Heb je een ruzie met een narcist?

Heb je een ruzie met een narcist?

Ben je in een scheidingsprocedure met hen? Misschien heb je een zakenpartner relatie die op de klippen loopt? Of wil je gewoon die narcist uit je leven en heb je daarom een ruzie met een narcist?

Dat kan een buurman, een familielid of om het even wie zijn, blijf lezen om enkele manieren te vinden om het spel van de narcist te verslaan en tezelfdertijd ervoor te zorgen dat je gezond blijft.

Het is best mogelijk dat je van levensdrama’s, trauma’s en chaos stappen zet naar meer vrijheid, meer mogelijkheden en meer zingeving.

Ik zal je op “narcisme.blog” enkele geheimen, tips geven. Dus als je nog niet deze blog volgt doe dat nu door jouw beste e-mailadres in te vullen onderaan deze pagina, zodat je een bericht krijgt als er een nieuw artikel komt.

Zo als je te maken hebt met een narcist, het maakt niet uit of het een open of een geheime narcist is, ze doen allemaal een bepaald gedrag, ook als je nog maar net in een relatie met hen bent.

Ze gaslighten tegen je. Bovendien liegen ze tegen je. Ze manipuleren je. Misschien misbruikt men je. Het is meer dan waarschijnlijk dat men je misbruikt. Sommige narcisten zijn geniepiger dan anderen.

Verborgen narcisten in het bijzonder zijn heel geniepig. Als je te maken hebt met een verborgen narcist heb ik verschillende recente artikelen daarover.

Verborgen narcisme heeft ook met passief agressieve technieken te maken.

Het maakt echter niet uit wat de soort narcist is waarmee je te maken hebt. Ze zijn hun vals narcistisch zelf de gehele tijd dat ze bij jou in een relatie zijn.

Er zijn drie fasen in de narcistische relatie: lovebombing, devaluatie en het weggooien of afdanken.

Herinner je dat de fasen van de relatie niet gebeuren op een lineaire manier. Die fasen gebeuren soms in een zelfde periode. Ze kunnen je vernederen, terwijl ze je ook een liefdesbombardement geven.

In feite deed men een studie met apen door een psycholoog.

Die studie toonde aan dat als men apen telkens een beloning geeft voor iets wat ze goed hadden gedaan dan veranderde niets in hun brein.

Maar als ze alleen een beloning kregen met tussenpozen, die veranderen zodat de apen niets konden voorspellen wanneer ze een beloning zouden krijgen, dan begonnen de dopamine levels in hun brein te verhogen op het niveau dat je ziet bij cocaïnegebruik.

En dat is wat er gebeurt als je een relatie hebt met narcisten. Ze gaan voorwaarts en terug, trekkend en duwend tussen lovebombing en devalueren.

Op deze manier laat men je eigenlijk achter met een verslaving, op een psychologische manier, om hun waardering te krijgen.

Doorbreek nu die verslaving. Geen contact meer, alleen het noodzakelijke als je kinderen samen hebt, en dan liefst schriftelijk.

Alleen zo versterk je jezelf en dat is absoluut nodig.

Tot Slot

Ik wil echt dat je dit weet: het normale herstel is om te proberen alles over narcisten te onderzoeken nadat je bent weggegooid en hopen dat de tijd en uiterlijke omstandigheden de wonden kunnen helen.

Narcistische misbruiken en de nasleep van narcistisch misbruik zijn niet hetzelfde als proberen te herstellen van een normale relatie na een scheiding, vooral niet na een wrede afwijzing.

ruzie met een narcist
naar ons menu

Narcistisch misbruik is een serieuze aanval op het weefsel van je innerlijke identiteit.

Daarom is het dat zoveel mensen jaren later geschokt zijn terwijl ze nog steeds in de duisternis van het trauma verkeren.

Narcistisch misbruik is een make-or-break-ervaring. En het mooie is dat je als onderdeel van deze gemeenschap de mogelijkheid hebt om je vreselijke inzinking om te zetten in de meest geweldige doorbraken.

De uitweg hieruit is door alles wat we in de groeitaken suggeren toe te passen en voornamelijk het naar binnen keren om je eigen ziel te redden met Quantum innerlijke genezingstools zoals het Engelstalige NARP.

Als je genoeg hebt van de pijn, als dit je echt aansprak, en als het tijd is om door te breken en te genezen, dan raad ik je ten zeerste aan om de groeitaken te bekijken. Het is de krachtigste manier die ik ken om dit te bereiken. Link vind je in het menu.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel. Ik kijk zo uit naar je opmerkingen en je vragen hieronder. Ik hoop dat dit echt tot je sprak en je veel hoop gaf dat er een directe uitweg is.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees