. 9 jaar geleden hadden we 4 pubers in huis en leefde mijn moeder van 93 jaar nog waar ik meehielp aan de zorg.

Mijn vrouw is nu afgestudeerd van haar studies aan HoGent Orthopedagogie en werkt ondertussen voltijds als armoede consulente in de VDAB.

Bloggen blijkt enorm goed te werken voor persoonlijk en sociale groei.

Voor de kerk waar ik nu ga namelijk De Lier Brugge heb ik al enkele toespraken gehouden en de afgelopen jaren elke maand een maaltijd klaargemaakt. Dat helpt ook wel aan mijn zelfvertrouwen.

Ondertussen dien ik zeer goed voor mijn gezondheid te zorgen om zo weinig mogelijk last te hebben van mijn chronische ziekte, zodat ik de medicatie kan beperken tot het minimum. Daardoor ben ik de papa die het huishouden runt.

Ware het niet van de trainingen en het netwerk van vrienden, ik zou nooit zo ver geraakt zijn en al meer dan 2400 geïndexeerde pagina’s op Google hebben.

Op 1 januari 2016 heb ik dan ook alle producten die ik nodig had voor online marketing aangeschaft en volg ik het systeem dagelijks.

E-book English

Ik heb dan ook de belofte gedaan om er 100 % voor te gaan.

  • zodat je ook kunt profiteren van de blog marketing educatie,
  • om online marketing thuiswerk te doen,
  • een online marketing entrepreneur te worden,
  • jouw home-business (online thuisnijverheid) online te ondersteunen,
  • je te voorzien van expert marketing business tools en
  • je in contact te brengen met mijn online marketing expert netwerk.
  • jou over de voordelen van dit online marketing netwerk te informeren,

Met het WordPress-Yoast online marketing systeem heb ik ondervonden dat je de leercurve 8 × korter kunt maken.

Maar je moet er klaar voor zijn om te werken met dit marketing expert netwerk, van Melanie Tonia Evans.

Dat betekent dat je je moet focussen. Het is een kwestie dat je minimum 3 uur per dag besteedt aan de uitvoering van het systeem. Je kunt de uren dat je Tv-kijkt of op Facebook bent echt reduceren tot wat nodig is. Je kunt je veel beter organiseren, zodat je die 3 uur per dag vindt.

Het bewijs wordt geleverd door mijn vrouw dat dat kan in alle omstandigheden.

Ze werkt 200 % gemotiveerd als armoedeconsulent en daarnaast is ze al geslaagd voor 100% van alle modules die ze moet doen voor haar studie orthopedagogie. Haar bachelorproef heeft ze gemaakt en verdedigd en alle stages heeft ze met succes gedaan. Dit is hoe ze haar diploma heeft gehaald.

Ten eerste dien je persoonlijk te stralen nu je je droom en die van je partner of geliefden realiseert, zodat uw geliefden zich kunnen vinden in jullie toekomst verhaal. Maar het is ook goed als je samen die doelen kunt opstellen die je wilt realiseren.

Je dient je te grote ego te verkleinen, zodat je echt in studie-modus en toepassingsmodus komt van alleen dit marketing en promotie systeem.

Je moet ervoor te zorgen dat je alle mensen die je ontmoet, graag ziet en alle arrogantie in jezelf doet verdwijnen.

Het systeem dat ik je nu laat zien en dat zoals je kunt vaststellen dat ik persoonlijk gebruik, zou ik nooit aanraden als ik niet 100% daarvan zeker was. OK, het is niet voor iedereen!

Ik was op een pagina zoals jij nu, van een online vriend aan het kijken naar enkele video’s met getuigenissen en ik vroeg me af of mijn tijd was gekomen.

Letterlijk:”Zal ik eindelijk eens beslissen? Zijn mijn 60 seconden van moed eraan gekomen? Je hebt al veel te lang geaarzeld, klonk als een zelfverwijt.” En terwijl mijn ogen dat artikel met video in 2013 lazen, aandachtig nadenkend over het gehele artikel en de argumentatie die er werden aan toegevoegd, had ik een bepaalde vorm van ervaring. Het was bijna iets dieps in me dat tot me sprak:

“Je bent op de juiste plaats en op het juiste moment, nu. En het is tijd om een ​​beslissing te nemen. U hebt genoeg informatie. “

Veel van mijn zakelijke vrienden hadden besloten om te beginnen met online marketing. Helaas hebben, maar enkelen volgehouden om te blijven bloggen.

Ik had altijd willen onlinezaken doen zonder een baas, en de keuze hebben om het werk te doen thuis wanneer het mogelijk is voor me was een droom, omdat ik nu zo graag bij mijn gezin ben. En in dat speciale moment nam ik mijn creditkaart en besloot ik om online marketing te kopen, vanwege de getuigenissen van mensen die ik vertrouw. Omdat op dat moment het voor mij helemaal logisch was, betrouwbaar voelde en volledig over mijn dromen en mijn doel gaat.

2 jaar later heb ik al de dromen die ik toen gesteld heb samen met Annemie gerealiseerd.

Actief lid van mijn kerk

Een prachtig huwelijk met mijn vrouw

Een uitstekende band met mijn kinderen

Ontbinding van Annemies kerkelijk huwelijk

Een pleegkind dat open bloeit

Mijn gezondheid is drastisch verbeterd

Vijftien reizen naar de Pyreneeën en omgeving

Zeer goed, gelezen blog

Stabiele financiële situatie

Netwerk van vrienden zowel lokaal als internationaal

Warm gezin

Ik ben niet zeker of je dezelfde ervaring hebt om te ​​beslissen zoals ik.

Melanie Tonia Evans
Groeitaken voor zelfgenezing bij trauma!

U kunt compleet andere doelen hebben dan de mijne.

Daarom dient het betrekking te hebben op de resultaten die je wilt in je leven, misschien met dezelfde kenmerken: gemakkelijk en online.

Heb je ooit gedroomd over gelijkaardige resultaten zoals de online resultaten van Paul of de andere succesvolle eigenaars van een website? Je hebt namelijk ook mensen met veel geld die echt veel goed kunnen doen voor de gemeenschap, heel gelukkig zijn, vrijheid ervaren en moedig zijn.

En je kunt het, en je kunt een leger van experten gebruiken die er ook zijn voor je in het Melanie Tonia Evans team.

Je kunt haar klantendienst medewerkers hebben.  Alle infrastructuur, de downloads voor elk platform (mobiel, desktop, iPad) en de snelle tijd waarmee het oplaadt. Alles kun je hebben aan de beste visuele en auditieve kwaliteit dat je je kunt voorstellen.

Klik op de knop, neem je creditkaart en koop nu.

Klik op de knop en vul het formulier in als je dit leest en luistert naar de stem van je geweten.

Voel je je een bepaald gevoel dat je dwingt om actie te ondernemen? Eindelijk kun je je volledig gaan voor je herstel, omdat je je creditkaart neemt. Je koopt en je weet het antwoord op de vraag die ik zal stellen. Ga je het doen?

E-book   Luisterboek    Paperback NARP

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
dr. Nicole LePera holistic-psychologist
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees