foto van man met verschillende maskers Ben je wegwerpspeelgoed voor het vermaak van de narcist

Een andere laag om je ogen voor te openen.

Je realiseert je dat de narcist zichzelf beschermt. Hij manipuleert waardevolle relaties in je leven om ze te vernietigen. Dit is nog een andere laag die uit je ogen wordt verwijderd. Als je het ziet, onthult het hoe duivels en berekend de narcist(e) is.

Hun doel is complete ontwrichting, ontmanteling en vernietiging van jou als persoon.

Ze hebben het nodig om jou te isoleren van elke persoon die je kunt ondersteuning geven in je leven.

Op die manier kunnen ze er zeker van zijn dat hun trauma op jou ononderbroken het meest effectief is.

Als een relatie met een zeer goede vriend uitéénvalt zul je je na een tijdje realiseren dat dat niets te maken had met de redenen die de narcist bedacht had.

In essentie geeft het alles te maken met de manier waarop de narcist(e) de situatie manipuleerde.  De narcist(e) beheerste om jullie uit elkaar te drijven. (triangulatie)

In het algemeen zaaien ze twijfel, wantrouwen en onenigheid. Ondertussen schilderen ze zichzelf af als de held, de enige die daar echt voor jou is.

Wat een ziekelijk en luguber spel dat de narcist speelt met het leven van zijn wegwerpspeelgoed.

Als wegwerpspeelgoed voor zijn vermaak. Jij wordt gemakkelijk opzij gegooid als zijn plezier met jou afneemt.

klik op de foto

Ben je niet opnieuw geschokt

Immers, ik weet nu dat ik dat niet zou moeten zijn door het vermogen van deze mensen om op sadistische en methodische manier ongekende pijn en trauma’s aan hun slachtoffers toe te brengen.

Allemaal, terwijl de narcist(e) de schuld verschuift naar een ander. De narcist(e) speelt het slachtoffer. Echter, wordt het ware wegwerpspeelgoed besmeurd.

Nadat ze anderen vernietigd hebben is hun honger tijdelijk verzadigd.

De belangrijkste vraag ooit, ga jij dat verder laten gebeuren?

Laat het me weten in de commentaren hieronder of op Facebook. Dit met like en sharen helpt het wegwerpspeelgoed van narcisten.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

The narcissistic Abuse Recovery Program — Gold Membership

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Special Gold Membership Offer

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver Membership

Quantum Healing Starter Pack

The Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Lees Meer Bekijk meer.

Stop Being a Bitch and Get a Boyfriend. The Best Advice I Finally Took. Paperback.

The Human Magnet Syndrome. E-BOOK. The Codependent Narcissist Trap.

Het Human Magneet Syndroom biedt een levensveranderingen en briljante verklaring voor waarom geduldige en opofferende codependents zich halsoverkop verliefd voelen op mooie en prachtig interessante egoïstische en egocentrische narcisten.

Sinds het begin van de beschaving zijn vrouwen en mannen magnetisch en onweerstaanbaar samengetrokken in romantische relaties, niet zozeer door wat ze zien, voelen en denken, maar meer door onzichtbare krachten.

Wanneer mensen met een gezonde emotionele achtergrond elkaar ontmoeten, schept de onweerstaanbare ‘liefdeskracht’ een duurzame, wederkerige en stabiele relatie.

Codependenten en pathologische narcisten zijn op dezelfde manier omhuld in een verleidelijke droomachtige staat; het zal zich later echter ontpoppen tot een pijnlijke “wip” van liefde, pijn, hoop en teleurstelling.

De soulmate van de dromen van de codependent wordt de narcist van hun nachtmerries. Lezers zullen beter begrijpen waarom zij, ondanks hun dromen voor ware liefde, zichzelf hopeloos en pijnlijk verliefd voelen op partners die hen pijn doen.

Het Human Magneet Syndroom begeleidt en inspireert zowel de leek als de professional om de pathologische aantrekkingskracht te verbreken.

Van kwetsuur naar litteken. Hulpverlening aan kinderen met complex trauma. Paperback.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!