Hersenspoelen zodat je gelooft dat je hun straf hebt verdiend.

Het is gemakkelijk om jezelf de schuld te geven van een slechte behandeling door de narcist wanneer ze je constant hersenspoelen om te geloven dat je hun disrespect en straffen hebt verdiend.

Geschatte leestijd: 4 minuten

Het is niet waar.

Hun acties zijn hun verantwoordelijkheid, niet de jouwe. Wanneer ze je de schuld geven en proberen hun slechte gedrag op je te richten – onthoud, dit is een tactiek, een zet, een manipulatie om twijfel en schaamte bij je te scheppen. Geloof het niet, het is gewoon niet waar.

Hoeveel straf heb jij gekregen?

Tot slot

Ik ben me er heel goed van bewust dat wat ik met je deel slechts een “idee” geeft totdat je het begint te leven en Thriver Healing belichaamt.

Het lijkt heel erg op willen weten hoe het zou zijn om af te vallen, je gezond en energiek te voelen voordat je een sportschool binnenstapt en een gezond eetplan volgt. Zodra je het pad van herstel bewandelt, met zijn zelfpartnerschap en de toewijding om van jezelf te houden en jezelf te helen, zul je resultaten gaan voelen en zien.

Veel mensen in onze gemeenschap die beginnen met genezen met het Engelstalige NARP, voelen een verschil, zelfs na hun eerste Quanta Freedom Healing, en beginnen binnen een paar weken echte resultaten te zien.

Vaak hebben hun levens dramatische veranderingen ondergaan en zijn ze zelfs tussen de 6 en 18 maanden onherkenbaar.

Deze reis is niet gemakkelijk!

Het is een van de meest moedige dingen die we ooit zullen doen – laat de uiterlijke rekwisieten los en keer naar binnen gaan om diep lief te hebben en jezelf weer heel te maken.

Dit is ons thuiskomen, en is de bestemming die we altijd heel graag wilden, zonder het te weten.

Met elke cel in mijn Wezen zou ik niets veranderen aan mijn leven en waar het naartoe ging met narcistisch misbruik, want uiteindelijk, en glorieus, gaf deze reis me terug naar mezelf.

Als je me “alles” in de wereld zou aanbieden om terug te gaan naar mijn leven, zelfs vóór narcistisch misbruik, zou ik het aanbod niet accepteren, omdat de vreugde, uitbreiding en realisatie van de dingen die ik vandaag deel met mijn mensen (evenals zo veel meer) had alleen door deze spectaculaire reis kunnen gebeuren.

Uit de diepste duisternis ontginnen we ons grootste goud.

Weet alsjeblieft in je hart dat dit voor jou mogelijk is. Ergens voel je diep van binnen, de waarheid dat dit allemaal een doel had.

Als je aan het NARPen bent en nu vrij bent van de narcist, en het gevoel hebt: “IK WIL deze gekke, goede dingen en ik ben er echt klaar voor om ervoor te GAAN!” dan kan ik deze Engelstalige Empowered Self Course niet genoeg aanbevelen.

Deze cursus zal je helpen om je naar de volgende uitbreidingen en successen van je leven te katapulteren na narcistisch misbruik. De Empowered Self Course is precies wat ik nodig had om de dromen te maken die ik met heel mijn hart wilde.

Je zult zien en voelen waarom het werkte! Het werkte beter dan mijn stoutste dromen.

Ik hoop dat ik je vandaag heb geïnspireerd, en zoals altijd kijk ik er naar uit om je opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Wat ga je met de tips uit het artikel doen? Heb je een vraag of suggestie? Laat zeker even een reactie achter:). Dank je wel! Reactie annuleren