Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Relaxatie voor herstel van narcistisch trauma. Deel 1 +video

Degenen die leven met de gevolgen van een complexe posttraumatische stressstoornis hebben de neiging te herkauwen en hun leven te leiden in een moeras van flashbacks en pijn. Daarom is relaxatie voor herstel van trauma zo nuttig.

Mindfulness is een vaardigheid die essentieel is om iemand te helpen genezen van traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Het is het vermogen van een persoon om volledig aanwezig te zijn en niet overdreven reactief op wat er om ons heen gebeurt.

Mindfulness is een eigenschap die alle mensen bezitten.

het is niet iets wat geleerd moet worden, we moeten het gewoon leren gebruiken. Maar hoewel opmerkzaamheid aangeboren is, moet het worden gecultiveerd door de bewegingen van zitten, lopen, bewegen en staan op een meditatieve en doelgerichte manier.

Mindfulness en meditatie zijn zeer nauw verwante praktijken en vaak wordt de procedure mindfulness-meditatie genoemd. Mindfulness-meditatie biedt ons een tijd in ons leven waarin we onze geest kunnen ontketenen en vrede kunnen ervaren door ons bewust te zijn van het nu.

Wanneer we mindfulness beoefenen, verminderen we stress, krijgen we inzicht en bewustzijn en vergroten we onze aandacht voor ons welzijn.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Relaxatie voor herstel van narcistisch trauma. Deel 2

Herstellen narcistisch trauma: Hoe doe je dat? (groeitaak)

De Coping-werktuigdoos om je copingvaardigheden te gebruiken.

Evolutie weg van narcisme is maatschappelijk nodig.

meer te weten komen

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees