Minder moeite om vreemden te vertrouwen online! +video

Minder moeite om vreemden te vertrouwen online! +video

Eerste blokkade om te herstellen. Naar buiten komen!

Veel slachtoffers van narcistisch misbruik hebben moeite om vreemden te vertrouwen. Daarom is het ook zo’n probleem om mensen in vertrouwen te nemen.

Mensen die voortdurend worden/werden misbruikt door narcisten, hebben de neiging om een verdraaide versie van de werkelijkheid te geloven, omdat ze constant werden voorgelogen en gemanipuleerd.

Ze zijn over alles sceptisch en vinden het moeilijk anderen te vertrouwen, aangezien ze daartoe zijn geconditioneerd door hun misbruiker.

Een persoon met PTSD kan moeilijkheden hebben om met anderen te communiceren of om te gaan uit angst om in contact te komen met traumagerelateerde herinneringen.

Dit alles kan de ontwikkeling van SAD (sociale angststoornis) voeden.

Bovendien voelen veel mensen met PTSD een hoge mate van schaamte, schuldgevoelens en zelfverwijt, en deze gevoelens kunnen tot SAD (sociale angststoornis) leiden.

Waarom hebben slachtoffers moeite om vreemden te vertrouwen?

Studies suggereren dat langdurige traumatische stress drie belangrijke delen van de hersenen beïnvloedt: de hippocampus, de prefrontale cortex en de amygdala.

Hippocampus slaat de kortetermijnherinneringen op in je hersenen voordat ze worden omgezet in langetermijngeheugen. Daarom bepaalt het hoe en wanneer je nieuwe dingen leert.

Aanhoudende stress door misbruik kan de hersencellen in de hippocampus beschadigen, waardoor deze geleidelijk kleiner wordt. Het resultaat is dat de persoon dingen gemakkelijk begint te vergeten en het moeilijk vindt om nieuwe dingen te leren.

De prefrontale cortex is het gebied van de hersenen dat zich direct achter de ogen bevindt. Deze regio regelt aandacht, geheugen, besluitvorming en planning.

Net als de hippocampus wordt waargenomen dat deze regio krimpt bij traumatische stress.

Mensen die lijden aan narcistisch misbruik, vinden het moeilijk om beslissingen te nemen en hebben doorgaans een kortere aandachtsspanne. Ze zijn ook vaak depressief en hebben een gebrek aan zelfzorg

Ten slotte wordt de amygdala – het angstcentrum van de hersenen – geactiveerd elke keer dat je je angstig of bang voelt.

Het slaat alle herinneringen aan het misbruik op en wordt geactiveerd telkens wanneer iemand erover praat. Traumatische stress vergroot de omvang van de amygdala. Dit manifesteert zich als verhoogde angst- en stemmingsstoornissen.

Naast de lange wachtlijsten voor therapie, de korte sessies en de grote spreiding is dit moeilijk vertrouwen van vreemden (want persoonlijk leer je toch niet echt de therapeute kennen) een belangrijke blokkade voor genezing.

You Can Thrive After Narcissistic Abuse The #1 System for Recovering from Toxic Relationships
e-book

Dit is volledig anders met een online-evenement van Melanie.

Ervaring

Hier op “narcisme.blog” vind je een groot aantal video’s en teksten over Melanie. Melanie is de nummer één in mensen helpen te herstellen in de hele wereld. Ze doet dat al meer dan 10 jaar.

Gekend

Kortom, over haar leven ga je alles vinden wat je nooit van je therapeut gaat te horen krijgen. Voor mij is ze als een vriendin, want het is mogelijk om met haar live te chatten via sociale media.

Melanie Tonia Evans gebruikt haar persoonlijke ervaringen en spiritueel begrip om mensen te helpen herstellen van narcistisch misbruik. Dank God daarvoor, want iemand die geen narcistisch misbruiktrauma uit de eerste hand heeft meegemaakt, kan nooit het niveau van begrip en mededogen krijgen dat zij heeft.

Dynamiek van groep met zelfde ervaringen

Op een evenement van Melanie ontmoet je mensen zoals jij met een groot medeleven en veel liefde. Dit bezorgt een speciale energie. Het is op die manier geen probleem zelfs al heb je sociale angst.

Je zult verschillende mensen ontmoeten die je net die zachte duw geven om trauma sensitief te bekrachtigen om weer in het licht te gaan leven.

Om meer van JOU te herontdekken, verder opnieuw te groeien, meer lief te hebben, opnieuw dieper te voelen en te beginnen te bloeien.

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om het volgende te voelen … ?

Bevrijding van alle obsessieve gedachten, in plaats daarvan een blijvende innerlijke vrede voelen.

Hoop en inspiratie voor de toekomst. Het bereiken van een echte oplossing als de schone lei van waaruit u alles en nog wat kunt bouwen wat u echt wenst.

Het volledige besef dat je verdient, dat je het waard bent, en dat je het recht hebt om het leven van je dromen te creëren en te ervaren.

Dit is nog maar het begin van wat gedijen na narcistisch misbruik is.

Echt bloeien is precies wat het aanstaande “You Can Thrive One-Day Workshop” je helpt om STEVIG op weg te gaan in je leven.

Het is een absoluut genoegen dat echt herstel van narcistisch misbruik GEEN decennia van therapie nodig heeft om dat te bereiken.

Het brengt ook geen jaren van beperkingen, ontbering en pijn met zich mee om daar te komen.

In feite is Quantum Healing juist het tegendeel.

Mededogen is nooit verkeerd, maar geestelijke gezondheidsproblemen zijn geen excuus voor misbruik. Ik moedig je aan om hulp te zoeken – terwijl je genoeg ruimte creëert om jezelf te beschermen.

evolutie weg van narcisme
Groeitaken voor zelfgenezing en traumaherstel!

“Wapen jezelf met voorlichting/bewustzijn over narcistisch gedrag.”

Het leren herkennen van tactieken die vaak worden gebruikt door mensen met narcisme, kan het gemakkelijker maken om in het reine te komen met je ervaring.

Als je weet hoe je je interne trauma en valse overtuigingen die je in lijden hebben opgesloten, kunt loslaten, vinden er zeer snelle verschuivingen en veranderingen plaats.

Dit komt doordat je toegang hebt gekregen tot een directe code in je DNA om het Zelf en het Leven te ontgrendelen waarvoor je geboren bent.

Een deel van herstel houdt in dat je jezelf weer leert kennen, of erachter komt wat je leuk vindt, hoe je je tijd wilt besteden en met wie je het wilt doorbrengen.

Weet je, als je in vrede, geliefd en gelukkig bent, lijkt het misschien iets buitengewoons en uitzonderlijks. Dat is het niet! Het is eigenlijk uw normale toestand.

Praat met anderen op het event en in onze gesloten groep.

Door je open te stellen voor ondersteunende vrienden en familieleden, kun je zich tijdens jouw genezing minder alleen voelen. Het is een kleine stap om in een gesloten groep moeite te doen om vreemden te vertrouwen.

De mensen die om je geven, kunnen: compassie bieden, de pijn die je ervaart valideren, je helpen je af te leiden of gezelschap bieden of op moeilijke dagen, je eraan herinneren dat het misbruik niet jouw schuld was.

Onze steungroep en dit online event biedt ook de mogelijkheid om jouw stilzwijgen over het misbruik dat je heeft ervaren te doorbreken. Hier kun je je verhaal delen met anderen die ook proberen te genezen. Alle links vind je in het menu.

Al het andere is intens abnormaal geweest en is niet de waarheid.

Zodra je terugkeert naar deze natuurlijke staat, kun je je vullen met energie, gezondheid, inspiratie, ondersteuning, levenskracht en zelfs wonderen. DIT zijn ook al je natuurlijke toestanden zonder trauma – die niets te maken hebben met misbruikt, getraumatiseerd zijn of zo doorgaan met leven.

Melanie kan je laten zien hoe je terug “naar JOU kunt” resetten.

In plaats van jezelf de schuld te geven dat je viel voor hun manipulatie of jezelf te veroordelen door je zo lang slecht te laten behandelen, bied jezelf in plaats daarvan vergeving aan.

Om echt te gedijen, zoals het altijd de bedoeling was.

Het is belangrijk om te erkennen dat je niet hoeft te stoppen met van iemand te houden om te genezen.

Wachten tot dat gebeurt, kan het herstelproces vertragen. U kunt van iemand blijven houden, terwijl het erkennen van hun gedrag het voor u onmogelijk maakt om veilig een relatie met hen te onderhouden.

Soms kan het accepteren van deze kennis een emotionele ontkoppeling in gang zetten waardoor je je beter in staat voelt om los te komen van de relatie en stappen zet om moeite om vreemden te vertrouwen zet.

Nog niet zo lang geleden organiseerde Melanie de eerste “You Can Thrive After Narcissistic Abuse Workshop”.

Het was geweldig! We waren met honderden bezoekers van over de hele wereld, met zoveel liefde, vreugde en groei, en ook met positieve feedback.

Zo’n evenement kun je ook meemaken en de eerste stap in overwinnen van de moeite om vreemden te vertrouwen kun je nu zetten!

Op 26 en 27 september 2020 organiseerde Melanie de tweede “You Can Thrive One-Day Workshops ONLINE”…

Omdat dat deze online workshop het beste alternatief is om de hele dag met Melanie door te brengen in je woonplaats!

Je zult in staat zijn om allemaal dezelfde bekrachtigende informatie, transformationele healing tools te ontvangen en in staat zijn om vragen te stellen. Je krijgt directe ondersteuning gedurende de dag … terwijl je comfortabel en veilig blijft in je eigen huis!

Dit is de # 1 manier waarop ik kan helpen bij het ontstaan ​​van je ware herstel van narcistisch misbruik en je kan helpen om je bloeien-leven te creëren – echt.

En het is zeer betaalbaar geprijsd, zodat niemand de echte genezing hoeft te missen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

Eén reactie op “Minder moeite om vreemden te vertrouwen online! +video”

  1. shivatje avatar

    Uit angst dat ze weer gemanipuleerd worden.
    En ook angst voor deze die het goed bedoelen. Vaak gaan ze vroeg of laat terug naar zo een persoonlijkheid opzoek. Omdat ze iets missen.
    Tot ze dat beeld los kunnen laten van zichzelf

    Aum Shanthi

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees