Hoe ga je vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist?

 

 

Er is voor ieder slachtoffer van een narcist een weg die hen tot herstel zal brengen.

 

Je begint met het te leren om jezelf eerst te zetten.

Oefen zelfzorg door de rust te krijgen en de nodige uren slaap. Eet en doe de oefeningen die het beste voor je zijn om een goede gezondheid te krijgen. Breng in je leven vrienden die ondersteunend en zorgzaam zijn.

 

Het opnieuw gebruiken van uw creatieve talenten is een belangrijk onderdeel van uw genezing en transformatie.

Neem de tijd om elke dag een rustige stille tijd met jezelf te hebben.

Voor sommigen betekent dit een vorm van meditatie, gebed of beschouwing.

Voor anderen is dit in eenzaamheid en stilte verblijven, of het kan betekenen dat je rustig en mooi luistert naar muziek of naar een kunstwerk kijkt.

Als je zoekt vindt u het soort van rust en restauratie die voor u werkt.

 

Wees geduldig en niet veroordelend tegenover jezelf . Vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist is stap per stap.

Dit is een reis naar uw waardevolle echte zelf.

U hebt het recht u van deze psychologische gevangenis te bevrijden.

Bestudeer de narcistische persoonlijkheid in de diepte.

Neem contact op met je ware zelf, dat deel van jou dat authentiek, echt en creatief is.

 

Je hebt het recht om je leven te leiden met genade, innerlijke vrede, het volledige gebruik van je creatieve talenten.

Houd vast aan deze nieuwe visie op jezelf die al  heel je leven wacht om geopenbaard te worden. Let op uw intuïtie en inzichten die u altijd leiden naar de richting van genezing, transformatie en waarheid.

Weet dat er zoveel anderen zijn die deze weg doorlopen. U vindt ze en ondersteunt elkaar op deze levensreis waar u rijkelijk bent voor voorbestemd.

Eer wie je bent als een authentiek, creatief en gefundeerd individu.

Leer om jezelf fysiek, emotioneel, psychologisch, financieel en spiritueel te verzorgen. Zet jezelf eerst om terug in balans te komen.

Als je een slachtoffer van een narcist bent, getrouwd bent met een narcist, of een relatie hebt met een van deze giftige individuen, is je grootste activa de kracht van jouw kennis.

 

Kennis om de schuld te stoppen. Zo kun je vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist.

Hoe meer je de narcistische persoonlijkheid in de diepte begrijpt, en stopt met jezelf de schuld te geven voor alle schade en vernietiging die hij/zij heeft veroorzaakt en leer je echte zelf diep te waarderen, des te vroeger zal je beginnen te genezen en vooruit te gaan met het leven dat je altijd hebt verdiend.

Vier (een klein cadeau voor jezelf) bij elke stap vooruit die je maakt op je reis naar transformatie.

Voel je vernieuwde kracht, creatieve ideeën en nieuwe doelen en aspiraties zoals ze uit je innerlijke naar je geest gaan.

Verspreid het goede nieuws naar anderen die wachten op uw woorden van ondersteuning, empathie, kracht en doorzettingsvermogen.

 

 

Een genezend levensproces leren kennen, voorbereiden, plannen en herstarten.

Je bent de hele tijd aan het veranderen. Je wordt ouder en de beperkte tijd die we hebben om te leven verstrijkt. Als je stilstaat ga je feitelijk achteruit. Maar rust is soms nodig voor dat je de volgende stap neemt.

Dit proces is niet een rechte lijn. Er zijn plateaus, beproevingen, teleurstellingen, verliezen, angsten en spijt die we tegenkomen.

Dit is het levensproces.

 

Geef jezelf enorm krediet om een persoon van geweten en mededogen te zijn met een groot invoelingsvermogen.

Je bent dat unieke individu dat altijd streeft om het goede te doen, vooral als niemand aan het kijken is of het ooit zal weten.

Het is in het diepe innerlijke zelf dat u de vrede van uw authenticiteit en integriteit voelt. Empathie, kracht en doorzettingsvermogen die kan weerstaan aan de begeerte en bezitterigheid.

Luister naar geweldige muziek, geniet van de schoonheid van kunst in elke vorm, beleef de schoonheid van de natuur, de grote gezondmaker, die ons levenskracht herstelt, kalmeert en herleeft. Werk in je tuin, doe een mooie wandeling. Geniet van het contact met je vrienden.

Voer oefeningen uit om de geest op een regelmatige manier stil te maken die voor u werkt. Dit kan geleide meditatie zijn, dit kunnen lezingen zijn die je inspireren.

Yoga stelt je hart open en helpt je. Doe dat op een dagelijkse basis.

 

Zoek naar de creatieve activiteiten die je persoonlijk aanspreken. Vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist doe je door te scheppen.

Probeer andere mensen te vinden die warm en medelevend zijn, die je begrijpen, loyaal zijn en waarop je kan rekenen en kunt vertrouwen. Het is verrassend wanneer we deze geweldige mensen vinden. We zien het in hun ogen en voelen hun warme en liefdevolle harten.

Wees aardig en geduldig met jezelf als je door je weg van heilige genezing beweegt.

 

In sommige gevallen is kwaliteitspsychotherapie erg behulpzaam.

Anderen slachtoffers van narcisten nemen een spirituele route waar ze troost en innerlijke vrede ontdekken.

Velen vinden vrienden en partners die diepe liefde voor hen tonen. Dit zijn tijden van genezing en groei. Het evoluerende zelf vervolgt zijn reis doorheen het leven.

Als we niet groeien, gaan we terug en dus streven we er naar om vooruit te gaan , ondanks de pijn van het verleden en de onrechtvaardigheden die we niet kunnen veranderen.

We leren van hen, verdiepen onze inzichten, verzachten onze harten, handhaven ons mentale en psychologische uithoudingsvermogen en blijven in contact met onze zielen.

Aan jou werd een uniek individueel leven gegeven, met veel talenten en gaven. Die kun je gebruiken om je leven te verrijken. Die waren niet bestemd om slaaf te zijn.

Je hebt kansen om relaties te houden met degenen die heel erg om je geven en van je houden.

 

 

Denk hier over eens goed na : Je kan vrij zijn. Vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist doe je door denkpatronen te veranderen.

Je bent niet gedefinieerd door je oorspronkelijke familie, maar door je unieke echte zelf.

Leer om je ware natuur te waarderen en je hart te kalmeren door oefeningen te doen die er voor zorgen dat je een innerlijke stilte bekomt. Dat kan begeleide meditatie zijn, eenvoudige yoga, diep luisteren naar jouw muziek.

Dat kan ademhalingsoefeningen zijn, ieder activiteit die er toe leidt dat het kalmerende deel van jouw zenuwstelsel wordt geactiveerd.

Laat je creativiteit gaan met muziek waar je van houdt, met het bespelen van een instrument waar je van houdt, door een kunst in welke vorm dan ook.

Dans, zing, schrijf en zoek een manier om je bewust te zijn van de natuur door erin te  wandelen, te fietsen of te lopen.

Dit zijn allemaal goede tonics om te genezen van een narcist. Daardoor komt vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist in het perspectief.  Denk eens over de manier hoe je jou creativiteit kunt manifesteren.

Neem een blad papier en schrijf nu automatisch op zonder te denken wat dit voor u betekent en je zal verbaasd zijn over jouw goede ideeën

Laat me weten in de commentaren hier onder wat helpt bij jou om je geest te verstillen.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen. Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Zet dan de stap om mijn facebook pagina te liken.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aan reiken die u zullen helpen u door elke fase van herstel van misbruik door een narcist  kunnen helpen. Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Gelieve mij niet te contacteren als je geen inlevingsvermogen hebt.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelf-diagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor educatieve doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden en vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist.

De standpunten zijn Johan Persyn zijn niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Johan Persyn

 

 

 

2 Feedbacks on “Hoe ga je vooruitgang boeken als slachtoffer van een narcist?”

  1. wel, ik vind tegenwoordig rust in kleuren, haken en wandelen. Gewoon verstand op nul en-me lekker relax bezighouden. Dat helpt echt. Creatief bezig zijn helpt!

  2. Rust is heel belangrijk. Soms is denken piekeren geworden. Creativiteit komt uit uw innerlijke zelf. Fijn dit te horen en dat we een beetje mogen mee genieten. Groetjes.

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.