Verbinden met je intuïtie hoe doe je dat?

Verbinden met je intuïtie hoe doe je dat?

Dit artikel gaat over hoe u kunt verbinden met uw intuïtie. Dus eerst ga ik praten over wat intuïtie is en dan hoe je er verbinding mee kunt maken. Intuïtie is dus in wezen instinctieve kennis die los staat van je bewuste denken.

Bewust denken zijn letterlijk de gedachten die we de hele dag hebben.

De waarheid is dat, ik weet dat ook voor mezelf geldt, we veel te veel tijd in ons denken doorbrengen.

Dus ons denkende brein is iets wat jullie misschien hebben gehoord, de apengeest.

Het is letterlijk, zoals ik al zei, ons mentale gebabbel, de stemmen waarmee we de hele dag tegen onszelf praten, of we ons er nu van bewust zijn of niet.

Dus we hebben twee hoofdcategorieën die ik heb bedacht.

Een daarvan zijn gedachten aan verzet.

Dus voor mij is er: ik wil nu niet uit bed komen.

Ik wil nu niet van de bank af komen.

Het zijn de gedachten van morgen.

O, morgen is een betere dag.

Ik ben moe.

Ik moet uitrusten.

Dit is een bijzondere favoriet van mij.

Wat ik moet doen, wat vaak anders is dan wat ik wil doen.

Dan hebben we ons patroon.

Gedachten die ik noem mijn verhalen.

Het zijn degenen die een beetje anders zijn, afhankelijk van wie we zijn.

Dus sommigen van ons denken misschien na en herhalen: ik ben waardeloos of niemand vindt me leuk of iedereen is tegen me.

Iedereen zal een beetje anders zijn in deze categorie, maar het is in wezen als je afstemt op die gedachten dat je jezelf letterlijk keer op keer herhaalt en neerhaalt.

Intuïtie is onze innerlijke kennis.

Het is ons innerlijk weten, ons innerlijk.

Het is dat ding dat lager is dan die bewuste gedachten.

Dus hoe kunnen we ons verbinden met degenen die onze geest-lichaamsverbinding zijn?

Dus als we niet meer denken en letterlijk verbonden waren met ons lichaam, dan kunnen we ons verbinden met onze intuïtie.

Twee enorm belangrijke concepten waar ik het altijd over heb zijn onze aanwezigheid en bewustzijn.

Wanneer we in het moment zijn, wanneer we niet in onze gedachten zijn, wanneer we in ons lichaam zijn, dan zullen we in staat zijn om verbinding te maken met onze intuïtie.

Dus hoe kunnen we dit doen?

Drie geweldige praktijken om je te verbinden met je intuïtie

Degenen onder jullie die mij volgen, horen me waarschijnlijk praten over ademwerk.

Ademwerk is in wezen oefenen met ademen.

Als we onze ademhaling oefenen en letterlijk aandacht schenken aan het feit dat we ademen, zijn we verbonden met ons lichaam.

Yoga is een enorme bewuste activiteit om te verbinden met intuïtie

Enorme aanwezigheid wanneer we letterlijk ons ​​lichaam strekken, dus je tenen aanraken, je lichaam voelen, je tenen aanraken, niet nadenken over hoe dit pijn doet, het letterlijk in je lichaam voelen en yoga.

Degene die een yogales volgt, heeft waarschijnlijk gehoord dat de instructies van de instructeur je altijd vertellen: verbind je met je ademhaling.

Maak verbinding met je lichaam.

Een enorme manier om te verbinden met die intuïtie.

En de derde is een bodyscan.

Wat is in wezen een bodyscan: het is een meditatieve oefening waarbij we letterlijk kunnen gaan liggen en ons lichaam van ons hoofd naar onze tenen voelen gaan, voelen waar ons lichaam gespannen is.

Dus voor mij draag ik de aandacht hier altijd in mijn schouders.

Dus als ik hier zit en ik lig daar en ik concentreer me op mijn ademhaling, dan zal ik die spanning in mijn schouders echt voelen oefenen.

Elk van deze drie activiteiten kan zo nuttig zijn, ons in contact brengen met ons lichaam, ons in contact brengen met onze intuïtie en oefenen, uit ons denken komen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees