Nepspiegeling van sekteleiders en narcisten +video

Nepspiegeling van sekteleiders en narcisten +video

Wil je terug naar de gouden periode van de fase van liefdesbombardementen door een narcist?

Misschien vang je er een glimp van op tijdens de stofzuigpogingen vol van nepspiegelingen van de narcist, maar je zult al snel ontdekken dat het allemaal gewoon nog meer leugens zijn.

Er is zeker een stukje van de persoon die je vroeger diep van binnen kende, wachtend om geliefd en begrepen te worden. ⁣ Maar de waarheid is dat narcisten dezelfde nepspiegeling gebruiken als sekteleiders en gladde autoverkopers om een ​​gevoel van verstandhouding en kameraadschap te faken met hun doelwitten. ⁣

Dus wat dat betekent is dat de narcist niet echt dezelfde voorkeuren, antipathieën, dromen of verlangens heeft die je hebt naast de oppervlakkige dingen zoals pizza-toppings en favoriete restaurants. ⁣ ⁣En ze delen zeker niet dezelfde diepe, zorgzame persoonlijkheid die je hebt.⁣ ⁣ (ze spelen dit wel in het begin, maar volhouden en veranderen is er niet bij.)

Je kunt de rest van je leven wachten tot ze teruggaan naar de persoon die je dacht dat ze waren, maar het zal allemaal tevergeefs zijn. ⁣ ⁣

Ze kennen de woorden, maar niet de muziek. Daarom krijg je alleen maar willekeurige woorden die volgens hen aan je hart zullen trekken, maar er zal absoluut geen gevoel achter zitten. Ze zullen de woorden spreken die je wilt horen en wanneer ze je terug hebben in hun web, zullen ze teruggaan om je te ontdoen van je levensessentie. ⁣ ⁣

Narcisten zullen nooit stoppen je te misbruiken omdat hun misbruik de strategie is hoe ze aanbod van je krijgen. Hun misbruik is hoe ze je verslaafd houden. En dat is alles wat ze echt willen om de voordelen te verkrijgen wanneer ze dat willen. ⁣

Verwacht niet meer van de narcist, want dat krijgt u nooit van hen. ⁣ Als je er klaar voor bent om niet langer een niet-gewaardeerde bevoorradingsbron te zijn en klaar om je leven terug te eisen, bekijk dan de werkwijze omdat te veranderen.

⁣Ik hou van je.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Ik twijfelde aan mijn vermogen om mijn traumawonden te overleven.

Kun je iemand zo ver krijgen om te willen herstellen van trauma?

De moeilijkheid om dialectisch te kijken naar jouw ervaringen.

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

How to Spot a Narcissist on Social Media

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees