Een andere laag om je ogen voor te openen.

Je realiseert je dat de narcist zichzelf beschermt. Hij manipuleert waardevolle relaties in je leven om ze te vernietigen. Dit is nog een andere laag die uit je ogen wordt verwijderd. Als je het ziet onthult het hoe duivels en berekend de narcist(e) is.

Hun doel is complete ontwrichting, ontmanteling en vernietiging van jou als persoon.

Ze hebben het nodig om jou te isoleren van elke persoon die je kan ondersteuning geven in je leven.

Op die manier kunnen ze er zeker van zijn dat hun trauma op jou ononderbroken het meest effectief is.

Als een relatie met een zeer goede vriend uitéénvalt zul je je na een tijdje realiseren dat dat niets te maken had met de redenen die de narcist bedacht had.

In essentie geeft het alles te maken met de manier waarop de narcist(e) de situatie manipuleerde.  De narcist(e) beheerste om jullie uit elkaar te drijven. (triangulatie)

In het algemeen zaaien ze twijfel, wantrouwen en onenigheid. Ondertussen schilderen ze zichzelf af als de held, de enige die daar echt voor jou is.

Wat een ziekelijk en luguber spel dat de narcist speelt met het leven van zijn wegwerpspeelgoed.

Als wegwerpspeelgoed voor zijn vermaak. Jij wordt gemakkelijk opzij gegooid als zijn plezier met jou afneemt.

Jij wordt gemakkelijk opzij gegooid als zijn plezier met jou afneemt.

Ben je niet opnieuw geschokt?

Immers, ik weet nu dat ik dat niet zou moeten zijn door het vermogen van deze mensen om op sadistische en methodische wijze ongekende pijn en trauma’s aan hun slachtoffers toe te brengen.

Allemaal terwijl de narcist(e) de schuld verschuift naar een ander. De narcist(e) speelt het slachtoffer. Evenwel wordt het ware wegwerpspeelgoed besmeurd.

Nadat ze anderen vernietigd hebben is hun honger tijdelijk verzadigd.

De belangrijkste vraag ooit, Ga jij dat verder laten gebeuren?

Laat het me weten in de commentaren hieronder of op Facebook. Dit met like en sharen helpt het wegwerpspeelgoed van narcisten.

Download nu en beluister herhaaldelijk aandachtig de audioversie 

Johan Persyn

Lees Meer Bekijk meer

Stop Being a Bitch and Get a Boyfriend The Best Advice I Finally Took Paperback
The Human Magnet Syndrome EBOOK The Codependent Narcissist Trap

Het Human Magnet Syndrome biedt een levensveranderende en briljante verklaring voor waarom geduldige en opofferende codependents zich halsoverkop verliefd voelen op mooie en prachtig interessante egoïstische en egocentrische narcisten.

Sinds het begin van de beschaving zijn mannen en vrouwen magnetisch en onweerstaanbaar samengetrokken in romantische relaties, niet zozeer door wat ze zien, voelen en denken, maar meer door onzichtbare krachten.

Wanneer mensen met een gezonde emotionele achtergrond elkaar ontmoeten, creëert de onweerstaanbare ‘liefdeskracht’ een duurzame, wederkerige en stabiele relatie.

Codependents en Pathological Narcissists zijn op dezelfde manier omhuld in een verleidelijke droomachtige staat; het zal zich later echter ontpoppen tot een pijnlijke “wip” van liefde, pijn, hoop en teleurstelling.

De soulmate van de dromen van de codependent wordt de narcist van hun nachtmerries. Lezers zullen beter begrijpen waarom zij, ondanks hun dromen voor ware liefde, zichzelf hopeloos en pijnlijk verliefd voelen op partners die hen pijn doen.

Het Human Magnet Syndrome begeleidt en inspireert zowel de leek als de professional om de pathologische aantrekkingskracht te verbreken.

Van kwetsuur naar litteken hulpverlening aan kinderen met complex trauma Paperback

 

Play
Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

Wat betekent deze tekst voor U?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.