Heb je reeds geluisterd naar jouw kleine kind?

 

Ik geloof dat we allemaal een innerlijk kind hebben.

Een andere manier om ons innerlijke kind te beschrijven, is ons onbewuste, instinctieve zelf. Dit is het deel van ons dat automatisch berichten ontvangt van onze uiterlijke ervaring, en zich instinctief voelt op een bepaalde manier over deze gegevens.

Sommige aspecten van ons innerlijke kind kunnen gezond, gelukkig en veilig zijn, en anderen niet zo erg gezond. Daarom voelen we ons binnen bepaalde onderwerpen veilig en solide en kunnen we bewuste en gezonde keuzes maken over de gegevens die we ontvangen, en op andere keren dat we worden getriggerd en emotioneel overmatig reageren kunnen we dat niet.

Het zijn de delen van ons innerlijke kind die zich ongemakkelijk voelen. Je voelt je onveilig of bedreigd. Je voelt je bang. Deze gevoelens blijven verschijnen in ons leven. Ze blijven pijn doen. Ze zorgen voor verwoesting, verlies van liefde en alle dingen die we echt niet willen ervaren.

 

We hopen dat je het besef krijgt met deze video hoe je te werk gaat met je innerlijke kind. Nu hoop ik ook dat je je meer realiseert van wat er echt gaande is als je door paniek voelt, angst of  woede je overvalt en  je hulpeloos lijkt om deze gevoelens te beheersen.

Heb je vragen, suggesties of commentaar? Laat het ons weten, we antwoorden graag.

Sharing is caring.

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq

Wens je meer te weten van Melanie Tonia Evans en haar healing methode schrijf je dan onderaan in voor het starterspakket van Narp en leer meer over Narp.

 

foto cover book You can trive after narcissistic abuse

 

cover boek Destructieve relaties op de schop EBOOK Tooltip psychopathie herkennen en hanteren

 

ebook

over cover boek innerlijk kind van ongewenst naar geliefd

cover boek het helen van je innerlijke kind

cover boek ik ben je moeder niet

 

EBOOK

 

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.