Heb je ooit een gaslighter in je leven gehad?

Grote broer wenst controle.

Al ooit het “genoegen” gehad een gaslighter in je leven te hebben? Narcisme ten top… Ik had een relatie met zo iemand. Is dan ook niet evident om uit zo’n relatie (als je het dat kan noemen) te geraken.

Ooit zei hij: “jij zou een blog moeten schrijven!” Uiteraard was het zijn intentie om op die manier op de hoogte van mijn doen en laten te kunnen blijven zodat hij nieuwe amunitie heeft, maar ik kan natuurlijk ook een wending geven aan zijn “goeie raad” en het in mijn voordeel gebruiken 😉

2 jaar zijn we samen geweest, ontelbare keer heb ik het gedaan gemaakt.

Nu kan ik met trots zeggen dat ik van hem verlost ben, en wat ben ik gelukkig.

Gaslighters, ze zijn zo heerlijk misleidend. Ik was zijn prinses. Hij zette me op een voetstuk, behandelde me als porselein. Geleidelijk aan kwamen de tekenen. Hij deed me pijn, mentaal en lichamelijk, maar het was mijn fout.

Ik maakte hem depressief, dus ik moest me verontschuldigen omdat hij me tegen de kast smeet. Hij verzon dingen, (zei ene moment zus en andere moment zo) om me zo gek mogelijk te maken.

Hij wou me breken, opnieuw en opnieuw.

Ik had geen contact meer met vriendinnen, zij waren de slechterikken, hij was de held!

Hij hielp me altijd er bovenop! Het heeft me zo lang geduurd om in te zien dat hij, en enkel hij het was die me neerhaalde. Een “man” die z’n geluk vindt in het kapot maken van een vrouw. Uiteindelijk ben ik het gaan testen. Toen ik me goed genoeg voelde. Toen hij weer eens een spelletje begon, deed ik alsof hij me kapot was aan het maken, waarna ik hem vierkant in z’n gezicht uitlachte. De uitdrukking op z’n gezicht was priceless.

Lieve vrouwen, die mannen die denken dat ze je onder hun duim hebben zijn eigenlijk kleine jongetjes die een vrouw niet aankunnen!

Beat them at their own game! En deel deze tekst met een vrouw van wie je denkt dat ze ook van zo’n klein, bang jongetje af wil zijn.

PS: Wat ga jij doen om weerstand te bieden aan de narcist op efficiënte manier?

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Speciale Gold-lidmaatschapsaanbieding

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver-lidmaatschap

Quantum Healing-startpakket

De Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Annemie Declercq Orthopedagoge

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • afkicken van de narcist
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Programma voor omgaan met narcisme
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • Waarom werd ik door de narcist zo behandeld?

Kun je voor jezelf zorgen (zelf)partner? (groeitaak)

Ik weet dat je denkt dat narcisten je machteloos maken, ze laten je getraumatiseerd, verslagen en machteloos achter. Maar dit hoeft… Read More

 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent

Vooruit naar actualisatie en manifestatie na misbruik.

'Misschien gaat de reis er niet zozeer om dat je iets wordt. Misschien gaat het erom dat je niet alles… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Herstellen narcistisch financieel misbruik: hoe doe je dat? (groeitaak)

Ik geloof echt dat narcistisch financieel misbruik één van de meest ondragelijke en moeilijke dingen is om van te herstellen.… Read More

%%footer%%