Heb je reeds geluisterd naar jouw kleine kind?

Ik geloof dat we allemaal een innerlijk kind hebben.

 

Een andere manier om ons innerlijke kind te beschrijven, is ons onbewuste, instinctieve zelf. Dit is het deel van ons dat automatisch berichten ontvangt van onze uiterlijke ervaring, en zich instinctief voelt op een bepaalde manier over deze gegevens.

Sommige aspecten van ons innerlijke kind kunnen gezond, gelukkig en veilig zijn, en anderen niet zo erg gezond. Daarom voelen we ons binnen bepaalde onderwerpen veilig en solide en kunnen we bewuste en gezonde keuzes maken over de gegevens die we ontvangen, en op andere keren dat we worden getriggerd en emotioneel overmatig reageren kunnen we dat niet.

Het zijn de delen van ons innerlijke kind die zich ongemakkelijk voelen. Je voelt je onveilig of bedreigd. Je voelt je bang. Deze gevoelens blijven verschijnen in ons leven. Ze blijven pijn doen. Ze zorgen voor verwoesting, verlies van liefde en alle dingen die we echt niet willen ervaren.

We hopen dat je het besef krijgt met deze video hoe je te werk gaat met je innerlijke kind. Nu hoop ik ook dat je je meer realiseert van wat er echt gaande is als je door paniek voelt, angst of  woede je overvalt en  je hulpeloos lijkt om deze gevoelens te beheersen.

Heb je vragen, suggesties of commentaar? Laat het ons weten, we antwoorden graag.

Sharing is caring.

 

Wens je meer te weten van Melanie Tonia Evans en haar healing methode schrijf je dan onderaan in voor het starterspakket van Narp en leer meer over Narp.

foto cover book You can trive after narcissistic abuse

 

cover boek Destructieve relaties op de schop EBOOK Tooltip psychopathie herkennen en hanteren

ebook

over cover boek innerlijk kind van ongewenst naar geliefd

 

cover boek het helen van je innerlijke kind

 

cover boek ik ben je moeder niet

EBOOK

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

2 Feedbacks on “Heb je reeds geluisterd naar jouw kleine kind?”

  1. Ik wil graag hiermee in therapie!
    Ik heb al een mail gestuurd,
    Helaas daar geen antwoord op gekregen!

  2. We geven geen therapie. Als je Engelstalig goed begrijpt kun je het zelfgenezingsprogramma Narp volgen of in online therapie gaan, of het boek lezen NARP waarin de werkwijze hoe je van je trauma komt uitgelegd staat. Daarnaast kun je via de zoekfunctie therapie vinden waar we je een aantal tips geven welke therapie nodig kan zijn. Ook als je via de zoekfunctie taken opzoekt, of werkwijze vind je mogelijkheden om je pijn te verlichten. Sterkte Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord.