Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Mens die doet alsof ze de beste bedoelingen heeft!

De narcist die achter de schermen werkt is een mens die doet alsof. Dit is de narcist die alle problemen veroorzaakt en een stap terug doet om de show te bekijken. Dit is de lafaard die je straft door zaden te planten en aanstootgevende dingen te zeggen tegen mensen in jouw naam.

Ze doen het op een manier die als onschuldig kan worden geïnterpreteerd en ze wilden uiterlijk geen kwaad doen. In feite vinden ze het leuk om dit drama te creëren en je daarbij pijn te doen.

Het zorgt ervoor dat ze zich krachtig en gerechtvaardigd voelen. Met welke narcistische verwonding ze u ook straffen, of ze nu echt of ingebeeld zijn. Het maakt niet uit dat ze je terug moeten pakken.

naar @narcismeHelp

Dit is de mens die doet alsof ze de beste bedoelingen hebben, maar als ze je echt zouden kunnen straffen en er niet slecht uit zouden zien, zouden ze er geen probleem mee hebben om je regelrecht met een koekenpan in je hoofd te slaan.

Dit zijn de mensen die vinden dat je het verdient om gestraft te worden. Dit zijn de lafaards die andere mensen gebruiken om je pijn te doen.

Iedereen die tijdens hun leven meerdere narcistische of zelfs psychopathische mensen heeft ontmoet is een superheld.

Geen schaamte voor het slachtoffer

Ik beoordeel niets wat een overlevende van meerdere psychopaten doet of hoe ze reageren op pestkoppen of misbruikers. Ze deden wat ze moesten doen om te overleven, in onmogelijke omstandigheden. Als je niet zo’n overlevende bent geweest, is het best om niet iemand te beoordelen, te schamen of te controleren.

Ik hoop echt dat wat ik vandaag met je heb gedeeld, je heeft geholpen te begrijpen waarom je jezelf ontwijkt omdat je bent geprogrammeerd omdat als normaal te beschouwen, maar het is eigenlijk niet je natuurlijke staat.

Tot Slot

Wat hier op een heel diep niveau aan de hand is, is dat je bent getraind om je los te maken van jezelf, jezelf en je waarheid. Je bent getraind om jezelf te vermijden en je bent getraind om jezelf in de steek te laten. Ik wil gewoon dat je dat echt goed begrijpt.

We denken dat andere mensen ons zullen behandelen zoals we van hen houden.

Dat was de grote waanvoorstelling, maar de waarheid is dat ze ons volledig behandelen in overeenstemming met de relatie die we hebben met ons eigen Innerlijke Wezen.

Dat betekent niet dat als je jouw Innerlijk Wezen juist hebt, dat mensen die niet op een gezonde manier in staat zijn om liefde en echte toewijding en verbinding te hebben, gaan veranderen. Nee, dat doen ze niet. Dat is zeker niet de reden waarom je je innerlijke wezen dient te ontwikkelen, te herontdekken en er naar te leven.

Als we niet verbonden zijn en onszelf vermijden en onszelf in de steek laten, dan zijn we zo’n match voor mensen die ons meer van dat gaan geven, wat precies narcisten zijn. Ze zijn ook niet op een gezonde manier verbonden met hun Innerlijke Wezen.

En wat doen ze? Ze bloeden je leeg van je energie en je bronnen en je Levenskracht en je Ziel. Ze devalueren en ze verwerpen je, wat onbewust precies was wat we ons Innerlijk Wezen ook aandeden, elke keer dat we het uitschreeuwden van verdriet en we genezing en zelfpartnerschap en liefde en steun nodig hadden.

Als je niet thuiskomt in deze fundamentele relatie met jezelf, dan zullen anderen en het leven er ook niet voor jou zijn.

We leven in het Quantum Universum van zo binnen, zo buiten dat zo absoluut is als de zwaartekracht.

Wat dat betekent is dat jij de generatieve bron bent van je eigen ervaring. Wat er in je innerlijke wezen omgaat, is wat je gaat accepteren, waaraan je deelneemt en wat van buitenaf in je levenservaring wordt aangetrokken.

De echte waarheid over dit alles is dat er eigenlijk geen andere plek is om naar toe te gaan om je leven goed te krijgen, behalve om naar binnen te keren, om te genezen en van jezelf te houden terug naar heelheid.

Ik ben zo opgewonden en vereerd en nederig om je te kunnen vertellen dat Melanie een manier heb ontdekt om dat echt te doen en tot op vandaag hebben duizenden anderen van over de hele wereld daar baat bij gehad. Dit is het online programma, klik hier.

Er zijn veel, veel mensen in deze gemeenschap, net als jij, die totaal aan stukken zijn geslagen, lijdend, afschuwelijk trauma hebben gevoeld dat ze nooit dachten te kunnen genezen.

nieuw boek van Melanie Tonia Evans
klik om te bestellen

In dit Engelstalig e-book  luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we sterk aanbevelen. Namelijk die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om de reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Waarom is het zo moeilijk om de bedoeling van de narcist te begrijpen?

Je wenst te weten wat de bedoeling van de narcist is.

Narcist denkt niet als normale mens: geen verantwoordelijkheid

Hoe opnieuw een narcist in je leven vermijden? Deel 1

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

Narcistische seks is er om je te laten dienen. Deel 1

Het verband tussen Thuis en Jezus!


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees