Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

boeken: Oefeningen in mindfulness

Angst wijsheid om stormen te doorstaan.

Praktische gids om angst te overwinnen.
(H)erkennen en loslaten.
Angst beheerst het leven van velen: angst voor eenzaamheid, voor verlies, voor ziekte of dood. Vaak is niet eens duidelijk waar de angst vandaan komt. Angst verlamt, en daarom duwen we deze emotie het liefst ver weg. Thich Nhat Hanh laat zien dat erkenning angst hanteerbaar maakt.

e-book

Zijn aanpak: spoor de oorsprong van deze negatieve emotie op, en leer los te laten. Zo kun je alle vormen van angst het hoofd bieden, op weg naar bevrijding en geluk. Mindfulnessoefeningen helpen daarbij.

Mindfulness voor een gelukkig leven.

In Mindfulness laat Thich Nhat Hanh zien hoe belangrijk het is om goed te leven. Als je bewust leeft, beweegt, eet en met relaties bezig bent, zul je je vanzelf gelukkiger voelen.

Met zijn oefeningen in mindfulness leert Thich Nhat Hanh je je geest te trainen om in het moment te leven. De oefeningen verbeteren je concentratie en verschaffen je inzicht, waarmee je je uiteindelijk kunt bevrijden van angst, spanning en boosheid en je het geluk beter kunt ervaren.

Mindfulness is het eerste boek dat alle oefeningen en meditaties van Thich Nhat Hanh bevat die hij samen met zijn meditatiegemeenschap gedurende zestig jaar heeft ontwikkeld. Met een voorwoord van prof. dr. Anne Speckens.

Adem In, Adem. Uit meditaties voor een druk bestaan.

Meditaties voor een druk bestaan!

  • Eenvoudige gids voor een voller spiritueel leven.
  • Leef met aandacht zonder je leven stil te zetten.
  • Mooi vormgegeven cadeauboek

Of je nu opstaat, tandenpoetst, koffie haalt op je werk, boodschappen doet of autorijdt: elk moment is een goed moment voor een meditatie. Je hoeft je leven niet stil te zetten of uren te gaan zitten om te mediteren.

Bovendien kun je meditaties inpassen in je drukke bestaan wanneer je wilt. Verder heb je telkens alleen maar een paar minuten of minder nodig. Een mooi uitgevoerd geschenkboekje boordevol korte meditaties, anekdotes en advies om elk moment van de dag mindful te kunnen doorbrengen.

‘Van alle boeddhistische leiders die invloed hebben in het westen, wordt Thich Nhat Hanh alleen maar voorgegaan door de Dalai Lama.’ – New York Times

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels met boeken ebooks en dvd's op narcisme.blog
alle artikels met boeken ebooks en dvd's op narcisme.blog

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees