Soul retrieval: “De terugkeer van de ziel”- Meditaties +video

Soul retrieval: “De terugkeer van de ziel”- Meditaties +video

Trauma – fysiek en emotioneel – is een onvermijdelijk onderdeel van het leven. Wanneer we traumatische gebeurtenissen meemaken, is het mogelijk dat een deel van de ziel zich afscheidt en een deel van ons essentiële zelf meeneemt.

Dit zielsverlies kan zich op een aantal manieren manifesteren, waaronder ziekte, emotionele angst en onzekerheid. Gelukkig is het mogelijk om de niet-lineaire tijd binnen te gaan – het tijdloze nu – om het verloren zielendeel te herstellen, gebeurtenissen uit het verleden te helen en zelfs het verloop van het lot te corrigeren met soul retrieval.

Bij de reis van het terughalen van de ziel houdt dat in dat er opnieuw moet worden onderhandeld over verouderde zielscontracten en dat beperkende overtuigingen moeten worden afgewezen. Bovendien is de taal van de ziel heel anders dan die wat wordt gebruikt in therapie en counseling. Het is rijk aan beeld, mythe, archetypen en mysterie; vol poëzie en magie, spreekt het tot intuïtie en liefde.

Dus door rechtstreeks met de ziel en de geest te werken, kunnen we verandering teweegbrengen op alle andere niveaus, inclusief het lichaam en de geest. Verandering op het niveau van de geest transformeert de wereld.

Soul retrieval
info

https://youtu.be/wofimcYoZyE (inner child meditatie)

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken