Verwachtingen omtrent genezing, groei en expansie

Verwachtingen omtrent genezing, groei en expansie

Hier volgen 7 verwachtingen omtrent genezing als je eenmaal toegewijd bent aan genezing, groei en expansie: Toewijden aan genezing en groei is een levensveranderende bezigheid, maar deze reis kan in het begin buitengewoon rotsachtig en onzeker zijn. Hier zijn 7 schijnbaar contraproductieve dingen die je kunt verwachten als je eenmaal op dit pad bent gekomen.

Terugslag of frequente triggering van familie.

Niet alleen zul je niet de steun van je familie hebben voor dit harde werk dat je van plan bent te doen voor je eigen beterschap. Je zult er waarschijnlijk ook tegenstand voor krijgen. Ze zullen getriggerd worden door je verlangen om hen hun macht en controle over jou te ontnemen. Dit zal zeker een van je ontmoedigendste en pijnlijke ervaringen op dit pad zijn.

Sterke schuld- en schaamtegevoelens voor het opgeven van de mensen die je behagen en prioriteit geven aan je eigen behoeften.

De reis van zelfverraad en zelfverloochening naar eigenliefde en zelfcompassie is een uitdaging op de eerste plaats, omdat het inhoudt dat je je focus verschuift van het behagen en sussen van anderen naar het prioriteren van jezelf, wat onvermijdelijk leidt tot schuld en schaamte.

Het opduiken van pijnlijke herinneringen en diep onderdrukte emoties.

De beslissing nemen om je pijn te genezen is in wezen een uitnodiging voor je onderdrukte pijn om uit je winterslaap te komen en op klaarlichte dag te komen.
het onbewuste wordt bewust en je hebt het gevoel dat je pijn is toegenomen.
Je krijgt een dieper bewustzijn van angsten, onzekerheden, woede, wrok, beperkende overtuigingen en blokkades in de mindset.
Wanneer je serieus begint met het helende werk, komt je echt oog in oog te staan ​​met je overtuigingen en emoties die je hebben tegengehouden. Het voelt plotseling alsof je meer te genezen hebt dan je in eerste instantie van plan was.

verwachtingen omtrent genezing

Gevoelens van isolement en eenzaamheid, zelfs als dierbaren in de buurt zijn.

De kans is groot dat je dit werk helemaal alleen doet, in een omgeving waar de mensen om je heen nog steeds hun leven leiden, onaangedaan door hun eigen pijn en worstelingen. Gevoelens van isolement en eenzaamheid zijn in dit scenario onvermijdelijk.

Hardere emotionele uitdagingen en innerlijke ervaringen die moeilijker te navigeren zijn.
Als je eenmaal met dit werk begint, is de kans groot dat je in situaties komt te staan ​​die je knoppen en je grenzen zullen verleggen zoals niets anders dat eerder heeft gedaan. Net als elk ander gebied van groei en verandering in het leven, wordt deze reis moeilijker voordat hij gemakkelijker wordt.

Intense energieverschuivingen, plotselinge stemmingswisselingen en aanvallen van angst, woede of irritatie.

Dit werk vereist een diepgaande verandering van de manier waarop je dingen ziet en doet en je leven in het algemeen benadert, en dat is een diepe bedreiging voor je kernidentiteit en je zenuwstelsel.
Je zult dus zeker deze plotselinge verschuivingen in stemming, energie en emoties ervaren.
Daarom zet je altijd kleine stapjes vooruit.

Als je dacht dat toewijding het moeilijke deel was, denk dan nog eens na! Je inzetten voor groei lijkt moeilijk, maar de echte reis begint nadat je je hebt toegewijd! Dat is wanneer het leven je moed echt op de proef begint te stellen, en terwijl je door deze testen navigeert, versterk je je moed en kun je je huid langer in het spel houden!

Zie je, om effectief progressie te maken dien je echt serieus te zijn over groei en dat je er voor de lange termijn in zit, niet alleen voor een korte motiverende periode aan het begin van een nieuw jaar! Het is daarom dat je babystapjes dient te nemen.

Je moet weten dat je hier bent om de top te bereiken en niet alleen om rond te hangen in het basiskamp. Ze moet weten hoe hard je bereid bent te vechten om te bepalen wat voor opbrengsten je kan belonen. Wees dus gerust, zodra je echt toegewijd bent aan groei, zal het leven je allerlei uitdagingen bieden!

Elke nieuwe fase, elk nieuw niveau van deze reis zal een bewuster, op elkaar afgestemd, vastberaden, veerkrachtige en alles-in-all stoere versie van jou vereisen om het spel te spelen!

Dit is helemaal niet bedoeld om je bang te maken en je ervan af te weerhouden dit pad te vervolgen.

Dit is gewoon bedoeld om je erop te wijzen dat als je huidige ervaringen eruit zien als wat hier wordt gedeeld, dat het bewijs is dat je het basiskamp hebt verlaten en richting vooruit gaat. En als je gewoon doorgaat en elke uitdaging blijft aangaan zoals die komt, zul je vroeg of laat de zonsopgang vanaf bovenaan zien!

knop voor alle groeitaken