Categorieën
Recent zelfgenezing

Ons eigen kleine leven bevat schaamte!

Wie zouden we moeten zijn?

We hebben onze gedachten geprogrammeerd die van generatie op generatie zijn doorgegeven in plaats van ons eigen kleine leven in te richten. We leerden deze gedachten van onze ouders, leraren, leeftijdsgenoten, dingen die we zowel bewust als onbewust in de wereld hebben gezien.

En onze geest heeft een idee samengesteld over wie we zouden moeten zijn, waardoor ALLE mensen zich minder, ontoereikend en niet goed genoeg voelen.⁣⁣ Dat is een epidemie.

Je niet goed genoeg voelen is iets waar iedereen als mens mee worstelt.

En dat alomtegenwoordige gevoel dat in onze cultuur voortduurt, maakt een samenleving die zich richt op:

“Hoe kom ik vooruit?”,

“Kan ik goed genoeg zijn?”,

“Bepaal ik wat andere mensen van me denken?”,

“Zorg ik ervoor dat mijn leven overeenkomt met wat ik denk dat het zou moeten? ”

Dus blijven we vastzitten in onze eigen kleine wereld van ons eigen kleine leven.

Het is gemakkelijk om jezelf de schuld te geven van een slechte behandeling door de narcist wanneer ze je constant hersenspoelen om te geloven dat je hun disrespect en straffen hebt verdiend.

Het is niet waar. Hun acties zijn hun verantwoordelijkheid, niet de jouwe. Wanneer ze je de schuld geven en proberen hun slechte gedrag op je te richten – onthoud, dit is een tactiek, een zet, een manipulatie om twijfel en schaamte bij je te bezorgen. Geloof het niet wat ze zeggen, het is gewoon niet waar.

Wat kun je nu doen?

Ik begrijp het. Ik begrijp echt de angst voor narcisten. Natuurlijk, waarom zou je niet bang voor ze zijn? Ze hebben je leven aan flarden gescheurd. En ik was ook bang voor ze. We kunnen allerlei soorten angst hebben voor de walgelijkheid van de mensheid en de wreedheid en de vreselijke daden die er zijn.

Voor mijn zelfgenezing, zelfs vóór de narcist eigenlijk, was ik echt doodsbang voor wrede, slechte en onbetrouwbare mensen. Maar sinds ik blijf verder werken aan mijn persoonlijke groei weet ik dat je dit ook allemaal hebt geleden en kunt groeien.

Ik weet dat je echt gewond bent geraakt en ik weet dat het in het begin niet gemakkelijk is om de angst en de verdediging op te geven, omdat we denken: “Nou, als ik uitkijk en mezelf bescherm, zal het me veilig houden.” Maar dat doet het eigenlijk niet.

Je moet uit de bunker komen en een authentiek schijnend, krachtig licht zijn.

Dat is wat je veilig houdt. Bron die door jou stroomt als jij – dat is jouw veiligheid.

Daarom is het zo belangrijk voor ons om door de stapsgewijze innerlijke processen te gaan. We kunnen onszelf reinigen, deze wonden loslaten, ons Ware Zelf naar binnen halen omdat ons Ware Zelf niet bang is, omdat het wordt gesteund door heel de Bron en Creatie.

Ons Ware Zelf dat weet hoe gecentreerd en solide en sterk genoeg te zijn om heel en krachtig te zijn in het aangezicht van valse zelven.

Het interessante van valse zelven is dat het parasieten zijn. Ze kunnen zich alleen voeden met je wonden en je gaten. Als je machtig bent, storten ze in. Ze hebben geen macht tegen je.

En ik verzeker je; Ik moest ook dat innerlijke werk diep doen.

Vanwege de terreur en de angst om voor mezelf op te komen en mezelf te eren. Mijn oude programma’s waren absoluut bedoeld om mijn vertrouwen in mensen te stellen. En veel van hen waren onbetrouwbare mensen of ik verstopte me gewoon en was een kluizenaar en wilde niet in het leven zijn vanwege de angst een doelwit te zijn van slechte mensen.

Bevrijding van binnenuit!

Daarom wil ik je laten zien hoe versterkend en bevrijdend het is om in het leven te kunnen staan ​​zonder bang te hoeven zijn voor narcisten. En daarom ben ik zo gepassioneerd om je te laten zien hoe je het van binnenuit kunt bereiken, wat de meeste mensen je niet laten zien hoe je dat moet doen.

Ze proberen je alleen maar te vertellen dat je bang moet zijn voor een narcist en op hen moet letten, ze vermijden en jezelf beschermen, maar dat werkt niet.

Of als je er klaar voor bent om er meteen in te duiken en een authentiek zelf te worden dat alle narcisten afstoot, bekijk dan het Engelstalige Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP), want dit is de gouden standaard in deze gemeenschap van hoe ikzelf en duizenden anderen nu nul angst voor narcisten hebben.

We hebben geen van de resterende traumasymptomen. We leven ons leven waar zulke mensen geen macht meer over ons hebben.

Ik hoop echt dat deze out-reaching je heeft geholpen duidelijkheid te krijgen en je de weg heeft getoond om hier echt van te genezen.

Dus, vergeet niet dit te delen met mensen die dit nodig hebben. En mensen die hun angst voor narcisten willen genezen, ik hoop dat het je heeft geholpen. Ik kijk uit naar jouw opmerkingen en jouw vragen hieronder.

Heb een mooi, veilig, welvarend, liefdevol en leuk narcistisch vrij leven.

Ga verder met je zelfgenezing!

Hier vind je nogmaals de link die belangrijk is voor een snelle transformatie.

Vergeet niet deze status te liken, ons videokanaal te onderschrijven. Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses.

Het enige doel van deze out-reaching is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden. Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden ben ik heel blij.

Vergeet dan ook niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Ik deel graag met je hoe je jouw genezing door zelfzorg kunt voortstuwen!

De noodzaak is er omdat er te weinig therapeuten zijn die ervaring hebben met trauma en narcisme, er lange wachtlijsten zijn, en voor sommigen de praktische mogelijkheid er niet is.

Online trainingsprogramma’s, online ondersteuningsgroepen, en online herstelprogramma’s en er even online kunnen over praten met iemand die niet veroordelend is kan al een belangrijke stap zijn.

In onze videos geven we zelfzorgpraktijken, oplossingen en methoden die krachtig en zeer nodige supplementen zijn voor je innerlijke genezingswerk, zodat ze je genezingsreis onmetelijk kunnen ondersteunen.

Voor het behalen van succes zijn er een aantal basisconcepten.

Die basisconcepten hebben we dan toegepast op het zo duurzaam en snel mogelijk succes en resultaat behalen in je herstel van trauma door narcisme. Je kunt die basisconcepten gebruiken om te transformeren van emotionele afhankelijkheid of co-dependentie.

Ga naar het menu en gebruik de tools. Gebruik de zoekfunctie voor antwoorden op je vragen en het menu om verbinding te leggen. Voor meer video’s ga naar de categorie video. Alle links van je in de bio en het menu.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren