Jouw geluk een bron van verveling voor de narcist.

Lovebombing is geen verveling voor de narcist.

De resulterende emotionele toestand die je ervaart na de intense idealiseringsfase door de narcist is er een van tevredenheid en een algemeen gevoel van geluk.

U gelooft dat u deelneemt aan een wederzijds liefhebbende en zorgzame relatie, maar zo’n concept is zinloos en zinloos voor een psychopaat / narcist.

Ze hebben nooit bedoeld dat het wederzijds is.

Toch willen ze dat je verbonden houden met hen.  Echter je in een emotionele staat van geluk houden mist het drama en de opwinding waarnaar ze verlangen. Opnieuw  betekent dat verveling voor de narcist.

Naarmate de tijd vordert, worden je geluk en tevredenheid een bron van verveling en frustratie voor de psychopaat / narcist. Dit herinnert er de narcist aan dat het weer eens tijd is om de “poppensnaren” in handen te nemen. Nu gaan ze hun onverzadigbare ego beter te voeden.

Verveling voor de narcist is over het algemeen het geval na een tijdje.

Ze vervelen zich van hetzelfde te horen, te zien of te voelen en gaan op zoek naar iets beters dan wat ze al hebben. Dit is meestal wanneer de voorraad opraakt of wanneer de leverancier niets anders te bieden heeft.

Mensen kunnen hen de wereld geven en ze zullen altijd meer willen / nodig hebben, of ze zullen een probleem vinden met wat je hen al hebt gegeven.

Ik zeg niet dat ze niet altijd waarderen wat hen wordt gegeven, omdat sommige Narcisten het eigenlijk wel doen, maar ze vinden het bijna onmogelijk om tevreden te zijn met wat ze hebben of wat mensen doen om hen gelukkig te maken.

Een narcist proberen te houden is ontzettend hard werken, ook erg vermoeiend! Als het leven niet over hen gaat, kijken ze ergens anders totdat ze weer in de schijnwerpers staan en hun aandacht trekken!

Narcisten proberen een leegte te vullen.

Narcisten denken dat hun geluk afhankelijk is van anderen.  Het vinden van de juiste persoon zal de leegte vullen dan denken ze dat ze compleet zullen zijn.

Tegelijkertijd voelt de narcist dat hij niet geliefd is en relaties saboteert. Het is als een zichzelf fufilling profetie. Bovendien proberen ze altijd om zichzelf als correct te bewijzen.

Het is een ziekelijke cyclus.

Elke nieuwe toevoerbron is hoop dat de persoon een leegte kan vervullen, maar niemand kan ooit de leegte opvullen, omdat ze iedereen die te dichtbij komt, zal verdrijven.

Mijn beste analyse is dat de “verveling” een verlies van hun hoop is dat de andere persoon hun leegte gaat opvullen. Ze gaan door met zoeken naar iets wat ze nooit zullen vinden. En laten je verweesd achter.  Dit overleven kan al lijkt het op het eerste zicht van niet.

Zonde van verspilling van je tijd als je alleen maar bijdraagt tot de verveling van een narcist.

We kunnen niet eindigen als een emotionele steun voor mensen die hun uiterste best doen om een probleem voor je te vormen.

Je wordt op een dag wakker en beseft hoeveel jaar je hebt verspild met het doen van onbeduidende dingen.

Nog belangrijker is het denken aan het verspillen van de rest van je leven in hetzelfde patroon als ‘ja’ zeggen tegen het kiezen van een leven vol waanzin. Morele waanzin.

Als we onze kijk op hun gedrag niet veranderden en een oneindige bron van fondsen hadden om hen te laten bloeien met wat ze, maar wilden, dan zouden ze zich niet vervelen of een nieuwe voorraad nodig hebben, omdat bij de huidige zojuist alles is opgeraakt .

Heb jij ervaring met de verveling van de hartenbreker?  Laat het ons weten.

Onze Inspiratiebron.

Wij werden geïnspireerd door verschillende ervaringsdeskundigen, orthopedagogen, psychologen en neurowetenschappers en door de 100.000 mensen overal in de wereld die hun leven met narcisten hebben overleefd en tot een rijk leven hebben gemaakt.

In het bijzonder is Melanie Tonia en haar bloeien gemeenschap een voortdurende bron van verdere groei.

Hier vind je die verbondenheid met allen die een solidaire en niet narcistische gemeenschap nastreven.

Als je de Engelse taal voldoende beheerst ga je ook in het NARP programma de werktuigen vinden die succesvol zijn voor de transformatie van 10.000 den personen.

Het maakt niet uit wat de ernst van het misbruik, de context van cultuur of plaats is. De NARP methode heeft enorm veel mensen geholpen en zal dat verder in de toekomst doen.

Bovendien als NARP lid heb je contact met een 1000-tal leden van haar lidmaatschap forum waar u gebruik kunt maken van hun kennis, ervaring en steun waar ook je je bevindt 24/7.

U krijgt contact met Melanie’s team en kunt persoonlijke conversaties voeren over de specifieke toepassing van haar genezingsproces als dat nodig is, en alle andere onderwerpen. Bekijk het volledige programma en de voorwaarden op onze website waar u de links vindt.

U krijgt ook een voorproefje te zien van dit herstelprogramma dat wij gebruiken in “Hoe narcistisch misbruik snel te overkomen? Test!” 

Bekijk het nieuwe Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het nieuwe Zilver herstelprogramma

We hopen met ons allen dat je het nooit opgeeft.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Speciale Gold-lidmaatschapsaanbieding

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver-lidmaatschap

Quantum Healing-startpakket

De Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Annemie Declercq Orthopedagoge

Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • communicatie met de narcist
 • narcisme
 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • onderzoek en research over narcisme
 • partnergeweld
 • Recent

Zijn vrouwelijke narcisten op zoek naar niet typische mannen?

Narcisme is niet genderneutraal Hollywood Ondanks desinformatiecampagnes met politieke agenda's en een toenemend aantal Hollywoodfilms en tv-series in de loop… Read More

 • narcist

De kans om anderen te helpen en weer van zichzelf te houden.

Eén van de dingen waarvoor ik dankbaar ben met deze feestdagen, is dat ik deze geweldige kans heb om anderen… Read More

 • afkicken van de narcist
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Programma voor omgaan met narcisme
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • Waarom werd ik door de narcist zo behandeld?

Kun je voor jezelf zorgen (zelf)partner? (groeitaak)

Ik weet dat je denkt dat narcisten je machteloos maken, ze laten je getraumatiseerd, verslagen en machteloos achter. Maar dit hoeft… Read More

%%footer%%