Categorieën
Begrippen Narcisme groeitaak HSP relax spiritualiteit Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist zelfgenezing

Soul retrieval: “De terugkeer van de ziel”- Meditaties video

Trauma – fysiek en emotioneel – is een onvermijdelijk onderdeel van het leven. Wanneer we traumatische gebeurtenissen meemaken, is het mogelijk dat een deel van de ziel zich afscheidt en een deel van ons essentiële zelf meeneemt.

Dit zielsverlies kan zich op een aantal manieren manifesteren, waaronder ziekte, emotionele arrestatie, angst en onzekerheid. Gelukkig is het mogelijk om de niet-lineaire tijd binnen te gaan – het tijdloze nu – om het verloren zielendeel te herstellen, gebeurtenissen uit het verleden te helen en zelfs het verloop van het lot te corrigeren met soul retrieval.

Bij de reis van het terughalen van de ziel houdt dat in dat er opnieuw moet worden onderhandeld over verouderde zielscontracten en dat beperkende overtuigingen moeten worden afgewezen. Bovendien is de taal van de ziel heel anders dan die wat wordt gebruikt in therapie en counseling. Het is rijk aan beeld, mythe, archetypen en mysterie; vol poëzie en magie, spreekt het tot intuïtie en liefde.

Dus door rechtstreeks met de ziel en de geest te werken, kunnen we verandering teweegbrengen op alle andere niveaus, inclusief het lichaam en de geest. Verandering op het niveau van de geest transformeert de wereld.

https://youtu.be/wofimcYoZyE (inner child meditatie)

Self – Hypnotic article and meditation to improve.

What is Soul Retrieval? Dealing with Soul Loss | Gaia

Soul Retrieval and Soul Loss

Licht is er overal: Valse overtuiging 5 methode voor verandering video

Waarom zegt het lichaam nee?

Het narcistisch ziel trauma uitschakelen tot op de ziel. (taak)

Hoe kun je best Grenzen instellen voor narcisten? deel 1

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren