Categorieën
Afkicken van de narcist Co-afhankelijkheid Complex trauma Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist zelfgenezing

Kijken naar narcistisch mishandeling teksten en video’s is niet genezend.

Hoe kun je herstellen van narcistische mishandeling? Met het lezen van teksten en het bekijken van video’s. Je hebt de uitleg nodig om het innerlijke werk van zelfgenezing te doen, maar het herstel vordert langzaam naarmate je het eigenlijke werk doet.

Realiseer je je nu dat wat je is verteld te doen als gevolg heeft dat je je dieper in de ellende bracht en niet je eruit kreeg? Ben je een seriële videokijker met narcistisch misbruik? Heb je nog steeds te maken met enorme symptomen zoals ik ook deed?

Je weet nu dat kijken en lezen van narcistisch mishandeling teksten en video’s je niet zal genezen.

Wat je wel zal genezen is werken aan je gekwetste delen door zelfliefde te beoefenen.

Door met die delen in een innerlijk gesprek te gaan. Door ze veiligheid te bieden, vertrouwen te bieden en onvoorwaardelijke liefde. Op die manier kun je stap voor stap weer heel en krachtig worden. Zo kan narcisme je minder en minder triggeren.

Als dit het geval is, schrijf dan ‘Ik ga nu weg!’ in de commentaren.

Als je klaar bent om naar binnen te gaan, te ontrafelen en te helen en echt vrij te krijgen van ALLES wat te maken heeft met narcisten en narcistische mishandeling en je ECHTE LEVEN te beginnen, hou dan mijn hand vast. Laten we samen gaan op deze rit van zelfgenezing.

Hoe herstellen van narcistische mishandeling?

Het begint vandaag door op de links te klikken die je hieronder vindt om de krachtige volwassene te worden die je altijd bedoeld was te zijn.

En als je dit goed vond geef dit artikel dan een duim.

Deel ook met je kennissen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. En zoals altijd, zou ik graag uw opmerkingen en vragen hieronder beantwoorden.

Klik op de foto voor meer info!

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren