Hoe het innerlijk proces van codependentie loslaten? deel 2a +video

Hoe het innerlijk proces van codependentie loslaten? deel 2a +video

Quanta Freedom Healing

Ik ga je door het innerlijk proces van loslaten leiden, hoe je liefdevol en effectief zelfpartner kunt zijn, je innerlijke trauma’s kunt lokaliseren en ze kunt vrijlaten met een mini-Quanta Freedom Healingssessie.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Een van de dingen die ik erg leuk vind aan dit innerlijk proces van loslaten is dat het onvoorwaardelijk is.

Je hoeft niet te weten hoe het werkt om het te laten werken. Je hoeft zelfs niet te geloven dat het werkt om het te laten werken. Dit proces is volledig liefdevol en allesomvattend. Dat betekent dat als je openstaat om het te ontvangen, je dat ook zult doen. Ook is er geen tijd- en ruimtebeperking in de Quantumwereld, alles is gewoon en gebeurt nu.

innerlijk proces van loslaten
Hoe je fysieke pijn te genezen en terwijl je leven heropbouwen na narcistisch misbruik?

Deze genezing in dit artikel is net zo krachtig als wanneer je bij me zat en dit gebeurde live.

Ik praat vaak met mensen over het verschil tussen informatieve (cognitieve) processen en transformationele (onbewuste herprogrammering) processen.

Vandaag zullen we niet alleen informatie doornemen, maar het echte werk doen om te genezen!

Wanneer je het ervaart, zul je begrijpen hoe krachtig dit verschil is.

Ik vind het geweldig dat je besluit om door te gaan tot het einde van dit artikel.

Oom ons leven te veranderen, moeten we onszelf veranderen – onze overtuigingen en de programmering van de trajecten waar we pijnlijk en onbewust op zijn aangesloten.

Wat zo opwindend is, is het tijdperk waarin we nu leven en het zal mij een groot genoegen zijn in dit artikel om je te laten zien hoe je aan zelfgenezing kunt doen door het innerlijk proces van loslaten.

Mocht je echter somatische klachten hebben of ontwikkelen raadpleeg dan altijd je huisarts.

Vandaag deel ik met je mini-Quanta Freedom Healing – wat het supergenezingsinstrument is in het Narcistische Misbruik Herstelprogramma (Narp).

Ik beloof je dat dit veel zal helpen en je absoluut zal beginnen te laten zien hoe we ons onderbewustzijn direct en krachtig programmeren.

Nu, hier is het ding, met het werk dat we vandaag doen, wil ik dat je een open geest hebt.

Degenen onder jullie die al een tijdje narcisme.blog volgen, weten dat er veel bewijs is dat deze processen werken.

Als je opmerkingen in standaard misbruikgroepen leest, vergeleken met de opmerkingen en rapporten in de Internationale Thriver Community, zijn ze als dag en nacht.

De reden hiervoor is altijd Quanta Freedom Healing.

Ik zou niet op deze manier bewustzijn met je delen als ik het niet had gebruikt, en ook zou ik niet kunnen helpen zoveel mensen de ongekende helende doorbraken te hebben die ze ook hebben gehad. Voor velen van jullie die nieuw zijn bij Quantum Healing zal het heel raar lijken, of zelfs new agey.

Ik beloof je dat het eigenlijk wetenschappelijk is en kwantificeerbaar wordt herkend.  In het NARP boek dat je hier onderaan vindt helpt daar zoveel meer over te begrijpen.

Degenen onder jullie die hebben ontdekt hoe ze van binnenuit te genezen, vragen zich af waarom we in hemelsnaam niet wisten hoe ze  moesten genezen, en hoeveel gemakkelijker het is om te proberen onze weg uit onze trauma’s te vinden.

Dus, weet vandaag dat u zich misschien verward voelt door wat er gebeurt ALS u het logisch probeert uit te werken.

Er zijn enkele dingen die ik zal doen zonder te praten, omdat ik geen tijd heb om ze in dit artikel uit te leggen.

Je zult echter de genezing voelen dankzij het innerlijk proces van loslaten, en dat is wat belangrijk is.

Bovendien heb je mijn uitleg niet nodig om vandaag een healing te ontvangen, want wat er gebeurt, gebeurt niet met je logische geest.

Integendeel, de genezing vindt plaats in je onderbewustzijn waar het moet plaatsvinden, via de taal die het begrijpt – emotionele / energetische verbinding.

Dit wordt gedaan met specifieke bedoelingen, visualisaties en Quantum-berichten naar je onderbewustzijn die je helpen uit trauma’s naar vrijheid te schakelen.

Je hoeft niet te weten hoe ze werken voor hen om te werken, en je hoeft zelfs niet te geloven dat het voor hen werkt.

Dit proces is volledig liefdevol en onvoorwaardelijk, wat betekent dat als je openstaat om het te ontvangen, je dat ook zult doen.

Er is ook geen tijd- en ruimtebeperking in de Quantumwereld, alles is gewoon en gebeurt nu.

Deze genezing als artikel is net zo krachtig als wanneer je bij me zat en dit gebeurde live.

innerlijk proces van loslaten
Hoe de verschillende niveau’s van trauma genezen?

Er zijn enkele essentiële afspraken die ik met je zal delen die dit voor je zullen helpen.

De eerste is dat alle ziekte, wat betekent dat alles wat niet is afgestemd en gezond voor ons, een bijbehorend traumaprogramma in ons wezen heeft.

Wat dit betekent is: als we dat programma vinden en vrijgeven, zal dat ding dat niet in ons leven heeft gewerkt, genezen.

De tweede is: je traumaprogramma’s zitten niet in je hersenen.

Ze zitten in je cellulaire zenuwstelsel, in je lichaam.

Je hersenen hebben geen andere keuze dan deze programma’s te volgen, en als we proberen onze hersenen te dwingen om op een andere manier te denken dan de krachtige programma’s die onze Innerlijke Identiteit zijn, kunnen we letterlijk voelen als een complete mislukking, want als ons trauma significant is is dat onmogelijk om te doen.

Law of attraction principes

Dit is precies de reden waarom de Law of Attraction-principes niet werken voor mensen met een aanzienlijk trauma – je kunt een Ferrari niet de garage in rijden waar een oud wrak is – je moet het trauma verwijderen en eerst ruimte maken.

Anders blijven we als het ‘roestige oude wrak’, ongeacht wat we proberen te denken.

Dit betekent dus: hoe meer je hierover nadenkt, hoe minder dit proces werkt.

Je wilt niet denken, blijf gewoon open en adem, en volg de instructies en voel. Het is jouw lichaam dat alle wijsheid en antwoorden bevat. Je logische brein vormt alleen informatie op basis van zijn voorgeprogrammeerde verleden en dat is precies waar we uit willen breken.

De oude manier om te genezen is om vast te komen zitten in ons hoofd om dingen te intellectualiseren zoals:  ik moet uitzoeken wat het is, wie het is, hoe dit te bestrijden en een manier leren om anders te zijn, enz. 

Maar wat als ik je zou vertellen dat niets daarvan nodig is?

Of dat wie of wat het trauma heeft veroorzaakt niet eens nodig is om het te onderzoeken of te begrijpen?

Het enige wat nodig is om een ​​complete genezing te ervaren (waar geen trauma meer overblijft om te proberen te overleven en te beheersen) is dat je de dichte pijnlijke energie in je lichaam voelt, laad het op met Quanta Freedom Healing, laat het los uit je wezen en breng de Bron binnen om het te vervangen en je kunt direct een genezing krijgen op die wond.

Dat betekent niet meer decennia van therapie doorlopen om het te integreren en op te lossen.

Wat niet wil zeggen dat je je therapie kunt stoppen, het zal dit alleen nog versnellen. Wanneer je cellulaire innerlijke programma’s verschuift, word je automatisch anders. Je weet hoe je moet zijn, hoe je moet verschijnen. Je weet hoe je je leven kunt laten werken op die gebieden waar je dat eerder niet deed. Er valt niets te leren, alleen Wie je al bent opnieuw activeren.

Je bent getraind en getraumatiseerd vanuit je Ware Zelf.

Dat waren we allemaal, en pas als je deze waarheid begint te leven, begrijp je dit. “Te simpel!”, Zou je kunnen zeggen. “Zo eenvoudig kan het niet zijn!” Hoor ik je, want ooit had ik gedacht dat het ook belachelijk was. Dat was totdat ik deze realiteit elke dag begon te leven en werd omringd door een gemeenschap van duizenden mensen die ook ervoeren wat ik ervaar.

Met deze werkwijze kun je specifieke wonden  vinden en verplaatsen.

Weet alsjeblieft in dit artikel dat het onmogelijk is om al je wonden te verzorgen.

Het proces voor andere wonden vind je in de Engelstalige Narp modules van Melanie. De link vind je in het menu.

Hoe het werkt met de eerste wond dat innerlijk proces van loslaten.

Oorspronkelijk ging ik je helpen om bewustzijn te krijgen rondom al je wonden, en toen werd me getoond hoe je dit ECHT moest doen, namelijk om je goed te laten zien hoe het werkt met de eerste wond, en dan zou je weten hoe je het met al je wonden moet doen. Eén trauma na elkaar.

En dat is van vitaal belang als je beter wilt worden, krachtig wilt evolueren en echt de ontplooiing van een nieuwe toekomst voor jezelf wilt beheersen.

Dus wat ik vandaag met je doe, is je helpen naar binnen te keren en de eerste manier te verleggen waarop we macht verliezen vanwege de conditionering van de narcist  en nog belangrijker, wat ik doe, is je helpen wakker te worden met je ware kracht om je leven te genezen, op de beste manier die ik weet hoe het te doen, zodat je dit innerlijk proces van loslaten kunt voortzetten.

Weet alsjeblieft dit: om echt te genezen moeten we bereid zijn om zelf-partner te worden.

Wat betekent dat in plaats van wegrennen van onszelf en proberen de innerlijke kreten te verdoven met dingen zoals voedsel, sociale media, slapen, drugs of zich op anderen richten, keren we ons naar deze innerlijke trauma’s met 100% openheid, onvoorwaardelijke aanvaarding en toewijding.

We doen dit op een manier, net zoals we zouden doen aan een gewond klein kind dat we aanbidden en voor altijd willen helen en liefhebben.

Het is de enige weg naar huis, want het enige pad om te veranderen hoe andere mensen ons hebben behandeld, is te stoppen met hetzelfde voor onszelf te doen.

We moeten onszelf vermijden, onszelf verlaten en onszelf verwonden met zelfveroordeling, dachten we en deden dat ook.

In plaats daarvan moeten we onszelf gaan liefhebben en genezen, terug naar heelheid, want alleen dan zal de rest van de wereld volgen.

Er is geen hoop als we dit niet omarmen als ons leven verder gaat, en er komt niemand anders die dit voor ons zal doen.

Dus zo binnen zo buiten.

Oké, voordat we aan de slag gaan, pauzeer dit artikel en haal een kladblok en een pen.

Oké … laten we nu beginnen.

Om met deze genezing te beginnen, moet je me toestemming geven om in je ruimte te komen.

Dit proces is een co-generatieve ervaring.

Door bedoelingen en visualisaties samen zullen we je onderbewuste programma’s opnieuw bedraden, maar dit kan niet gebeuren zonder je toestemming.

Dus zeg ‘Ja’ in je gedachten of hardop.

Laten we deze bedoeling samen instellen – herhaal na mij.

‘Innerlijk wezen, ik kom naar je toe om je vast te houden, van je te houden en naar je te luisteren zonder enig oordeel.

Het spijt me zo dat ik niet bij je ben geweest en ik beloof dat ik me nooit meer zal afwenden.

Ik weet nu dat jij en ik terug moeten integreren in liefde en heelheid om levenskracht en genezing binnen te laten.

Ik hou van je en nu kom ik voor eeuwig voor je – altijd … Amen en zo is het. ‘

Oké … Laten we onze eerste wond goed bekijken.

Geen stem hebben is enorm.

We zijn niet gehoord.

We geloven niet dat we belangrijk, gevalideerd of gewaardeerd zijn voor wat we te zeggen hebben.

De manifestatie in ons dagelijks leven is dat we ons klein voelen en over het hoofd worden gezien en alleen.

Aan onze behoeften, verlangens en waarden wordt niet voldaan.

Dit is een gegeven als we narcistisch misbruik hebben geleden. We lijden aan deze wond en we hebben trauma’s in ons die de ervaring en de verschrikkingen veroorzaken van het geen stem hebben.

Oké, we gaan beginnen met het claimen en genezen van je grootste wond in verband hiermee.

Lees dit eerst voor dat je begint ……..

Ik wil dat je je dagboek naast je hebt … sluit je ogen en haal een paar keer diep adem.

Stel je voor dat je je lichaam en je hart opent en alleen focust op je ademhaling.

Als er gedachten in je hoofd opkomen, negeer ze dan, geef ze geen energie en kom terug naar je ademhaling.

Nu gaan we je lichaam vragen om te onthullen waar deze eerste wond is met betrekking tot je geen stem hebben en niet gehoord worden.

Wat is het eerste trauma dat dit veroorzaakt?

Dit is waar je moet vertrouwen, waar ergens in je lichaam oplicht als een dicht gevoel, een zwaar gevoel, een pijnlijk gevoel. Dat ge kan somatisch zijn alsof het echt pijn doet of een emotioneel gevoel als een angst.

Dat gevoel kan overal zijn.

Het kan in je hart zijn, zonnevlecht, je rug … het kan in je buik zijn.

Het kan zo groot zijn dat je het overal onder je huid voelt.

Schrijf op waar je het voelt.

Als je tot hier hebt gelezen kun je het voorgaande doen.

Het kan heel subtiel zijn als je losstaat van je lichaam – vertrouw gewoon – deze gevoelens worden veel sterker naarmate we meer zelfpartner zijn.

Het gevoel kan enorm zijn; je voelt het zo veel.

Hoe dan ook, schrijf op waar je het voelt – vertrouw op je gevoel dat naar bovenkomt.

Lees opnieuw voor de volgende stap:

Nu ga je contact maken met jezelf en er zijn twee opties – je kunt voor informatie over deze wond gaan als je geïnteresseerd bent of als je de details niet wilt, omdat je te bang bent om er naartoe te gaan of je niet kunt krijgen ze, maak je geen zorgen, ze zijn niet eens nodig om een ​​shift te krijgen.

Ok, dus je gaat je innerlijke wezen ‘lieverd’ noemen of iets aandoenlijks voor jou als je een vrouw bent, of ‘maat’ of zoiets als je een man bent.

We moeten met ons innerlijke wezen praten op dezelfde manier als een jong kind dat we aanbidden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

Eén reactie op “Hoe het innerlijk proces van codependentie loslaten? deel 2a +video”

  1. E.H.M. van der Randen avatar
    E.H.M. van der Randen

    Ik heb nooit aan het feit gedacht, dat ik een enorme knauw heb gekregen van het omgaan met mijn narcistische dochter. Nu wordt heel veel duidelijk na het lezen van de blog.Heel veel dank hiervoor,hier kan ik echt wat mee.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees