Narcistische seks is er om je te laten dienen.

Ik hou van je in de mate dat je me verwent, aanbidt en bevredigt.

Dit is waarschijnlijk wat een narcist denkt, een persoon met een persoonlijkheidsstoornis die hem belet de seksuele behoeften van zijn partner te bevredigen. De vorm die hij/zij wel kent is narcistische seks.

Geschatte leestijd: 13 minuten

Als je met iemand bent die alleen naar jou op zoek is om narcistische seks te hebben wanneer hij of zij dat wil, en die wanneer hij of zij klaar is, zich geen zorgen maakt over het geven van andere vormen van plezier om een ​​orgasme te bereiken, zou je voor een van deze personages kunnen staan.

Charmante, aantrekkelijke, elegante personen die de kunst van het verleiden bezitten.

Zo laten narcisten zien dat ze hun ‘prooi’ aantrekken, als een ‘spin die zijn net uitspreidt en je omhult. Hoewel ze zich in het begin gemakkelijk kunnen camoufleren, omdat ze het vermogen hebben om attent, begripvol, ondersteunend, grappig en zelfs gepassioneerd te zijn, ontdek je vroeg of laat hoe ze werkelijk zijn.

In het begin handelen ze zelfs zo subtiel dat het vaak moeilijk is om op te sporen dat ze een psychische stoornis, narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS) hebben, zo erg zelfs dat ‘wanneer hun slachtoffers klagen over het misbruik waaraan ze worden onderworpen, niemand hen gelooft.

narcistische seks

 

Als ze het masker afdoen

Het is net als in een filmscène, plotseling verdwijnt die persoon die al je leegte leek te vullen, en die spontane kusjes die je zo leuk vond, worden gereduceerd tot een klein contact.

Seksuele ontmoetingen zijn beperkt tot het moment dat de narcist dat wenst, met de frequentie, de duur en de positie die hem de meeste vreugde geeft.  Op die manier profiteren  ze veel van anderen, zonder enige scrupules.

Bovendien “zullen ze de andere persoon zelden vertellen dat ze houden van hoe ze het doen, maar in plaats daarvan zullen ze benadrukken hoe goed ze het doen.”

Merk ook op dat ze “zeer veeleisend” zijn en daarom versterken ze nooit hun vriend-vriendin relatie.

narcistische seks

Een relatieprobleem

Met uitdrukkingen als “als je geen orgasme hebt bereikt, zal het een andere keer zijn”, “hebben al mijn ex- vriendinnen me verteld dat ik de beste ben”, of “het probleem is dat je te veeleisend bent”, beschermen narcisten zichzelf tegen kritiek van anderen, want in ieder geval ‘als er een relatieprobleem is, ligt de fout bij de ander’.

Iedereen die seksuele problemen heeft, heeft er ernstig mee te maken, maar als de persoon narcistisch is, wordt hij of zij bij de minste kritiek defensief en kan hij zeer agressief worden met woorden.

Er moet aan worden herinnerd dat normaal gesproken in seksualiteit het plezier van de ander veel wordt gezocht, wat bijgevolg plezier aan zichzelf geeft. Het is ook gebruikelijk om de ander te vragen wat de ontmoeting hem leek.

Maar voor een narcist is er geen plaats voor deze vraag: Hij gaat zichzelf niet het risico geven onzekerheid te tonen.

Romantisch meedoen met een narcist staat garant voor mislukking, omdat hij of zij een persoon is die altijd veeleisend zal zijn en niet zal geven.

Wat vindt de narcist van masturbatie?

Bij normale vriendjes, als een van de twee geen orgasme heeft bereikt, het eerste dat je moet doen is om de andere te masturberen zodat hij/zij tevreden is, maar dat  zal de narcist niet doen. Hij of zij zal zich mogelijk excuseren door te zeggen dat hij of zij moe of slaperig is.

Als de narcist soms in therapie gaat klaagt hij of zij omdat hij de reden voor de kritiek van zijn partner niet begrijpt, tot het punt dat ze met verbazing vragen, waarom als het zo lang zo is geweest, het nu moet veranderen?

Het normale aan dit manipulatieve wezen is dat ‘hun emotionele en seksuele behoeften worden geraden‘, omdat ze verwachten dat ze verzorgd worden.

Het probleem zal beginnen wanneer’ de onderdanige ‘begint te denken dat het niet kan zijn, dat hij of zij geen rechten heeft. Als die persoon dat uit zal de narcist op zoek gaan naar gebreken bij de ander.

“Ik straf je met narcistische seks”

Bij narcistische seks krijgt alleen de dominante persoon het deel van het plezier.
Als onderdeel van de manipulatie die narcisten met anderen doen, besluiten sommigen, nadat ze ‘goede minnaars’ zijn geweest, hun partners te straffen door seksuele relaties te vermijden. Ze gebruiken narcistische seks over het algemeen gebruiken als een controlewapen.

Geen intimiteit

Dit idee van seks als onderwerpingswapen wordt al genoemd door de auteur Sam Vaknin. In zijn boek “Malignant Self Love: Narcissism Revisited”, waar hij het heeft over de verborgen narcist zegt hij uitdrukkelijk dat narcistische seks een onderwerpingswapen is.

Vaknin legt uit hoe de narcist, zelfs tegen zijn eigen voldoening, elke mogelijkheid verhindert om een intieme band met de ander te vormen om lijden te voorkomen, als de relatie verbreekt.

Partner straffen

Aan de andere kant, al in de “dating” van de relatie, als de vraag wordt gesteld waarom de relatie verandert dan worden dagelijkse redenen aangehaald.

De werkelijke reden is dat narcisten hun partner straffen door geen tijd met hen door te brengen. Ze straffen door meer uren op het werk te vertoeven, of geen zorg te dragen over hun gezondheidsproblemen. Dit doen ze in een poging om de relatie te manipuleren om terug te keren naar de oude toestand.

De symptomen van NPS zijn hetzelfde bij vrouwen als bij mannen. Er zijn echter meer gevallen van mannen bekend omdat patiënten hun ervaringen in overleg beschrijven.

De narcistische vrouw eist dat haar vriend haar bewondert, want anders loopt ze gewoon weg.

Zo erg zelfs dat als de ander, na vele jaren haar te hebben aanbeden, zijn interesses begint op te eisen, ze hem als “minder aantrekkelijk” en minder wenselijk zal zien.

De 9 symptomen van een seksuele narcist:

  1. Een narcist denkt beter dan iedereen te zijn. Bovendien hebben ze een grote behoefte om bewonderd te worden. Intussen pronken ze met hun academische prestaties en vinden dat ze een speciale behandeling verdienen, omdat ze uniek zijn.
  2. Eerst geloven ze dat ze zeer succesvol en krachtig zullen zijn. Ten tweede dromen ze ervan om almachtige helden of personages te zijn.
  3. Niettemin onderhouden ze alleen een relatie met mensen met een bepaalde status.
  4. Ofschoon ze profiteren van anderen, maar ze doen het op een manier die niet merkbaar is, zonder scrupules.
  5. Weliswaar hebben ze geen empathie. Dat is zo erg zelfs dat ze iemands gezichtsuitdrukkingen kunnen aanschouwen, zonder te denken dat het pijn kan doen.
  6. Aangezien ze geen dominante persoon kiezen, maar een veel zwakkere. vallen veel mensen in een depressie door het misbruik.
  7. Immers erkennen ze nooit dat ze fouten maken. In elke discussie ligt de fout bij de ander.
  8. Ze zijn erg egoïstisch en zoeken vaak hun eigen plezier. Haar of zijn favoriete woorden zijn ‘ik’, ‘mijn’, ‘de mijne’ en ‘bij mij’.
  9. Hoewel ze het niet openlijk erkennen, benijden ze anderen.

In alle pathologieën  zien we dat na een tijdje de hoogheidswaanzin vermindert. Mensen die zeggen dat ze veel waard zijn, en die zichzelf toejuichen, hebben diep van binnen twijfels over hun waarde.

Narcisten en zelfs meer geïntegreerde psychopaten vertonen totaal overweldigd en promiscue seksueel gedrag.

In sommige gevallen hebben ze alleen contact met meerdere seksuele partners die elkaar niet kennen. Anderzijds zoeken ze daarnaast naar prikkels in de meest uiteenlopende seksuele feesten, sadomasochistische praktijken en seks met minderjarigen.

In alle gevallen consumeren ze veel pornografie, vaak gewelddadig.

Het verschil met de rokkenjager

We moeten het gebrek aan grenzen in hun seksualiteit niet verwarren met simpele donjuanisme of een verslaving aan narcistische seks. Niets is minder waar.

Een rokkenjager is iemand die gewoonlijk een stabiele partner heeft van wie hij houdt. Echter zijn smaak voor vrouwen leidt hem tot een sporadisch avontuur.

Hij weet dat wat hij doet verkeerd is. Daarbij voelt hij zich schuldig. Hij mishandelt of trianguleert zijn vrouw of minnaar.

Een seksverslaafde is iemand die veel onopgeloste interne conflicten heeft en deze bedekt met seks. Ze kunnen hun onopgeloste interne conflichten ook verdoezelen door overmatig te eten of te drinken, te roken of een of ander middel te gebruiken.

We zouden vereenvoudigend kunnen zeggen dat ze pijnlijke situaties ‘verdoven’ met dit verslavende gedrag.

De narcist, sociopaat of psychopaat VOELT GEEN PIJN, niets verhindert hem.
Seksualiteit is voor hen enerzijds een middel om plezier te hebben, een soort emotie te ‘voelen’. De narcistische seks heeft hun een emotie die hun emotionele leegte verlicht.

verlamd van agnst herstellen na seksueel misbruik

Aan de andere kant is het een controlewapen van hun partners.

Voor hen zijn andere mensen objecten, verlengstukken van hun lichaam, louter erotisch speelgoed. Er is geen emotionele diepte, geen echte intimiteit.

Relaties met hen zijn totaal onpersoonlijk, een soort duo-masturbatie. Ze slagen er echter in om hun partners ervan te overtuigen dat narcistische seks met hen de meest intense van hun leven is geweest.

In werkelijkheid is dit niets meer dan een optische illusie. Ze zijn erg bedreven in het gebruik van allerlei soorten vuurwerk en sprookjes om een ​​goed seksidee te creëren. Het zijn maar parafernalia.

Als de tijd verstrijkt en de mishandelde persoon terugkijkt, beseffen ze dat, technisch gezien, het plezier dat ze krijgen van grenzeloze narcistische seks niet alleen een fysieke schok is. Wetende dat ze tegelijkertijd meerdere mensen bedriegen is ook een emotionele schok, omdat ze allemaal geloofden dat ze uniek, speciaal waren, terwijl ze dat nooit waren.

Helen van seksueel misbruik Het trauma voorbij.

Voorliefde voor getrouwde personen.

Ze hebben een voorliefde voor mensen die getrouwd zijn of een stabiele relatie hebben. Omdat ze door hun narcistische seks hen niet alleen bespotten, maar ook hun echtgenoten.

Een andere bron van zeer ongewoon plezier is het doorbreken van de seksuele smaak en het gedrag van anderen. (grensoverschrijdend)

Ze proberen hun partners te manipuleren om trio’s en groepsseks te proberen, of een soort substantie te gebruiken tijdens narcistische seks.

Om dit te bereiken vertellen ze verhalen dat zo-en-zo en het altijd hebben gedaan met iemand die je bewondert. Dit is natuurlijk niet waar, maar je kunt het niet bevestigen. Ze zullen je vertellen dat iedereen het doet.Ook zullen ze je zeggen dat jij preuts bent en saai.

Sociopaten zijn goed thuis in verschillende drogredenen.

Wanneer ze erin slagen de normale grenzen van mensen te overschrijden, voelen ze de euforie van de overwinning.

Hun partners daarentegen voelen zich niet op hun gemak, ze doen het om hen te behagen, voor ‘liefde’.

foto cover boek Traumasporen het herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringen

Herstellen van verslaving.

Wanneer de psychopaat of narcist ze uiteindelijk verwisselt voor een nieuw model, worden ze met rust gelaten, voelen ze zich lastiggevallen en gebruikt omdat wanneer je onder druk of bedrog toegang krijgt tot seksuele praktijken, het een eenvoudige verkrachting is en als ze toestemming hebben gegeven voor het gebruik van bepaalde stoffen, is het waarschijnlijk dat naast de emotionele chaos die ze moeten oplossen die deze duistere wezens in hun leven achterlaten, ook moeten herstellen van een verslaving of slechte gewoonte.

Het is moeilijk om helder te denken wanneer de psychopaat met succes chemische en emotionele behoeften in je hersenen heeft geïntroduceerd.

seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose

Je gelooft echt dat je een gepassioneerde relatie hebt.

Bovendien probeer je de tekenen die je ziet te negeren. Je vergeeft zelfs ontrouw omdat je denkt dat ze tenslotte nooit hadden gesproken over een exclusieve relatie.

Laten we dit verduidelijken: narcisten en psychopaten staan ​​NOOIT een open relatie toe. JIJ kunt niet met andere mensen zijn. JIJ hoeft alleen van hen te zijn. Ze moeten je bedriegen.

Een relatie waarin beide partijen het eens zijn over het aan te nemen seksuele gedrag heeft een mate van eerlijkheid die ze verafschuwen.

Cover addicted to internet porn Ivan McVEigh

Ondraaglijke walging.

In het geval van vrouwen, laten velen hun partner in de steek wanneer ze kinderpornografie op hun computer ontdekken of bang zijn voor ongepast gedrag tegenover hun dochters.

Dat lijkt het keerpunt te zijn, het moment van ondraaglijke walging.

In het geval van mannen is herhaalde ontrouw het alarmsignaal dat het tijd is om moed te nemen en niet langer hun marionet te zijn.
Wanneer je het uitmaakt of ze je wreed achterlaten, begint een kronkelige reis naar bevrijding.

cover boek Het porno brein Gary Wilson

De eerste drie maanden heb je alle klassieke ontwenningsverschijnselen.

Je moet bereid zijn om ermee om te gaan. Begrijp dat “ZERO CONTACT” de basis is van alle succesvolle herstel.

In deze blog heb je andere berichten met praktische tips om de momenten te overwinnen waarop, ondanks dat je weet dat hij of zij de gemeenste persoon op aarde is, je lichaam hem mist.

Wij verzekeren u dat u die urgentie binnen enkele maanden zult hebben overwonnen. Over een jaar verdwijnt het verdriet. De woede duurt iets langer. Over twee jaar geeft u niets om hem / haar, bij wie hij / zij is of door de bliksem is getroffen.

over porno en intimiteit

Nog één ding: heb medeleven met jezelf.

Als je dingen voor de liefde hebt gedaan waar je nu spijt van hebt, onthoud dan dat je naïef was, dat het niet jouw schuld was, herstel de limieten waardoor je je op je gemak voelt en blijf doorgaan met je hoofd omhoog.

Vragen of commentaren onderaan,  ik ben benieuwd het van je te horen en te antwoorden.

Ik zou van harte willen dat dit artikel je vandaag heeft geholpen om je hoop, vertrouwen en troost te geven dat er opluchting, kracht en wederopbouw is van de ervaring van narcistisch misbruik.

Ik weet al lang dat ons grootste goud uit de diepste duisternis wordt gedolven.

Als wat ik geschreven heb diep met je resoneert, zou ik graag zien dat je NARP bekijkt, het pad dat ikzelf en zoveel anderen hebben gevolgd om te evolueren en onszelf te bevrijden.

Als Bol.com-partner ontvang ik een kleine commissie op aankopen zonder dat het jou iets kost om de kosten van onze website te kunnen dragen. Steunen kun je door te klikken op de bol.com publiciteit.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.