Categorieën
slachtoffer van narcisme video

Waardeloosheid: Achterhalen wat er is gebeurd. video

Psychisch misbruik laat langdurige gevoelens van waardeloosheid en ontoereikendheid achter, een gevoel van gescheiden zijn van liefde.

Hierna is het gebruikelijk om PTSS te ontwikkelen naarmate de overlevende elke seconde opnieuw en telkens opnieuw innerlijk afspeelt. De gevoelens van waardeloosheid en ontoereikendheid zijn zo ondraaglijk dat de geest wanhopig probeert te achterhalen wat er is gebeurd, om ervoor te zorgen dat het nooit meer gebeurt.

Bovendien ontwikkelt de geest langzaam een ​​illusie van controle, door alles te analyseren en alle “waarom” antwoorden te kennen. Vanaf hier beginnen allerlei beschermende muren op te duiken: woede, wrok, angst en schuld.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/Doorbreken_hulpeloosheid_bij_slachtoffer_narcisme_Stanley_Milgram_experiment.mp4
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Het blokkeren van de zachte liefde in ons hart door gevoelens van waardeloosheid.

Hoewel deze allemaal volledig begrijpelijk zijn na misbruik, kunnen ze ons ook blokkeren voor de zachte liefde in ons hart. Op hun plaats gelaten, kunnen deze muren langzaam leiden tot allerlei persoonlijkheidsveranderingen:

verdoofdheid, een onaangenaam bitter mens worden, buitensporige eenzaamheid, perfectionisme, voortdurende veldslagen en uiteindelijk,  depressie angst, slapeloosheid, gevoelens van waardeloosheid, hulpeloosheid en zelfs paranoia.

Om deze puzzel te ontrafelen, moeten we teruggaan naar de oorzaak: die ondraaglijke gevoelens van waardeloosheid.

Ik beveel ten zeerste aan om tijdens dit proces met een professionele therapeut te werken. In afwachting raad ik je zelfhulp aan om een verbetering te verkrijgen.

Bedenk dat deze gevoelens zo intens waren dat je lichaam muren op hun plaats plaatste om te voorkomen dat ze werden gevoeld. Maar ze zijn nog steeds opgeslagen in je lichaam, en dat is de aard van PTSS. Delen is zorgzaam.

Het splitsen van de narcist zorgt voor geen totaal beeld.

De schuld krijgen van een narcist voor iets dat niet is gebeurd.

Trauma en traumazorg in Europa

Wat is quanta freedom healing online programma? Deel 1

Quatum Healing Techniek van MTE – mijn mentor Dl 1

Veilig, heel en geloofwaardig

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren