Wie moedigt je aan in je traumaherstel? Thrive mensen.

Wie moedigt je aan in je traumaherstel? Thrive mensen.

Ik weet persoonlijk hoe verwarrend en demoraliserend de nasleep van een narcistische relatie is. Je kunt maandenlang proberen te begrijpen wat er met je is gebeurd. Maandenlang probeer je verantwoording af te leggen. Andere thrive mensen laat je de realiteit zien van wat deze narcistische persoon je heeft aangedaan. En dan krijg je een aha-moment.

Al die tijd heb je nauwelijks het gevoel dat je kunt functioneren in het dagelijks leven. Toen ik voor het eerst herkende dat ik een narcistische relatie had gehad, bracht ik maanden door in cirkels. Soms had ik het gevoel dat ik vooruitgang boekte, maar het werd gevolgd door verschillende stappen achteruit.

De waarheid was dat wat ik ook probeerde om vooruitgang te maken van de verwerking van het misbruik, ik werd slechter en niet beter. Als ik mezelf had afgevraagd wat ik ECHT meer dan wat dan ook wilde, zou mijn antwoord bestaan uit:

Een compleet genezingssysteem.

Een systeem van iemand die me niet alleen concepten of een logische stelling of coping-strategieën heeft gegeven. Eentje van iemand die had meegemaakt wat ik meemaakte, en daadwerkelijk de andere kant had bereikt.

Ik heb zo lang geprobeerd te genezen met mensen die de complexiteit van narcistisch misbruik gewoon niet begrepen.

Het nieuwe Engelstalige Thrive Membership Bootcamp programma is precies wat je nodig hebt. Dit is een compleet genezingssysteem voor iedereen die lijdt als gevolg van een traumatische narcistische relatie.

Over enkele weken kun je in een Bootcamp contact maken met een groep geweldige zielen wereldwijd. Deze thrive mensen zullen je bloeiende genezingsoplossingen geven. Deze genezingsoplossingen functioneerden voor tienduizenden mensen en stelden hen in staat om niet alleen uit een narcistische relatie te komen, maar ook vrij te verkeren van hun trauma.

Dit Engelstalige hands-on programma van 10 weken helpt je ook om alle misbruiksituaties te overwinnen. We hebben het hier over gerechtelijke gevechten, voogdij over de familie, gezamenlijke zakelijke spanningen en nog veel meer.

Deze genezingsprocessen stellen je in staat om de grootste opstanding van je leven te bereiken. Hier kun je je misbruikervaring veranderen in je persoonlijke bevrijdingskans. Dit gaat over genezen en groeien voorbij misbruik, om het leven van je dromen te maken. Ik weet dat je extra vragen hebt over deze Bootcamp, dus ik beantwoord deze graag voor je!

Wat houdt Thrive in?

Thrive is een programma van 10 weken waar je vanuit je luie stoel aan deelneemt. We verbinden twee keer per week live met elkaar, terwijl ik je door de stappen van het Thrive-genezingssysteem neem.

In deze sessies doen we verhelderende oefeningen plus een krachtige Quanta Freedom Healing samen. Daardoor kun je blokkades op elk onderwerp los te laten. Daarna volgt een vraag- en antwoordtijd met Melanie en het MTE-team. Je krijgt ook helende huiswerktaken om je tussendoor vooruit te helpen.

Dan wordt u verder ondersteund doordat u op elk moment directe terugkoppeling kunt krijgen. Je kunt contact maken met uw andere Thrive-leden op de beveiligde FB-groep. Er bestaan zoveel onmisbare onderwerpen waar Melanie je doorheen zal leiden in het Thrive programma.

Sommigen van hen omvatten:

De pijn loslaten, je waarden definiëren na narcistisch misbruik, omgaan met naschokken, grenzen stellen, angst overwinnen en nieuwe veilige relaties aangaan.

Dit zijn allemaal onmisbare ingrediënten om jezelf te bevrijden van de traumasymptomen. Het is onmisbare methoden om beperkingen waar je emotioneel, mentaal en fysiek tegen hebt gevochten te overwinnen. Zo kun je het vertrouwen, moed, energie, inspiratie en gevoelens van vreugde krijgen om je nieuwe Ware Leven te creëren.

Op deze pagina leest u meer over het programma in het Engels.

Oké, voor wie is Thrive bedoeld?

Thrive is voor iedereen die toegang wil tot een compleet systeem met thrive mensen om te genezen. Je gaat je vleugels kunnen uitslaan en gedijen na narcistisch misbruik.

Voor snelle doorbraakresultaten van misbruikpatronen in je leven – het maakt niet uit wie de misbruiker was en hoe lang geleden het gebeurde. Zelfs als het nog steeds gebeurt – dan is Thrive iets voor je en maak je een grote vooruitgang met thrive mensen.

Als je los wilt komen van de strijd om te proberen te genezen dan is het Thrive programma voor je. Wanneer je niet weet hoe je moet genezen, of het gevoel hebt dat je geen verbinding kunt maken met je innerlijke zelf om te genezen, dan biedt Thrive je een uniek, zeer geordend en ondersteund kader om door te breken door je blokkades.

Heb je het gevoel dat je veel baat hebt bij praktische persoonlijke coaching? Thrive mensen bieden groepsondersteuning en aanmoediging om je een extra kans op slagen te geven. Dan is thrive voor je geschikt omdat je diep zult resoneren met de structuur van Thrive.

In de laatste groep hadden we deelnemers variërend van degenen die nog bij de narcist woonden tot mensen die midden in een gerechtelijke werkwijze zaten. We hadden mensen die hun hele leven te lijden hadden gehad van misbruik door narcistische familieleden. Ook waren er thrive mensen die een narcistisch huwelijk hadden verlaten jaren geleden. Iedereen merkte dat ze het eerder moeilijk hadden en nog niet gedijen.

De releases, groei, emancipatie en doorbraken waren ontzagwekkend en zo mooi om te zien! Ze overtroffen zelfs onze hoge eerdere verwachtingen!

@zelfzorgHelp

Ontdek hoe Thrive je trauma kan helen in de komende 10 weken.

Wat kun je verwachten van Thrive?

Als je naar de sessies komt en het programma volgt, ben ik er echt van overtuigd dat je een buitengewone boost voor je genezing zult krijgen.

Dit is een snelle genezingsreis om je te geven wat Melanie en ik weten over Thriver Recovery dat kostte me bijna 10 jaar om erachter te komen, en dit heb je aan je vingertoppen in alleen maar 10 weken.

Sommige dingen die je leert door Thrive!

Vrijheid van het trauma:

Hoe het resterende trauma van de narcistische relatie los te laten? Wat je doet met het missen van de narcist of iets wat je vasthoudt waardoor je niet vooruitgaat?

Genees uw misbruiksymptomen:

Pak misbruiksymptomen zoals PTSS, fibromyalgie, agorafobie, depressie, enz. aan met gerichte genezing rechtstreeks op uw onderbewuste programma’s.

Word narcistisch bewijs:

Hoe bereik je een staat waarin narcisten niet langer je realiteit domineren? Wat betekent het dat je afgestoten en ongevoelig voor hen bent in plaats van vatbaar voor hen?

Trek ondersteunende thrive mensen aan in je leven:

Ontwikkel je relatiecode zodat je een magneet wordt voor ondersteunende, bewuste en zorgzame thrive mensen – een verre schreeuw van narcisten!

Word een grensbaas:

Leer hoe u het stellen van grenzen een volledig onderdeel van uw leven kunt maken! Thrive mensen zullen u tips geven over het stellen en waarborgen van grenzen!

Zelfsabotage overwinnen:

Maak je leven bloeiend met thrive mensen. Leer veel gemakkelijker om ongezonde gewoonten zoals junkfood, roken, drinken, uitstelgedrag en andere zelfvermijdende en zelfsaboterende patronen los te laten.

Sommige van deze dingen klinken zo buitengewoon dat ik je kan horen zeggen: “Uh, dit wordt moeilijk!” Of zeg je zelfs: “Dat werkt niet voor mij!”

Eerlijk gezegd kan ik je niet vertellen hoe dikwijls ik mensen heb gezien die volkomen resistent waren tegen genezing. Deze mensen hadden het jarenlang uitgesteld omdat ze elk excuus hadden. Hun blokkades en diep geloofde beperkingen beletten hen om het uiteindelijk op een dag te proberen en dan te zeggen: “Waarom heb ik dit niet eerder voor mezelf gedaan?”

Ik wil niet dat je dat bent. Als je klaar bent om te genezen, kan ik dat vanaf september voor je regelen. Klik hier om alle details te bekijken en je plek voor Thrive te reserveren. Nu wil ik echt dat je het volgende weet omdat mensen veel vragen naar hun eigen specifieke omstandigheden!

Thrive mensen kunnen je absoluut helpen bij wat je nu ook doormaakt.

Zoals intense rechtszaken, voogdijgevechten, bedreigingen van de narcist, stalkingsituaties en intense lastercampagnes.

Word je door de narcist gebombardeerd en de wereld beloofd? Schreeuwt je innerlijke zelf van verwarring en angst? Ben je doodsbang dat je het niet alleen kunt redden als je weggaat van de narcist?

Als je helderheid, kracht, wijsheid en kracht nodig hebt, dan is Thrive DE plek voor je om deze broodnodige eigenschappen te ontvangen.

Thrive leert je hoe je in jezelf de getriggerde delen van jezelf kunt helen! Vooral die getriggerde delen die ervoor zorgen dat je reageert, je kracht weggeeft en gehecht blijft aan narcistische mensen die je pijn doen worden aangepakt! Wanneer je de empowerende tools in Thrive leert, zal het je helpen om door deze situaties zoveel gemakkelijker te navigeren! Bovendien heb je de volledige steun van Melanie’s ongelooflijke team!

Weet dat alle Thrive mensen van het MTE-team persoonlijk door narcistisch misbruik is gegaan.

Deze thrive mensen hebben het tot hun levenswerk gemaakt om ondersteuning te bieden en mensen te helpen zich los te maken en te gedijen.

Dat betekent dat wanneer je met deze Thrive mensen werkt, het zal zijn met nuloordeel, 100% begrip en 100% vriendelijkheid en liefdevolle leiding.

Thrive mensen hebben elke situatie gezien die je maar kunt bedenken. We weten dat het niet je schuld is dat je dit hebt meegemaakt. Thrive mensen weten dat je zoveel beter verdient, zelfs als je dit nu niet kunt zien.

Door deel te nemen aan de Thrive Membership Bootcamp, word je onder de vleugels genomen van thrive mensen, vastgehouden en ondersteund. Totdat je je eigen vleugels herstelt en ze spreidt en vliegt krijg je ondersteuning.

Ik zou het leuk vinden als je meedoet: bekijk Thrive en registreer je plek hier.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma