Een oplichtster in de kringen van christenen en boedhisten.

Een oplichtster vindt slachtoffers van vriendschapsfraude vaak op datingsites zoals Tinder, maar gebruiken ook e-mail, chat of sociale media zoals Facebook, Tiktok of Instagram om met mensen in contact te komen.

Ze meten zich een valse identiteit aan, bouwen een vertrouwensband op met het slachtoffer en vragen uiteindelijk om geschenken, persoonlijke gegevens of geld.
We kennen zo iemand die zich beweegt in kringen van christenen en boedhisten. Ze bouwt jaren subtiel aan “haar” vriendschap om dan uiteindelijk “hulp” te vragen voor een “zielige” toestand waarin zij is terecht gekomen.

Ze vraagt dan om geld te lenen voor een week, maar van terugbetalen is er nooit sprake hoewel ze het telkens opnieuw belooft. Het kan variëren van bedragen van 50 euro, 7000 tot 24000 euro, en dit bij verschillende mensen.

oplichtster
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

We hadden echt nooit gedacht dat er een oplichtster schuil gaat achter deze persoon.

En jij waarschijnlijk ook niet! Toch denk eens na, zoek met uw buikgevoel, over wie kan ik het hier hebben? Ze beweert slachtoffer te zijn van een narcistische moeder. Ze beweert aan allerlei ziekten te lijden. Bovendien is ze een alleenstaande moeder zegt ze, met een intelligente dochter. Beweert een paard te hebben enz.

Ze dirigeert een kerkkoor en doet zogenaamd een aantal taalopdrachten. Ze woont in de provincie Limburg België tegen de Nederlandse grens.
Als je twijfels hebt of deze persoon tot jouw vrienden behoort stuur me dan een persoonlijk bericht. Ikzelf en Annemie hebben deze persoon geblokkeerd.

Bid om het licht van de Geest en de barmhartige God.

Dikwijls promoot de kerk misbruik zonder het te beseffen.

Spirituele narcist: een voorganger die niet kan luisteren!

Zelfgenezend Vermogen Activeren? 15 Praktijktips & Uitleg


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees