Bang zijn voor echt onbekend en onvoorspelbaar welzijn.

Bang zijn voor echt onbekend en onvoorspelbaar welzijn.

Hoe ik functioneer in het heden is het resultaat van mijn eigen dagelijkse keuzes.

Mijn dieet is 100% gekoppeld aan mijn huidige mentale toestand. Ik zal er tijd en werk in steken, ook al betekent dat minder tijd met vrienden, familie en entertainment. Wat de consequenties zijn als ik mezelf op de eerste plaats zet is een onvoorspelbaar welzijn.

Kortom, ik geef het idee van gemak als positief op? Daarbij verwacht ik geen geestelijke gezondheid, dus geef ik voorrang aan mijn doelen bereiken in het leven. Ik ben een schepper van mijn leven, geen slachtoffer van omstandigheden.

Bovendien begrijp ik dat mijn gedachten de kracht hebben om ziekte of welzijn te creëren. Ik zal even echt worden. Niet iedereen wil beter worden. Hiervoor zijn verschillende redenen. Sommigen hebben een identiteit die verband houdt met ziekte.

Anderen zijn bang voor echt welzijn omdat het onbekend en onvoorspelbaar welzijn.

Het geeft troost om precies te weten hoe uw leven eruit zal zien, ook al dient het u niet. Onderbewuste patronen en neurologische paden zijn voor velen ketens.

Genezing is werk. Het is ECHT hard werken.

Het is pijnlijk en beangstigend. Het betekent het loslaten van verhalen en de dood van een gedeeltelijke versie van het zelf. Je weet wanneer je er klaar voor bent. Dan raad je het ten tweede en wil je stoppen. Maar de volgende dag blijf je toegewijd en blijf je herhalen totdat oefening discipline wordt.

En discipline wordt vertrouwen. Op een dag kijk je naar jezelf in de spiegel en zie je dat die persoon niet ‘gemaakt’ is, maar dat die persoon is gemaakt. Met intentie, eigenliefde en vertrouwen in een toekomstig zelf dat alleen in je geest tot uiting kan komen.

Het echte werk, de echte verandering, heeft niets te maken met iets “daarbuiten”. Het echte werk is om je eigen geest onder de knie te krijgen.

We zijn allemaal zelfgenezers met onvoorspelbaar welzijn.

Ik hoop dat “narcisme.blog” je een dieper en waarheidsgetrouwer beeld heeft gegeven van wat er werkelijk aan de hand is.

Dat de interne narcist je natuurlijk alle redenen zal geven om jezelf te saboteren.

Het wil niet dat je naar binnen keert om het trauma los te laten dat het voedsel is dat het in je laat doordringen en werken. Ik hoop dat je begrijpt waarom deze interne parasiet niet wil dat je geneest.

Waar het op neerkomt, is dat wanneer je begrijpt wat er echt aan de hand is met onze hele menselijke conditie, je echt kunt genezen. Weet dat dit komt door het trauma dat vastzit in ons lichaam dat de menselijke ervaring is geweest, die de manier heeft gegenereerd waarop we voelen en denken, en dat het ons ego voedt en geactiveerd houdt, en ons vasthoudt.

Het houdt ons eigenlijk gescheiden van de ware grootsheid van wie we werkelijk zijn geboren.

Je ego zal je elke reden geven waarom je het in je leven nodig hebt. Denk hierover na. Het is niet anders dan een sigaret, je ervan overtuigen dat je niet zonder kunt als je gestrest bent, terwijl het je kapot maakt.

Het is hetzelfde als een narcist die je zal vertellen dat je afhankelijk bent van hen. Je kunt niet zonder hen leven. Zonder hen ben je niets, terwijl ze je tot niets reduceren door in hun leven te zijn. Ik beloof je, je interne narcist is precies hetzelfde. De narcist is een bedrieger. Zijn beeld van jou is niet wie je werkelijk bent.

Het is de duisternis hier op aarde die we hier allemaal onder ogen moeten zien, vasthouden, opladen, loslaten en vervangen door het licht. Zo kunnen we ons geboorterecht van de hemel op aarde waarmaken, niet alleen voor onszelf, maar voor onze dierbaren, voor het collectief, en voor deze hele planeet.

Het is hier nu tijd om onze Zielen, ons leven terug te nemen, zodat we kunnen zijn wie we zijn – Bron stroomt door ons heen.

Als je je daaraan verbindt, zul je geen misbruik in je leven hebben van binnenuit of van buitenaf, en je zult voorbij het misbruik van jezelf evolueren, wat echte vrijheid is.

Ik hoop dat dit voor u begrijpelijk is geweest. Ik kijk erg uit naar een gesprek hierover. Misschien wil je dit een paar keer herlezen. En ik hoop dat de verschuivingen die ik je heb gegeven, mensen die met NARP werken, je echt een boost kunnen geven in je ascentie, terug naar huis bij jezelf transformeren zonder de bedrieger, zonder het ego.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees