Inventariseren bewustzijn wat werkt en wat niet werkt

Je moet je gewoonten inventariseren om ze te veranderen.

o, waar gaat inventaris over? Inventariseren gaat over bewustzijn en verantwoordelijkheid. Het gaat over het erkennen van gewoonten die je niet dienen en je alleen maar pijn doen. Inventarisatie gaat over een oproep tot actie, om te groeien, om te evolueren.

De gewoonten die we inventariseren, moeten goede gewoonten zijn die een verandering van richting waard zijn.

Het is door te herkennen waar we zijn op onze eigen reis, die ons helpt de inventaris op te stellen over wat voor ons werkt en wat ons tegenwerkt. Inventariseren van je gewoonten gaat over beter willen doen en de nodige stappen ondernemen om het * beter te doen * voor jezelf, voor je geluk en voor je waarde. 

Wat ga jij nu doen?

Hier is een eenvoudige oefening voor je. Observeer wat u de komende 24 uur doet. Wat gaat er in je dag? Helpen ze je om je gewenste bestemming te bereiken? Of staan ze in de weg?

Als je de meest stoere versie van jezelf wilt zijn of het meeste uit je leven wilt halen. Maak de verandering! Maar inventariseer eerst wat je in jouw dag doet. Welke gewoonten staan ​​jouw geweldige in de weg? Wat kun je doen om het te veranderen of te verbeteren?

Om veranderingen voor de lange termijn te laten beklijven. Begin klein. Ja, één gebied tegelijk. Je mag jezelf niet overstelpen met veel veranderingen in 1 keer als je het wilt volhouden. Consistentie met kleine babystapjes werkt veel beter.

De verschillende dingen die we consumeren, zowel in termen van media als voedsel, beïnvloeden ons anders.

Net als de omgeving waarin we ze consumeren. Misschien wilt u niet alleen onderscheid maken tussen het eten van gezond voedsel en het eten van junkfood, maar ook tussen alleen eten, eten met een partner, eten voor de tv of eten terwijl je een boek leest.

Wat betreft de media en inhoud die we consumeren, is het handig om onderscheid te maken tussen het kijken naar het nieuws en het kijken naar een komische sitcom. De aanwijzingen hier zijn niet voor iedereen geschikt. In wezen zou je verschillen moeten noemen als ze je een ander gevoel gaven.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees