Mishandeling van CVS patiënten door een narcist. +video

Mishandeling van CVS patiënten door een narcist. +video

Wat is CVS?

Voor de definitie ga je best even Wikipedia erbij halen, want er is nogal wat verwarring rond codes en definities tussen ME en CVS. Bovendien wordt er nu ook de ziekte fibromyalgie bij betrokken. Dit komt, omdat chronische zieken ook patiëntenorganisaties vormen, en een bepaald onderzoek dan weer voorrang krijgt enz. We gaan het hier hebben over mishandeling van CVS patiënten door een narcist.

Kinderen met CVS bij narcistische ouders.

Pijn veroorzaken of CVS-symptomen triggeren door stress of lichamelijke activiteit.

Het kind wordt verplicht om te presteren en alleen daardoor heeft het al veel pijn. Het wordt beledigd voor lui, gek. Het krijgt geen medicatie. Ruzie wordt bij voorkeur gemaakt ‘s avonds als het kind sowieso moe is, waardoor nog meer slaaptekort. Als de baby zo behandeld wordt, is er veel kans dat al heel vroeg symptomen van c-ptss zichtbaar worden.

Kindermishandeling en Volwassenmishandeling. Mishandeling van Cvs-patiënten door narcist.

Kortom, ze kunnen hun kind pijn doen zonder enig spoor achter te laten. Dikwijls gelijkt dit gedrag zelfs op een Münchhausen by proxy. Dan krijgen zij status bij hun vrienden door zogenaamd zo goed te zijn voor hun onhandelbaar kind.

Meestal gaan ze ook mee naar de dokter als ze dat al toelaten dat hun kind gaat en wordt hen voorgekauwd wat ze moeten zeggen. Ze worden verschrikkelijk boos en nemen wraak op het kind als het kind alleen bij de dokter wil zijn.

Telkens opnieuw wordt het kind als het zich verzet in de mishandelende relatie gestort door aan haren te trekken, haren te verbranden of kapot te trekken bij het borstelen, door het hysterisch geschrei van de moeder.

Narcistische ouder laten het kind geen enkele privacy, noch in de slaapkamer, noch in de badkamer of toilet. Men sleurt het kind aan de benen de kamer rond of heeft het een stomp in de buik, omdat dat minder opvalt. De moeder gaat zich boven op haar kind gooien. Dit om ervoor te zorgen dat de mishandeling zo weinig mogelijk opvalt.

Als er geweld te zien is in films gaan ze dit dikwijls gebruiken om hun geweld te legitimeren of te minimaliseren.

Narcist Alchemist.

De narcistische ouders gaan wel met het kind naar allerlei kwakzalvers, kaartlezers, handlezers, magnetisme enz. in plaats van naar specialisten.

Het is immers niet de bedoeling genezing te bevorderen, maar hun macht uit te breiden, zodat ze gemakkelijk die kwakzalvers hun mening kunnen vertellen en het kind van zijn slechtheid overtuigen.

Die kwakzalvers die dikwijls zelf een spiritueel narcisme hebben (ze denken dat ze magische krachten hebben, ofwel een reïncarnatie van één of andere profeet) gaan soms ook grensoverschrijdend gedrag doen, terwijl de ouders er bij zijn, zonder de toestemming van het kind.

Medische handelingen zoals betasten zouden sowieso moeten verboden zijn door niet medisch geschoolden. In principe is ook een goedkeuring nodig, en een aankondiging.

Denk nu maar niet dat ik overdrijf, dit zijn de verhalen die ik hoor, vandaag en gisteren.

Het isolement van het CVS-kind of Cvs-patiënten versterken.

Het kind wordt volledig geïsoleerd door het o.a. belachelijk te maken door bijvoorbeeld mee te gaan naar school als dat kind dat niet wil, door niet in te grijpen als het kind op school gepest wordt.

Narcistische ouders hebben totaal geen oog voor de integriteit van het kind, als het geen goede cijfers haalt, begint de cyclus van mishandeling.

Op zich zorgt CVS/ME al voor isolement, als narcistische ouders precies tegengesteld handelen van wat een zorgfiguur zou doen, verergeren de symptomen en het isolement.

Niet alleen het niet erkennen, maar het kind van het tegendeel dwingend te overtuigen en zogenaamd goed bedoeld het kind uit de ‘luiheid’ te trekken, slaan of stampen is zowel fysiek als psychisch een enorm leed.

Dikwijls begint de cyclus met een stille behandeling gedurende verschillende dagen.

Dagen na elkaar ligt het kind op zijn kamer en wordt er niet naar omgezien noch emotioneel gesteund noch fysiek geholpen. Het kan zelfs dat het kind het moeilijk heeft om te drinken of uit bed te komen. Dit is erger dan een stille behandeling. Dit is pure verwaarlozing.

Meestal als het kind vriendjes heeft en later een lief wordt het kind wel als ziek verklaard waardoor een relatie niet mogelijk is. Maar om een slaaf van de narcistische ouders te zien is het gezond genoeg.

Meestal is dit zondebok kind niet gewenst door de moeder, maar krijgt het wel dure kledij om de schijn naar buiten te redden, en om het kind schuldig te doen voelen.

Ondertussen wordt het verweten voor een slons wanneer het zijn eigen keuze aan stijl, schoenen of kledij kiest. Dikwijls wordt dit zondebokkind ook alle financiële middelen afgenomen, waardoor het niet aan een rijbewijs, mobile verkeer kan meedoen. Gelukkig is er sociale media en e-mail om een netwerk uit te bouwen.

Ontsnappen aan de narcistische ouders als je CVS hebt.

Net als bij elke scheiding dien je zeker de scheiding van de narcistische ouders goed voor te bereiden. Als je je niet veilig voelt, kun je in elk geval de politie verwittigen en een klacht neerleggen.

Er zijn diverse hulplijnen, maar ook chat mogelijkheden om uw verhaal te doen. Bijvoorbeeld voor minderjarigen: nu praat ik erover. Telefonische en online hulplijnen voor mensen met psychische nood heeft een lijst van de verschillende diensten. Hulplijnen bij psychische problemen en verslaving vind je hier.

U kunt alles documenteren wat je meemaakt met je narcistische moeder (audio, foto, video) door samenhangend op te schrijven of in e-mail aan jezelf of messenger te versturen. Zo hebt u de feiten altijd bij de hand en kunnen ze niet vernietigd worden.

Als je weet wie je controlearts is op uw mutualiteit is het mogelijk om hem via e-mail te informeren. Zorg dat hij of zij weet dat je narcistische ouders niet willen dat je hem alleen spreekt en bezorg hem een gedeelte van de feiten, zodat u tijdens het gesprek nog meer voorbeelden kunt aanhalen.

Daders zijn 95% charmant en vriendelijk, het betreft de 5% gruwel die volledig je leven bepalen.

Zorg dat je mentaal beter wordt door lichte fysieke oefeningen als je op je kamer bent. Bijvoorbeeld buikspieroefeningen door buik in en uit, maar ook door een volledige ademhalingscyclus.

Lees een boek of volg een podcast over zelfliefde via internet. Bekijk video’s die helpen om je te ontspannen. Op youtube, vind je ook heel wat over zelfliefde om je eigenwaarde te vergroten.

Probeer je focus zoveel mogelijk te verleggen van de narcist naar jezelf. Ga niet in confrontatie met de narcist dat is alleen maar een verspilling van energie want dat is precies hun doel dat je nog meer pijn hebt.

Sommige mensen zullen niet begrijpen dat familie je dat kan aandoen, maar doordat iedereen er over zwijgt, is niet geweten dat de meeste misbruikdaders komen vanuit de familie. In veel gevallen is de moeder een co-dependente. Maar het kan ook dat de moeder de narcist bij uitstek is.

Zorg zoveel mogelijk voor je privacy. Verwijder je wanneer het schreeuwen begint. Gebruik in jouw communicatie de Biff methode door kort, informatief, vriendelijk en beslist te blijven. Verdedig je grenzen! Zeg telkens nee of stop daarmee!

Weiger om je te laten behandelen door kwakzalvers. Als dat in het verleden gebeurd is, verwittig daarvan je arts. (Ook als het in de toekomst gepland is.)

Bouw je netwerk uit, zodat je je gesteund weet.

Zorg goed voor je online veiligheid en digitale veiligheid. Verander regelmatig uw wachtwoorden en selecteer goed naar wie en wat je stuurt. De narcistische ouders hebben natuurlijk hun handlangers.

Als je werkzoekende bent, kun je ook een consulente vragen die op de hoogte is van gezondheids- en welzijn problematiek. Natuurlijk kun je alleen maar maar loskomen van de narcist als je dat echt zelf wilt.

Heb je suggesties en vragen over hoe we deze mensen kunnen helpen laat dan iets weten in de commentaren?

Chronische vermoeidheid nooit meer!

you can thrive after narcissistic abuse
klik om te bestellen

In this English paperback e-book audioboek you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

cover foto chronische vermoeidheid

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, , , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees