Ik geloof dat we allemaal een innerlijk kind hebben.

 

Een andere manier om ons innerlijke kind te beschrijven, is ons onbewuste, instinctieve zelf. Dit is het deel van ons dat automatisch berichten ontvangt van onze uiterlijke ervaring, en zich instinctief voelt op een bepaalde manier over deze gegevens.

Sommige aspecten van ons innerlijke kind kunnen gezond, gelukkig en veilig zijn, en anderen niet zo erg gezond. Daarom voelen we ons binnen bepaalde onderwerpen veilig en solide en kunnen we bewuste en gezonde keuzes maken over de gegevens die we ontvangen, en op andere keren dat we worden getriggerd en emotioneel overmatig reageren kunnen we dat niet.

Je hebt niet voldoende vrijheidsniveaus om deze video te bekijken. Ondersteun gratis software en upgrade.

Het zijn de delen van ons innerlijke kind die zich ongemakkelijk voelen. Je voelt je onveilig of bedreigd. Je voelt je bang. Deze gevoelens blijven verschijnen in ons leven. Ze blijven pijn doen. Ze zorgen voor verwoesting, verlies van liefde en alle dingen die we echt niet willen ervaren.

We hopen dat je het besef krijgt met deze video hoe je te werk gaat met je innerlijke kind. Nu hoop ik ook dat je je meer realiseert van wat er echt gaande is als je door paniek voelt, angst of  woede je overvalt en  je hulpeloos lijkt om deze gevoelens te beheersen.

Heb je vragen, suggesties of commentaar? Laat het ons weten, we antwoorden graag.

Sharing is caring.

 

Wens je meer te weten van Melanie Tonia Evans en haar healing methode schrijf je dan onderaan in voor het starterspakket van Narp en leer meer over Narp.

 

ebook

 

 

EBOOK

You may also like...

2 Comments

  1. Ik wil graag hiermee in therapie!
    Ik heb al een mail gestuurd,
    Helaas daar geen antwoord op gekregen!

  2. We geven geen therapie. Als je Engelstalig goed begrijpt kun je het zelfgenezingsprogramma Narp volgen of in online therapie gaan, of het boek lezen NARP waarin de werkwijze hoe je van je trauma komt uitgelegd staat. Daarnaast kun je via de zoekfunctie therapie vinden waar we je een aantal tips geven welke therapie nodig kan zijn. Ook als je via de zoekfunctie taken opzoekt, of werkwijze vind je mogelijkheden om je pijn te verlichten. Sterkte Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!