Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

De schijnharmonie tussen een empaat en een narcist.

Wanneer een empaat en een narcist samen een relatie aangaan, is het als de perfecte explosie. De empaat geeft te veel en de narcist neemt te veel. Het is magnetisch en gevaarlijk. Een schijnharmonie empaat narcist wordt opgebouwd.

Empaten geven tot volledige uitputting, terwijl narcisten de voordelen opsnuiven. Deze relatie kan een empaat vernietigen. Het kan hen ook naar zelfontdekking en genezing leiden, waar de empaat groeit, betere grenzen stelt en zichzelf meer waardeert.

De narcist vindt gewoon een andere voorraad om schade aan te richten en te vernietigen. In plaats van te leren en te groeien, leren ze alleen betere manieren om te manipuleren en te misleiden.

Na een tijdje hebben narcisten geen zin meer in deze empaat omdat hij of zij saai wordt als de narcist geen tegenstand ondervindt. Naarmate de empaat de wensen van de narcist meer en meer vervult verdwijnt ook de “goesting” in de empaat.

schijnharmonie empaat narcist
De juiste groeitaken voor stimulering van zelfgenezendvermogen bij trauma!

Tot slot

Het is mijn diepste wens dat je kunt voelen wat ik vandaag met je deel.

Ik weet dat er velen van jullie in onze privégroep zijn die deze diepgaande verschuivingen in je leven hebben ervaren.

Ik weet ook dat er velen van jullie zijn die diep in de strijd zijn met narcisten of de wonden en trauma’s die voortvloeien uit narcistische relaties.

Weet alsjeblieft dat er hoop voor je is – meer dan hoop. Je ziel kent zijn bestemming van liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving – en spoort je aan om naar binnen te keren en jezelf te bevrijden zodat het deze ware bestemming kan ontvouwen, de ware essentie van wie je bent geboren om te zijn.

Ik weet in elke cel van mijn Wezen dat het niet de bedoeling is dat we lijden, vast blijven zitten en gewoon proberen te “overleven” om de schijnharmonie empaat narcist te overkomen.

Daarom ben ik zo enthousiast dat ik echte middelen en oplossingen kan en zal bieden om je te helpen jezelf vrij te maken om echt te gedijen.

Ik zou je graag willen uitnodigen, als je nog geen toegang hebt tot mijn innerlijke transformatiebronnen, om te kijken in ons menu zodat dit proces voor je start. Wat je zult ervaren in deze volledig gratis bronnen (er is absoluut geen verplichting om iets te kopen!) zal duidelijkheid, antwoorden en opluchting zijn.

Als je klaar bent om het diepe innerlijke WERKELIJK krachtige werk te doen van het loslaten van trauma en het herprogrammeren van je innerlijke leven en liefdescodes, dan kan ik het Engelstalige NARP niet genoeg voor je aanbevelen. Je snelle, krachtige genezingsreis kan vandaag beginnen!

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te lezen en te beantwoorden.


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees