Categorieën
Afkicken van de narcist Communicatie met de narcist huiselijk geweld partnergeweld

Heb je het gezicht van de gaslighter in je leven gehad?

Grote broer wenst controle.

Al ooit het “genoegen” gehad een gaslighter in je leven te hebben? Narcisme ten top! Ik had een relatie met zo iemand. Het is dan ook niet vanzelfsprekend om uit zo’n relatie (als je het dat kan noemen) te geraken. Je kunt hier leren om het gezicht van de gastlighter te herkennen.

Ooit zei hij: “jij zou een blog moeten schrijven!” Uiteraard was het zijn intentie om op die manier op de hoogte van mijn doen en laten te kunnen blijven zodat hij nieuwe amunitie heeft, maar ik kan natuurlijk ook een wending geven aan zijn “goeie raad” en het in mijn voordeel gebruiken 😉

2 jaar zijn we samen geweest, ontelbare keer heb ik het gedaan gemaakt.

Nu kan ik met trots zeggen dat ik van hem verlost ben, en wat ben ik gelukkig.

Gaslighters, ze zijn zo heerlijk misleidend. Ik was zijn prinses. Hij zette me op een voetstuk, behandelde me als porselein. Geleidelijk aan zag ik de tekenen. Hij deed me pijn, mentaal en lichamelijk, maar het was mijn fout.

Ik maakte hem depressief, dus ik moest me verontschuldigen omdat hij me tegen de kast smeet. Hij verzon handelingen, (zei het ene moment zus en andere moment zo) om me zo gek te maken als dat kan.

Hij wilde me breken, opnieuw en opnieuw.

Ik had geen contact meer met vriendinnen, ze waren de slechteriken, hij was de held! Hij hielp me altijd er bovenop! Het heeft me zo lang geduurd om in te zien dat hij, en alleen maar hij het was die me neerhaalde.

Een “man” die zijn geluk vindt in het kapot maken van een vrouw. Uiteindelijk ben ik het gaan testen. Toen ik me goed genoeg voelde. Toen hij weer eens een spelletje begon, deed ik alsof hij me kapot was aan het maken, waarna ik hem vierkant in zijn gezicht uitlachte. De uitdrukking op zijn gezicht was onbetaalbaar.

Lieve vrouwen, die mannen die denken dat ze je onder hun duim hebben zijn eigenlijk kleine jongetjes die een vrouw niet aankunnen! Dat is in de diepte het werkelijke gezicht van de gaslighter.

Beat them at their own game! En deel deze tekst met een vrouw van wie je denkt dat ze ook van zo’n klein, bang jongetje af wil zijn.

PS Wat ga je doen om weerstand te bieden aan de narcist op efficiënte manier?

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren