Mensen inspireren om betere mensen te zijn.

Hoe graag ik ook mooie, schilderachtige afbeeldingen deel met woorden om te inspireren, ik weet dat ik de verantwoordelijkheid heb om ook mijn mening te geven en te praten over belangrijke kwesties die de hele wereld aangaan en mensen te inspireren om betere mensen te worden.

Terwijl je nog steeds foto’s ziet uit het land dat ik thuis noem, wil ik meer gesprekken voeren over belangrijke kwesties die van invloed zijn op ons leven. Ongeacht de grootte van uw online gemeenschap, we hebben allemaal talloze platforms om onze stem te delen – om mensen te inspireren om betere mensen te zijn, vriendelijker te zijn en voor elkaar te vechten als er sprake is van onrecht. ⁣ ⁣

Ik voel de laatste tijd zoveel woede en ik wed dat de meesten van jullie dat ook kunnen voelen. Het is een hulpeloze woede die me gefrustreerd maakt over de leugens waarmee we opgroeiden.

Over de leugens die we blijven horen van sommige partijen en de absolute puinhoop die er gaande is in de sociale media. ⁣ ⁣

Verandering is niet gemakkelijk als het de kern vormt van het fundament van ons land, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is.

Onze grootste impact die we kunnen maken voor onze toekomst en, nog belangrijker, de toekomst van zwarte mensen, is door te stemmen. Van lokale verkiezingen tot federale stemmingen, we moeten stemmen.

inspireren betere mensen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

En zorg ervoor dat onze vrienden stemmen, onze collega’s stemmen, onze familie stemmen, en dat we gesprekken moeten voeren over op wie we stemmen. Het lijkt misschien alsof iedereen om je heen blauw of rood stemt, en daarom vraag ik je om te blijven praten, te blijven debatteren met degenen die misschien een andere mening hebben.

De giftigheid van de extreme partijen bloeit en er moet een einde aan komen.

Ben je het er niet mee eens? Laten we chatten. Voel je vrij om mij een DM te sturen. ⁣ ⁣ ⁣

Conclusie

Ik wil de manier waarop je vroeger dacht over het vrezen van narcisten echt uitdagen, ze zijn wat ze zijn, parasitaire wezens die in het leven van mensen komen door hun onderontwikkelde innerlijke wezen en grensvaardigheden. Wat dit werkelijk betekent, is dat dit gaat over JOUW bekrachtigde, levensbevredigende evolutie.

Kun je je voorstellen hoe bevrijdend het is om gewoon JEZELF te ZIJN, wat iemand anders ook doet of niet doet en weet dat ze geen macht over je hebben?

Na mijn herstel van Thriver, beleef ik deze vreugde elke dag, en dat wil ik ook zo graag voor JOU!

Als dit diep resoneert en je je relaties en leven onbeschrijflijk wilt transformeren, dan raad ik mijn 10-stappen diepe innerlijke genezingsproces, bekend als NARP (ENG), ten zeerste aan.

Als je al een NARP-lid bent, bekijk dan het Empowered Self-programma. Dit brengt uw relatiecapaciteit naar een hoger niveau (inclusief 3 volledige modules over grensontwikkeling en -implementatie).

Ik hoop dat deze informatie je hoop heeft gegeven en je heeft geïnspireerd om te weten dat er een ONGELOOFLIJKE weg is om te nemen die je absoluut bevredigende, oprechte en liefdevolle relaties zal opleveren, van een veel hoger trillingsniveau dan je ooit hebt meegemaakt.

Ja, het is uitdagend. Maar uitdagingen leveren de grootste beloningen in het leven op!

Ze zijn het ZO waard!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees