Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Narcisten gebruiken dezelfde nepspiegeling als sekteleiders

Je wilt terug naar de gouden periode van de fase van liefdesbombardementen. Misschien vang je er een glimp van op tijdens de stofzuigpogingen van de narcist, maar je zult al snel ontdekken dat het allemaal gewoon nog meer leugens zijn of een nepspiegeling zoals bij sekteleiders.

Er is zeker een stukje van de persoon die je vroeger diep van binnen kende, wachtend om geliefd en begrepen te worden. ⁣

Maar de waarheid is dat narcisten dezelfde nepspiegeling gebruiken als sekteleiders en gladde autoverkopers om een ​​gevoel van verstandhouding te faken en kameraadschap met hun doelwitten. ⁣ ⁣

Dus wat dat betekent is, dat de narcist niet echt dezelfde voorkeuren, antipathieën, dromen of verlangens heeft die je hebt, naast de dingen aan de oppervlakte zoals pizza-toppings en favoriete restaurants. ⁣ ⁣

En ze delen zeker niet dezelfde diepe, zorgzame persoonlijkheid die je hebt.⁣

Je kunt de rest van je leven wachten tot ze teruggaan naar de persoon die je dacht dat ze waren, maar het zal allemaal tevergeefs zijn.

Ze kennen de woorden, maar niet de muziek. Daarom krijg je alleen maar willekeurige woorden die volgens hen aan je hart zullen trekken, maar er zal absoluut geen gevoel achter zitten.

Ze zullen de woorden spreken die je wilt horen en wanneer ze je terug hebben in hun web, zullen ze teruggaan om je te ontdoen van je levensessentie. ⁣ ⁣

Narcisten zullen nooit stoppen je te misbruiken omdat hun misbruik is hoe ze van je aanbod krijgen. Hun misbruik is hoe ze je verslaafd houden. En dat is alles wat ze echt willen. ⁣ ⁣

Verwacht niets meer van de narcist, want dat krijg je nooit van hen. Ooit. ⁣ ⁣

Als je er klaar voor bent om niet langer een niet-gewaardeerde bevoorradingsbron te zijn en klaar om je leven terug te eisen, bekijk dan de werkwijze op narcisme.blog. ⁣ Ik hou van je.

meer informatie

Tot slot

Weet alsjeblieft dat ECHT herstel van narcistisch misbruik een spirituele strijd is tussen goed en kwaad, namelijk licht en donker. Het is een strijd om je psyche en ziel, en als je op dat niveau slaagt, begin je op elk niveau de overwinning te behalen.

Weet alsjeblieft dat het resultaat van het uitroepen van een narcist – zonder het Quantum innerlijke genezingsherstelwerk te doen – is dat je je getriggerd en nog steeds verslaafd voelt.

Daarom is het juiste herstelwerk zo nuttig om op te staan ​​en eruit te komen, met de best mogelijke resultaten, kracht en voorwaartse progressie – met de minste hoeveelheid neerslag.

Ik kan NARP niet genoeg aanbevelen om je te helpen verder te gaan van de schokkende verlatingen van narcistisch misbruik, en om je verlatingsangst en programma’s te helen tot volledige voltooiing – net zoals ik met succes de mijne deed!

Ik hoop echt dat dit artikel je heeft geholpen, en ik kijk ernaar uit om hieronder van je te horen.

Heb je geleden onder deze verlatingen? Ga je er nog steeds door?

Heb ik je enige hoop gegeven dat ook jij hier doorheen kunt komen en er aan de andere kant uit kunt komen, sterker dan ooit en vrij van narcistisch misbruik?

Heb je dit al bereikt en heb je het gevoel dat je bloeit?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees