Een verborgen narcist of een geheime narcist. Deel 2

Soms zijn ze op zoek naar ziekten en diagnosticeren ze zichzelf met terminale ziekten.

Alleen om er achter te komen dat ze gezond zijn laten ze zich testen, maar ondertussen krijgen ze je medelijden. Kortom, de onvolwassenheid is enorm. De verwarring met de open narcist is dat je gepakt wordt met compassie doordat ze geen zelfvertrouwen hebben wat in strijd is met wat mensen lezen over narcisten.

Maar het effect op de partner van de narcist is hetzelfde namelijk het volledig verlies van emotionele intimiteit en het breken van het vertrouwen.

De verborgen narcist kan nooit zijn rekeningen betalen. Dan is het alsof je bij een kind bent. Hij doet alsof hij depressief is om antidepressiva te krijgen om ze dan niet te nemen. De zogenaamde depressie is het excuus voor elk slecht ding dat ze doen, en alles waarvoor ze niet verantwoordelijk willen zijn.

Testen van grenzen.

Het meest naar voorkomend geheime narcistische gedrag is het onmiddellijk testen van je psychologische grenzen. Ze stellen meteen in hoge mate persoonlijke vragen stellen. Daarbij eisen ze een even sterke wederkerigheid van zijn overdreven uitbundige liefdesverklaringen. Ook verleggen ze van seksuele grenzen op een verfijnde en bestudeerde manier.

Het is best mogelijk dat de geheimelijke narcist nog een kind heeft, maar dat op geen enkele manier wil toegeven. Daarom dat er plots geld verdwijnt.

De bedekte narcist kan ook alles vertellen zodat je vol walging weg kunt lopen of dat hij zijn tweede kans  krijgt in een leven dat hem altijd was ontgaan. Oh, het is een constructie om achteraf te bewonderen, prachtig gemaakt om direct jouw diep ingebedde koesterknoppen aan te raken.

– beide hebben waanvoorstellingen, die ongelooflijke mentale energie verspillen om zichzelf te overtuigen in hun eigen perceptie van de realiteit, bijvoorbeeld zichzelf ervan overtuigen dat “het buiten sneeuwt terwijl het in feite een zonnige dag is”.
– het dragen van een masker
– in hoge mate gericht op seks en vatbaar voor valsspelen/bedriegen/ontrouw
– mentaal manipulatief
– de openlijke had geen martelaarscomplex, maar de verborgen narcist had wel in aanzienlijke mate een martelaarscomplex.
– de openlijke was zelfverzekerder en directer. De covert kan zich niet verdedigen met argumenten of wanneer hij wordt geconfronteerd / getriggerd, begint hij zich te gedragen alsof hij in het nauw gedreven wordt.

Hij wordt agressief en kwaadaardig.

beide: ongewone zelfgerichtheid, controlefreaks, buitengewoon materialistisch, de verborgen narcist was ook in hoge mate gierig.

de openlijke narcist is excentrieker en extravaganter en de verborgen narcist is een stuk sluwer.
de geheime narcist gebruikt zijn fysieke en mentale gezondheid als een wapen, zoals arme ik, kijk wat je me aandoet, je hebt geen empathie.
beide zijn introvert, de heimelijke aanvallen van extraverte gemoedstoestanden vooral in contact met het andere geslacht.
absurd niveau van koppigheid en compromisloos, laat staan ​​om praktisch iets te veranderen (het is zijn manier of geen manier).
ijdelheid
beiden geloven dat ze perfect en waardiger zijn dan anderen en nemen alles persoonlijk op, zoals “deze persoon wil me vernietigen”, of “het is eenzaam aan de top”
met een laag niveau van zelfreflectie.
lage EQ
Ze kunnen nooit iets spontaan doen
Ook willen ze nooit op vakantie gaan.
Hun doel is anderen gebruiken maar ze willen niet wederkerig zijn. Nogmaals, om een ​​of andere reden zijn hun middelen belangrijker.

Ook hebben ze geen originele gedachten. Alles wat ze zeggen is wat ze ergens hebben gelezen.
Ze zijn vatbaar voor verslaving.

Daarbij hangt hun gemoedstoestand af van de jouwe; emotioneel meeliften, en dan is het hun “recht” om je droog te zuigen en om je constant hun welzijn te laten beheren, om hen te helpen zich goed te voelen.

Hij heeft persoonlijke charme en ziet er goed uit, met een perfecte foto.

De toxische persoon heeft een slechte lichaamscoördinatie. Het ziet eruit alsof hij een beetje losgekoppeld is.

Hij is paranoia.

ze zijn erg geobsedeerd met hun uiterlijk en uiterlijkheden in het algemeen.

Ze beveiligen al hun devices met een wachtwoord maar willen niet dat jij dat ook doet.

Narcisten bewonderen je in het begin voor bijvoorbeeld je grote ogen, maar op het einde verwijten ze je kleine ogen. Het engste is dat het je langzaam overspoelt. Maar op het einde geven ze natuurlijk jou de schuld omdat je onvoldoende op hen gelet hebt en dat je niet trots bent een man als hem te hebben.

Kun je de meest stiekeme en sluwste narcisten van allemaal – de geheime narcist uit je leven weren? 

Dit zijn degenen die erdoorheen glippen en je meenemen – slim en vakkundig.  Mensen zullen je vertellen dat er geen verdediging is tegen deze mensen, maar dat is er wel – echt waar. Er is geen manier waarop ik je ga vertellen waar je op moet letten met betrekking tot een verborgen narcist of een geheime narcist, ik ga je eerder vertellen WIE dat JIJ moet zijn.

En dit is echt belangrijke kennis, of het nu gaat om liefde, vriendschap, familiezaken of zaken.  Godzijdank hebben we nu de manier om te herstellen van geheime narcisten. Diegenen onder jullie die zijn genezen en opnieuw hun leven opbouwen willen natuurlijk nooit meer zo’n relatie herhalen.  

Laten we nu beginnen met het leren weggaan van een geheime narcist voordat het te laat is!

Ik ga beginnen bij het einddoel en geef je alle tussenliggende dingen om dit te doen. En vandaag is als een taak, waar als je echt serieus bent om jezelf hiertegen te machtigen en te enten, ik je wat huiswerk geef om te doen.

Al het uitkijken naar hen in de wereld, staat je niet toe om er een te spotten. Ook als je nog steeds onbewust macht weggeeft, zelfs als de dingen een beetje afwijkend lijken, zullen je hersenen zich organiseren rond de nog steeds ongenezen innerlijke delen van jezelf. Je zult je  excuses maken waarom je niet naar jezelf luistert of je niet ondersteunt.

Laten we dus beginnen met het einddoel.

Dat is kijken hoe het eruit zou zien om ongevoelig te zijn voor de misleidingen van een geheime narcist. Het zou betekenen dat je veilig genoeg in jezelf bent om de tijd te nemen om deze persoon te leren kennen, of het nu romantisch, zakelijk of zelfs een vriendschap is. 

Dit betekent dat je mensen niet volledig in je hart, leven, lichaam, bed, bankrekening en middelen laat gaan totdat je de tijd hebt genomen om ze te leren kennen.

En wanneer ‘dingen’ zich voordoen die twijfelachtig zijn, kom je meteen ter zake, vraag deze persoon, kalm en duidelijk zonder schuldgevoel of spijt, verantwoording, eerlijkheid en bewijs nodig over wie ze beweren te zijn. Als je niet ontvangt de validatie en waarheid en degelijkheid die je nodig hebt, ga je niet verder, laat los en ga verder.

Dus de echte vragen hier zijn:

Ben je bereid om de tijd te nemen om iemand te leren kennen? Zal je in staat zijn om op te staan ​​en te spreken zonder de angst voor de gevolgen indien nodig? Kun je in staat om ‘niet meer’ of ‘neen’ te zeggen en deze persoon te verlaten zonder te proberen problemen op te lossen, te veranderen en te hopen hoopvolle deals te laten werken?

Dit zijn de echte vragen en criteria (als je narcisme wilt vernietigen) die je TOTAAL ongevoelig maken voor een narcist, ongeacht hoe verborgen ze zijn.

verborgen narcist
Hoe het innerlijk proces van loslaten van codependentie doen? deel 2

En de echte vraag onder al deze vragen is deze … (waarover je me af ​​en toe hebt horen praten)

‘Ben je bereidt genoeg om alles te VERLIEZEN om alles te KRIJGEN?’

Dit zijn allemaal je einddoelen. Dit is de enige manier waarop je als gezonde volwassene ooit de generator van je ongelooflijke leven kunt worden en VOLLEDIG het leven in kunt zonder angst, ongeacht wat iemand anders doet of niet doet. Laten we dit allemaal één voor één doordenken.

De tijd nemen om iemand te leren kennen!

Dit is de deal; de narcist – zelfs sluw verborgen – verpest je leven. Ze hebben hiaten, te veel opgeblazen ego’s, het onvermogen om vertraagde bevrediging te verwerken, zware teleurstelling als ze niet krijgen wat ze willen.

Narcisten moeten dingen snel veranderen, wat hun agenda ook is, om de energetische opbrengst te krijgen van de energie die eraan wordt besteed.

Ze hebben kieren die duidelijk worden als je iemands karakter en verleden beoordeelt en je tijd neemt om dit karakter en verleden te achterhalen.

Als je iemand op je inspeelt en te snel gaat, wat sowieso dwaas is, en alleen mogelijk als je betoverd bent door iemands liefde-bombardement ‘, dan kun je worden opgenomen. Anders kun je niet.

Dit is waar ik wil dat je diepgaand alle hiaten onderzoekt die je hebt.

Emotioneel van binnen jezelf toestaan ​​gebombardeerd te worden, of het nu een vriendschap, liefdesrelatie of zakelijke deal is, of door een verborgen narcist of een geheime narcist in je leven. Wat ik wil dat je doet, is wanneer je dit doet, een paar keer diep ademhalen en echt contact maken met de gevoelens in je.  Weet alsjeblieft dat je antwoorden NIET in je hoofd zitten, ze komen diep vanuit je Innerlijke Wezen. 

Dit is de reden waarom de narp methode zo krachtig en effectief is.

Omdat we tot de waarheid komen van wat er in je omgaat en daar met je samenwerken. Dit is de enige manier waarop we genezen van patronen die ons niet dienen en doorbreken om een ​​Nieuw Zelf te worden waar Leven en Liefde werkt.

Begin met deze vraag:

‘Met wie heb ik mijn vertrouwen, liefde, seks, middelen, tijd, inspanningen of geld snel overgedragen zonder het karakter van deze persoon te leren kennen?’ Neem de tijd om echt eerlijk tegen jezelf te zijn en schrijf je antwoord.

Laten we dieper gaan. Ik wil dat je jezelf afvraagt,

‘Wat dacht ik dat ik van hen zou winnen door hen zo snel te vertrouwen?’ Nogmaals, wees liefdevol zelf-eerlijk.  Was het liefde en gezelschap? Zocht je een beter leven dan het leven dat je voelde zonder hen?  Was het verlichting van eenzaamheid en verdriet? Wat was het? stem je echt af en ga hier dieper op in. En schrijf hier zoveel over als u zich gedwongen voelt om te schrijven.

Laten we nu verder gaan naar ons volgende niveau van diep begrip en zelftransformatie …

Luisteren naar je innerlijke stem wanneer er ‘dingen’ gebeuren

Geloof het of niet, al het leven en je ziel is ontworpen om je hoogste en beste leven te ondersteunen, en we krijgen de waarschuwingen die we nodig hebben.  Deze komen in de vorm van innerlijke signalen – maar het grootste probleem is dat we zo zijn losgekoppeld van onze innerlijke wezens dat we ze niet vertrouwen.

Narcisten weten dit, en wanneer ‘dingen’ bij hen opduiken – de gebruikelijke scheuren die alle narcisten vertonen, en / of we diep voelen in de vorm van ‘er klopt iets niet’, zullen ze je in de ogen kijken. Ze weten dat de meeste mensen – ondanks de innerlijke waarschuwingen zullen ervoor kiezen om de geheime narcist te geloven.

Of als ze de relatie naar een ander niveau moeten tillen.

Bijvoorbeeld er naar streven om samen te wonen, hebben ze al een innerlijke kloof geïdentificeerd die je hebt, zoals angst voor confrontatie, onvermogen om te spreken, het gevoel te hebben dat je geen recht hebt om gehoord te worden.

Of je verkeerd voelen wanneer je probeert om onafhankelijk  te zijn, en ze zullen je schuldig doen voelen en verwarren als je start met het onderzoeken en achterhalen van de waarheid, en met het leggen van duidelijke, niet-onderhandelbare grenzen.

Dit was enorm voor mij. 

Daarbij was ik de persoon die het leuk vond om nederig te zijn, tegen me te praten voelde als groots, veeleisend. Ik had zelfs het gevoel dat iemand die ‘fout’ was, te ongemakkelijk en afschuwelijk was om te doen. Ik gaf er de voorkeur aan om dingen onder het tapijt te borstelen en gewoon het beste te hopen.

Nu weet ik hoe dodelijk dat is. Dat patroon in mijn leven heeft me bijna gedood. 

We moeten het er echt mee eens zijn dat nadat we zijn verpletterd en bijna zijn vernietigd door narcisten, de prijs veel te hoog is om dit te blijven doen. Als je dit leest – en je bent klaar om op te staan ​​en hiermee te stoppen – schrijf dan in de reacties hieronder – De prijs is TE groot om te spelen met mijn leven! Niet meer!’

Als er momenten zijn waarop ik me ongemakkelijk voel, zal ik er alles aan doen om mezelf te ondersteunen.

De nodige moeilijke gesprekken te voeren en te weten dat echte mensen hier niet door worden bedreigd, wanneer het wordt gedaan met liefde, authenticiteit en zelfrespect. Dus dit is echt een enorm mijnenveld voor ons – vanwege de angst voor CRAP, de angst voor kritiek, afwijzing, achterlating en straf als we ons uitspreken tegenover anderen. 

De oude ik zat hier zwaar mee – ik heb helemaal niets gezegd of onderzoek gedaan of mijn rechten verdedigd. Ik moest hier veel werk aan mijn innerlijk doen, wat velen van ons na narcistisch misbruik moeten doen.

Onze noodzakelijke innerlijke reflectie begint met deze vragen:

‘Als ik mijn innerlijke wezen negeer – waarom doe ik dat?’ ‘Waar ben ik bang voor als ik moet confronteren en spreken?’ ‘Laat ik mensen me uitpraten om te onderzoeken en door te gaan om de waarheid te achterhalen? Waarom?’ ‘Als ik waarheden ontdek die niet zijn afgestemd op mijn waarden, moet ik dan zelf opgeven en excuses maken? Waarom?’

Je begint te weten waaraan je moet werken om nooit meer door een verborgen narcist of een geheime narcist opgenomen te worden.

Weet alsjeblieft door je liefdevol en ondersteunend te verbinden met je Innerlijke Wezen en echt diep te voelen in de ware redenen waarom je vastzit in deze patronen. De waarheid is dat als je dit werk niet doet, het Leven je de ene narcist na de andere, blijft leveren, ongeacht WAT je over hen leert, want deze mensen zijn slechts katalysatoren; dit gaat echt over het genezen van JOU. Oké dus laten we nu eens kijken naar deze enorme BIGGIE …

Het verlaten van de persoon en de deal die u dacht dat u met hen zou hebben

Ik ga hier meteen op jacht met een waarheidsbom.

De enige reden waarom we mensen dat misbruik blijven tolereren en hen verantwoordelijk houden voor ons leven, is wanneer we niet “de Bron zijn” van wat we van hen willen in ons eigen leven. Ik weet dat zovelen van jullie zeggen: ‘Maar het is niet zo eenvoudig, ik heb kinderen, we hebben samen een bedrijf en onroerend goed.

Ik kan deze persoon niet zomaar verlaten .

De waarheid blijft, die levenswijze geeft geen verlichting, geluk of gezondheid.

En veel van de mensen in deze gemeenschap die hebben losgelaten, ondanks verlies aan eigendom en zelfs een heel moeilijk  co-ouderschap, ontdekten dat toen ze genazen en in hun macht kwamen om de Bron voor zichzelf en hun kinderen te zijn zonder te vertrouwen op de narcist dat de narcist ophield macht over hen te hebben.

Verlies aan eigendom en een omgangsregeling wordt dikwijls gebruikt als een haak. Dat vanaf dat moment zij en hun kinderen het zoveel beter deden.

De echte waarheid is, er zijn haken die ons verbonden houden en totdat we accepteren dat dit de dingen zijn die we nodig hebben om naar binnen te keren en in onszelf te genezen, zullen we vasthouden aan mensen die ons pijn doen, en dezelfde narcist ervaren in de toekomst.

Ik hoop zo dat je dit nu vanuit een dieper perspectief begrijpt. 

Geen hoeveelheid onderzoek naar of leren over narcisten zal u van dit lot redden . Alleen jezelf helen doet dat ooit! En we kunnen hier echt misleid over zijn. Ik dacht omdat ik intelligent en capabel was dat ik niet behoeftig, niet leeg was en niet aan overlevingsangsten leed.

Toch was ik dat absoluut. Ik had schokkende innerlijke overtuigingen en trauma’s dat er iets mis met me was als ik alleenstaand was, en ook dat ik een vrouw nodig had om te overleven.

Ik was ook verschrikkelijk bang om in de steek gelaten te worden.

Pas toen ik deze schrik opruimde, wist ik 100%, ongeacht wie het in mijn leven was, dat ik weg zou gaan van misbruik. En ik ben gestopt met relaties, vriendschappen, zakelijke deals en iedereen (ook familieleden) die mijn grenzen en waarden overschrijdt. Het is nu schoon en gemakkelijk omdat ik niets van deze mensen nodig heb.  Integendeel, ik ben nu een stevige en solide bron voor mezelf om mijn leven met gezonde anderen te delen – maar ik kan je verzekeren dat het veel NARP-werk kostte om daar te komen.  Godzijdank heb ik het gedaan! De voldoening is niet te beschrijven! 

Taak om de verandering in te zetten.

Oké, dus dit zijn de vragen, om jezelf hierover te vragen en je ogen te sluiten, verbind je met die diepe innerlijke waarheid van jezelf en stel deze vragen.

‘Wat zijn / waren mijn angsten om te vertrekken?

‘Waarom heb ik volgehouden, zelfs als het ongelooflijk misbruik is / was?’

‘Wat was het of heb ik waardoor ik niet het gevoel heb dat ik voor mezelf kan zorgen?’

Weet alsjeblieft dat deze vragen je een aantal zeer waardevolle aanwijzingen zullen geven over wat je moet genezen?

Als je volledig geneest zal je nooit meer de macht geven aan mensen die je pijn doen. 

Als je deze innerlijke delen tot een gezonde, solide innerlijke volwassene geneest, zul je gemakkelijk zeggen wanneer het misbruik begint: ‘GEEN deal. En jij bent NIET mijn realiteit! ‘

Oké, dus dit leidt er allemaal toe dat we bereid zijn alles te verliezen om alles te krijgen.

Dat betekent dat we het idee van “Leven moeten opgeven” zoals we dachten dat het zou gaan, terwijl het duidelijk niet gezond is voor ons – en bereid zijn om deze overtuiging  los te laten.

Dat betekent leeg te raken, en in lijn te zijn met onze waarheid en waarden. De hele Bron, het Leven en de Schepping zelf zal ons meer laten zijn van Wie we ZIJN. Dat is wat deze krachten altijd doen.

Wat je zult tolereren en accepteren is Wie je bent.

Wat je al zo warm, solide en compleet voelt als een gevoel in jezelf, is Wie je bent, ongeacht enig echt fysiek bewijs daarvan. DAT is je organische toestand wanneer je de trauma’s loslaat en herprogrammeert die je niet toestaan ​​deze persoon te zijn.

Verborgen of welke aard dan ook, narcisten spelen absoluut geen rol in ons leven met dit niveau van innerlijke ontwikkeling.

Helpt dit?

Heb je al genoeg pijn van het proberen om ze op te lossen, de narcisten – in plaats van jezelf uit te zoeken – om je leven te veranderen? 

Als dat zo is, is het tijd voor innerlijke ontwikkeling, en ik beloof je dat het ongelooflijk bevrijdend en leuk is en een opluchting om het te doen.

Je Ware Zelf en Leven zullen gloeien in eenkorte periode en op een manier die je zal verbazen.

Als je dit artikel leuk vond, klik je op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met uw groepen zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. En zoals altijd beantwoord ik graag uw opmerkingen en vragen hieronder. Als je vragen hebt of commentaar laat het me weten.

Het motto van de geheime narcist: beeld is alles.

De verborgen narcist aan het werk.

Trauma en traumazorg in Europa

Ga naar deel 1

Ga naar deel 3

De narcistische zeemeermin die anderen voor de gek houdt!

De reden waarom narcisten je bombarderen en hoe je jezelf beschermt

kenmerken toxische persoon

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees