foto bij post van narcisme.blog VKoN

Realiseer je je nu dat wat je is verteld te doen als gevolg heeft dat je je dieper in de ellende bracht en niet je eruit kreeg? Ben je een seriële videokijker met narcistisch misbruik en heb je nog steeds te maken met enorme symptomen zoals ik ook deed?

Je hebt niet voldoende vrijheidsniveaus om deze video te bekijken. Ondersteun gratis software en upgrade.

Je hebt niet voldoende vrijheidsniveaus om deze video te bekijken. Ondersteun gratis software en upgrade.

Je weet nu dat kijken en lezen van narcistisch mishandeling teksten en video’s je niet zal genezen.

 

Wat je wel zal genezen is werken aan je gekwetste delen door zelfliefde te beoefenen.

Door met die delen in een innerlijk gesprek te gaan. Door ze veiligheid te bieden, vertrouwen te bieden en onvoorwaardelijke liefde. Op die manier kun je stap voor stap weer heel en krachtig worden. Zo kan narcisme je minder en minder triggeren.

Als dit het geval is, schrijf dan ‘Ik ga nu weg!’ in de commentaren.

Als je klaar bent om naar binnen te gaan, te ontrafelen en te helen en echt vrij te krijgen van ALLES wat te maken heeft met narcisten en narcistische mishandeling en je ECHTE LEVEN te beginnen, hou dan mijn hand vast en laten we samen gaan op deze rit.

 

Hoe herstellen van narcistische mishandeling?

 

Het begint vandaag door op de links te klikken die je hieronder vindt om de krachtige volwassene te worden die je altijd bedoeld was te zijn.

En als je dit goed vond geef dan een duim.

Deel ook met je kennissen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. En zoals altijd, zou ik graag uw opmerkingen en vragen hieronder beantwoorden.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!