Categorieën
Communicatie met de narcist narcist symptoom van een stoornis

Achter de narcistische façade gaat narcisme schuil.

De heimelijke narcist of manipulator is een loopmachine van onwaarheid. Alles wat ze doen is nep: hun zoetheid, vrijgevigheid, medeleven, bezorgdheid. Hun nep-nederigheid is een teken van de arrogantie. Maar ook van het recht dat ze denken te hebben over anderen, maar vooral ook van de onzekerheid en het egoïsme dat achter de narcistische façade schuilgaat.

Het is belangrijk om dit patroon te herkennen aan het begin van een relatie. Bovendien is het belangrijk als je bijvoorbeeld een nieuwe vriend leert kennen.

Maar als je dit vermoedt van een persoon die je al lang kent en je niet meer weet hoe de vroege gebeurtenissen en ontmoetingen met die persoon waren, en of je vriend nu een narcistische façade opzet, kun je nog steeds observeren wat er in het nu gebeurt.

Onthoud dat dit niet gaat over geïsoleerde incidenten of dingen die een keer zijn gebeurd. Valse nederigheid is een gedragspatroon dat zich herhaalt.

Ga naar of zoek op “narcisme.blog vals” voor meer kennis rond dit item. Of ga voor herstel en doe een taak elke dag op “narcisme.blog taak”.

Bedrog van de narcist? Hoe de narcist bedriegt? Dl 1

Het misbruik door pesten op school.

Je kunt de realiteit van de narcist in bed niet geloven. Deel 2

Het masker van de narcist.

Pijnlijke gevolgen van pesten op school en gevolgen in je leven.

Alles voor kantoor en school vind je bij bol.com

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/breek-met-jouw-narcist-en-word-vrij.mp4

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren