Relaxatie voor herstel van trauma.

 

Degenen die leven met de gevolgen van een complexe posttraumatische stressstoornis hebben de neiging te herkauwen en hun leven te leiden in een moeras van flashbacks en pijn. Daarom is relaxatie voor herstel van trauma.

Mindfulness is een vaardigheid die essentieel is om iemand te helpen genezen van traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Het is het vermogen van een persoon om volledig aanwezig te zijn en niet overdreven reactief op wat er om ons heen gebeurt.

cover foto voor narcisme.blog, relaxatie voor herstel van trauma

 

Mindfulness is een eigenschap die alle mensen bezitten, het is niet iets dat geleerd moet worden, we moeten het gewoon leren gebruiken. Maar hoewel opmerkzaamheid aangeboren is, moet het worden gecultiveerd door de bewegingen van zitten, lopen, bewegen en staan op een meditatieve en doelgerichte manier.

Mindfulness en meditatie zijn zeer nauw verwante praktijken en vaak wordt de procedure mindfulness-meditatie genoemd. Mindfulness-meditatie biedt ons een tijd in ons leven waarin we onze geest kunnen ontketenen en vrede kunnen ervaren door ons bewust te zijn van het nu.

Wanneer we mindfulness beoefenen, verminderen we stress, krijgen we inzicht en bewustzijn en vergroten we onze aandacht voor ons welzijn.

 

Als we in het nu leven, zijn onze geschiedenissen teruggegooid naar waar ze thuishoren, in het verleden. Merk op dat ik niet zei dat het verleden weggaat, dat is een fysieke onmogelijkheid tenzij er schade aan de hersenen is. Nee, het verleden vervaagt door de training van de geest om in het nu te blijven en te focussen op waar je bent, wanneer en hoe je je op dat moment voelt.

relaxatie voor herstel van trauma

Bij het beoefenen van “mindfulness in het kader van relaxatie voor herstel van trauma” is het bijna onmogelijk om een flashback in de geest te laten binnendringen van iets traumatisch uit de geschiedenis van de persoon. De hele oefening van opmerkzaamheid is om je te concentreren op de sensaties van de zintuigen in het nu en niet om herinneringen of emoties uit traumatijd vrij spel te laten hebben.

Het is een hele opluchting als het verleden niet in de gedachten van vandaag binnendringt. De stressvermindering en het gevoel van warmte en comfort zijn onmiskenbaar en leiden tot een verlaagde bloeddruk, een betere gezondheid van het hart en een algemeen gevoel van welzijn.

e-book  luisterboek

 

Narcissistic Abuse Recovery How to heal from emotional abuse and survive to abusive relationships. Protect yourself: you must not be attracted to people with narcissistic personality disorder ! Bonus exercises to recover from the trauma

 

cover boek omarm me

 

foto cover ik geef je mijn verhaal

 

NARP Herstelprogramma voor narcistisch misbruik.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Ik wil je gewoon laten weten dat dit je laatste kans is om met ons mee te doen aan de eendaagse interactieve workshop You Can Thrive After Narcissistic Abuse dit weekend.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Als je “narcistische” relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Annemie Persyn Declercq