Jouw geluk een bron van verveling voor de narcist.

Lovebombing is geen verveling voor de narcist.

De resulterende emotionele toestand die je ervaart na de intense idealiseringsfase door de narcist is er een van tevredenheid en een algemeen gevoel van geluk.

U gelooft dat u deelneemt aan een wederzijds liefhebbende en zorgzame relatie, maar zo’n ontwerp is zinloos en zinloos voor een psychopaat / narcist.

Ze hebben nooit bedoeld dat het wederzijds is.

Toch willen ze dat je verbonden blijft met hen.  Echter, je in een emotionele staat van geluk houden mist het drama en de opwinding waarnaar ze verlangen. Opnieuw  betekent dat verveling voor de narcist.

Naarmate de tijd vordert, worden je geluk en tevredenheid een bron van verveling en frustratie voor de psychopaat / narcist. Dit herinnert er de narcist aan dat het weer eens tijd is om de “poppensnaren” in handen te nemen. Nu gaan ze hun onverzadigbare ego beter te voeden.

Na een tijdje duikt de verveling op bij de narcist!

Ze vervelen zich van hetzelfde te horen, te zien of te voelen en gaan op zoek naar iets beters dan wat ze al hebben. Dit is meestal wanneer de voorraad opraakt of wanneer de leverancier niets anders te bieden heeft.

Mensen kunnen hen de wereld geven en ze zullen altijd meer willen of nodig hebben. Of ze zullen een probleem vinden met wat je hen al hebt gegeven.

Ik zeg niet dat ze niet altijd waarderen wat hen wordt gegeven, omdat sommige narcisten het eigenlijk wel doen. Maar ze vinden het bijna onmogelijk om tevreden te zijn met wat ze hebben of wat mensen doen om hen gelukkig te maken.

Een narcist proberen te houden is ontzettend hard werken, ook vermoeiend! Als het leven niet over hen gaat, kijken ze ergens anders totdat ze weer in de schijnwerpers staan en hun aandacht trekken!

Narcisten proberen een leegte te vullen.

Narcisten denken dat hun geluk afhankelijk is van anderen.  Het vinden van de juiste persoon zal de leegte vullen dan denken ze dat ze compleet zullen zijn.

Tegelijkertijd voelt de narcist dat hij niet geliefd is en relaties saboteert. Het is als een zichzelf fufilling profetie. Bovendien proberen ze altijd om zichzelf als correct te bewijzen.

Het is een ziekelijke cyclus.

Elke nieuwe toevoerbron is hoop dat de persoon een leegte kan vervullen, maar niemand kan ooit de leegte opvullen, omdat ze iedereen die te dichtbij komt, zal verdrijven.

Mijn beste analyse is dat de “verveling” een verlies van hun hoop is dat de andere persoon hun leegte gaat opvullen. Ze gaan door met zoeken naar iets wat ze nooit zullen vinden. En laten je verweesd achter.  Dit overleven kan al lijkt het op het eerste zicht van niet.

Zonde van verspilling van je tijd als je alleen maar bijdraagt tot de verveling van een narcist.

We kunnen niet eindigen als een emotionele steun voor mensen die hun uiterste best doen om een probleem voor je te vormen. Je wordt op een dag wakker en beseft hoeveel jaar je hebt verspild met het doen van onbeduidende dingen.

Nog belangrijker is het denken aan het verspillen van de rest van je leven in hetzelfde patroon als ‘ja’ zeggen tegen het kiezen van een leven vol waanzin. Morele waanzin.

Als we onze kijk op hun gedrag niet veranderden en een oneindige bron van fondsen hadden om hen te laten bloeien met wat ze, maar wilden, dan zouden ze zich niet vervelen of een nieuwe voorraad nodig hebben, omdat bij de huidige voorraad zojuist is opgeraakt.

Heb je ervaring met de verveling van de hartenbreker?  Laat het ons weten.

Onze Inspiratiebron.

Wij werden geïnspireerd door verschillende ervaringsdeskundigen, orthopedagogen, psychologen en neurowetenschappers en door de 100.000 mensen overal in de wereld die hun leven met narcisten hebben overleefd en tot een rijk leven hebben gemaakt.

In het bijzonder is Melanie Tonia en haar bloeien gemeenschap een voortdurende bron van verdere groei. Hier vind je die verbondenheid met allen die een solidaire en niet narcistische gemeenschap nastreven.

Als je de Engelse taal voldoende beheerst ga je ook in het NARP programma de werktuigen vinden die succesvol zijn voor de transformatie van 10.000 den personen.

Het maakt niet uit wat de ernst van het misbruik, de context van cultuur of plaats is. De NARP methode heeft enorm veel mensen geholpen en zal dat verder in de toekomst doen.

Bovendien als NARP lid heb je contact met een 1000-tal leden van haar lidmaatschap forum waar u gebruik kunt maken van hun kennis, ervaring en steun waar ook je je bevindt 24/7.

U krijgt contact met Melanie’s team en kunt persoonlijke conversaties voeren over de specifieke toepassing van haar genezingsproces als dat nodig is, en alle andere onderwerpen. Bekijk het volledige programma en de voorwaarden op onze website waar u de links vindt.

U krijgt ook een voorproefje te zien van dit herstelprogramma dat wij gebruiken in “Hoe narcistisch misbruik snel te overkomen? Test!“. Bekijk het Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het Zilver herstelprogramma

We hopen met ons allen dat je het nooit opgeeft.

Partnergeweld en misbruik in een Noodsituatie?

Nu is het moment om je realiteit te weven!

Ben je een match voor een narcist? Het verband met vermijding!

Heb je contact nodig met narcisme.blog?

Techniek om je beter te voelen. deel 2

RBZ en de Slay methode: de moeilijk stap om uit de hel van de narcist te stappen.

over zelfgenezing

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees