Wat je consequent doet, is wat je leven vormt. Zorg ervoor dat je keuzes je in een positieve richting vormen.

Geschatte leestijd: 4 minuten

Ze worden niet voor niets patronen genoemd.
Consistentie is de sleutel, zolang er consequent wordt gewerkt aan een gezonde gewoonte of een positief patroon ga je resultaten bereiken.
Gewoonten worden al vroeg in het leven aangeleerd en worden na verloop van tijd versterkt.

Als een kind ontdekt dat hun enige gevoel voor validatie voortkomt uit het achtervolgen van emotioneel niet-beschikbare familieleden, kan die gewoonte doorgaan in de volwassenheid die zich nu herhaalt in giftige intieme relaties.

Of, aan de andere kant, kinderen die grenzen en eigenwaarde hebben geleerd, kunnen opgroeien door deze gezonde gewoonten voort te zetten in hun volwassen relaties.

Het is nooit te laat om jezelf te herstellen en je waarde te leren kennen. Het is nooit te laat om gewoonten te doorbreken die misschien zijn geleerd om te overleven, maar die niet werken voor je bloei.

Tot Slot

Ik hoop echt dat wat ik vandaag met je heb gedeeld, je heeft geholpen te begrijpen waarom je jezelf ontwijkt omdat je bent geprogrammeerd omdat als normaal te beschouwen, maar het is eigenlijk niet je natuurlijke staat.

Wat hier op een heel diep niveau aan de hand is, is dat je bent getraind om je los te maken van jezelf, jezelf en je waarheid. Je bent getraind om jezelf te vermijden en je bent getraind om jezelf in de steek te laten. Ik wil gewoon dat je dat echt goed begrijpt.

We denken dat andere mensen ons zullen behandelen zoals we van hen houden. Dat was de grote waanvoorstelling, maar de waarheid is dat ze ons volledig behandelen in overeenstemming met de relatie die we hebben met ons eigen Innerlijke Wezen.

Dat betekent niet dat als je jouw Innerlijk Wezen juist hebt, dat mensen die niet op een gezonde manier in staat zijn om liefde en echte toewijding en verbinding te hebben, gaan veranderen. Nee, dat doen ze niet. Dat is zeker niet de reden waarom je je innerlijke wezen dient te ontwikkelen, te herontdekken en er naar te leven.

Als we niet verbonden zijn en onszelf vermijden en onszelf in de steek laten, dan zijn we zo’n match voor mensen die ons meer van dat gaan geven, wat precies narcisten zijn. Ze zijn ook niet op een gezonde manier verbonden met hun Innerlijke Wezen.

En wat doen ze? Ze bloeden je leeg van je energie en je bronnen en je Levenskracht en je Ziel. Ze devalueren en ze verwerpen je, wat onbewust precies was wat we ons Innerlijk Wezen ook aandeden, elke keer dat we het uitschreeuwden van verdriet en we genezing en zelfpartnerschap en liefde en steun nodig hadden.

Als je niet thuiskomt in deze fundamentele relatie met jezelf, dan zullen anderen en het leven er ook niet voor jou zijn. We leven in het Quantum Universum van zo binnen, zo buiten dat zo absoluut is als de zwaartekracht.

Wat dat betekent is dat jij de generatieve bron bent van je eigen ervaring. Wat er in je innerlijke wezen omgaat, is wat je gaat accepteren, waaraan je deelneemt en wat van buitenaf in je levenservaring wordt aangetrokken.

De echte waarheid over dit alles is dat er eigenlijk geen andere plek is om naar toe te gaan om je leven goed te krijgen, behalve om naar binnen te keren, om te genezen en van jezelf te houden terug naar heelheid.

Ik ben zo opgewonden en vereerd en nederig om je te kunnen vertellen dat ik een manier heb ontdekt om dat echt te doen en tot op vandaag hebben duizenden anderen van over de hele wereld daar baat bij gehad.

Er zijn veel, veel mensen in deze gemeenschap, net als jij, die totaal aan stukken zijn geslagen, lijdend, afschuwelijk trauma hebben gevoeld dat ze nooit dachten te kunnen genezen.

Ik geloof ook dat ze nooit meer een schijn van gezond verstand en vrede dachten te krijgen, laat staan ​​dat ze zich zouden ontwikkelen met de ongelooflijke levens die ze nu gelukkig en glorieus leiden.

Ik zou graag een aantal manieren met je willen delen waarop je toegang kunt krijgen tot deze innerlijke transformationele inhoud die je zal helpen om te stoppen met het vermijden van jezelf en om je re-integratie en je genezingsproces op gang te brengen.

Bekijk de bronnen in het menu, want ze brengen je rechtstreeks naar intensieve groeitaken en online programma’s die je kunt bekijken.

Dus zoals altijd hoor ik graag je opmerkingen en je vragen en laat me alsjeblieft weten of deze aflevering nuttig was, of het een snaar bij je raakte en of het je hoop en inspiratie heeft gegeven door naar binnen te keren met liefde en toewijding dat je kunt genezen.

Ik zou het heel graag willen weten.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!