Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe verder met de ouder van kinderen met een narcist? Deel 2a +video

Beslissen welke energie we toelaten.

De belofte voor een ouder van kinderen met een narcist is er dat diegene die zal winnen tegenover de narcist(e) diegene is die afstand kan scheppen tussen hemzelf en de rest van de energieën die circuleren en waarover we beslissen of we ze wel of niet toelaten.

Als je het niet van dag tot dag ziet, wat soms het beste is, maar nu eens over een langere tijdspanne, dan ga je moeten beseffen dat er moeilijke dagen zullen komen.

Er zullen dagen komen dat je voelt dat je niet meer weet hoe de kennis die je hebt opgedaan over narcisme zult gaan gebruiken, of dat je zelfs twijfelt aan je oorspronkelijke test die je hebt uitgevoerd en al je ervaringen die je deden inzien dat je met een narcist(e) had te doen. Maar als je dan zo’n slechte dag hebt, beloof me dat je nooit of te nooit zult zelfmedelijden hebben.

Wat je nooit of te nooit zal doen is opgeven.

Wat je nooit of te nooit zal doen is opgeven. Je zult ook niet je lip laten hangen. In tegendeel je gaat voor de spiegel staan en eens hartelijk lachen naar jezelf. De Strijd is nog niet gedaan, het beste krijt moet nog worden gebruikt. Je kunt het niet opgeven of je oren laten hangen. Je gaat alles grondig opnieuw observeren. Van flauw doen is er geen sprake. Je bent geen wussy.

Door je studie van het gedrag van de narcist(e), zet je jezelf op een hoger niveau waar jij je niet laat kennen.

Je hebt je niet laten kisten toen je werd geconfronteerd, maar je zal je vrijheidsvlag uithalen. Je bent het jezelf en je kinderen verschuldigd om je huid duur te verkopen en je niet te laten kennen. Jouw kinderen hebben een held, hun niet narcistische ouder en dat zal diegene zijn die hen ten goede zal vormen. Voortaan geef je geen krimp meer van zwakte in hun bijzijn.

ouder van kinderen met een narcist
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Je kunt je waarden behouden,  en het niet laten bij de leugens en brainwashing. Niemand zegt dat je het plezant moet vinden, maar het hoofd zal je niet buigen, want je hebt hier geen schuld aan.

Nu is de tijd om je tanden te zetten om jouw situatie en die van de kinderen op te klaren.

Heb je nog enkele suggesties?

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

artikels over ouderschap

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees