Ben je wegwerpspeelgoed voor het vermaak van de narcist?

Een andere laag om je ogen voor te openen.

Je beseft dat de narcist zichzelf beschermt. Hij manipuleert waardevolle relaties in je leven om ze te vernietigen. Dit is nog een andere laag die uit je ogen wordt verwijderd. Als je het ziet, onthult het hoe duivels en berekend de narcist(e) is.

Hun doel is complete ontwrichting, ontmanteling en vernietiging van jou als persoon.

Ze hebben het nodig om je te isoleren van elke persoon die je kunt ondersteuning geven in je leven. Op die manier kunnen ze er zeker van zijn dat hun trauma op jou ononderbroken het effectiefst is.

Als een relatie met een goede vriend uitéénvalt, zul je je na een tijdje beseffen dat dat niets te maken had met de redenen die de narcist bedacht had. In essentie geeft het te maken met de manier waarop de narcist(e) de situatie manipuleerde.  De narcist(e) beheerste om jullie uit elkaar te drijven. (triangulatie)

In het algemeen zaaien ze twijfel, wantrouwen en onenigheid. Ondertussen schilderen ze zichzelf af als de held, de enige die daar echt voor jou is. Wat een ziekelijk en luguber spel dat de narcist speelt met het leven van zijn wegwerpspeelgoed. Als wegwerpspeelgoed voor zijn vermaak. Je wordt gemakkelijk opzij gegooid als zijn plezier met je afneemt.

Ben je niet opnieuw geschokt

Ik weet nu dat ik dat niet zou moeten zijn door het vermogen van deze mensen om op sadistische en methodische manier ongekende pijn en trauma’s aan hun slachtoffers toe te brengen.

Allemaal, terwijl de narcist(e) de schuld verschuift naar een ander. De narcist(e) speelt het slachtoffer. Echter, wordt het ware wegwerpspeelgoed besmeurd. Nadat ze anderen vernietigd hebben is hun honger tijdelijk verzadigd. De belangrijkste vraag ooit, ga jij dat verder laten gebeuren? Laat het me weten in de commentaren hieronder of op Facebook. Dit met like en sharen helpt het wegwerpspeelgoed van narcisten.

Wanneer volwassen in de ogen van de narcistische ouder.

Nu is het moment om een nieuwe realiteit te weven

Je kunt de realiteit van de narcist niet geloven. d1

Heb jij een geweten? Heb jij empathie? Ben je een Co-dependent of een narcist(e)?


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees