Categorieën
Boeken CD DVD Recent zelfgenezing

How to meet your self dr Nicole LePera

The workbook for self-discovery

Van Dr. Nicole LePera, auteur van de #1 New York Times-bestseller How to Do the Work, komt een interactief werkboek met een praktische routekaart voor zelfgenezing met als titel How to meet your self.

Aan de basis van al het genezingswerk ligt het ontwaken van het bewustzijn. Dat is een niet-gemakkelijk proces van licht schijnen in de duisternis van het onbekende. In de afgelopen jaren is dr. Nicole LePera de leidende stem geworden over psychologische zelfgenezing. Ze heeft miljoenen mensen over de hele wereld geholpen om uit de overlevingsmodus te komen. Met haar hulp hebben duizenden bewust authentieke levens ontwikkelt waar ze van houden.

In haar eerste boek, How to Do the Work, bood dr. Nicole lezers een revolutionair, holistisch raamwerk voor zelfgenezing.

Nu, in How to Meet Your Self, deelt ze een interactief werkboek.

Het werkboek is ontworpen om elke lezer te helpen zijn authentieke zelf te ontdekken. Door objectief en met compassie de fysieke, mentale en emotionele patronen te observeren die onze dagen vullen en ons huidige zelf scheppen, kunnen we duidelijker zien wat we niet mee willen nemen naar de toekomst.

We vervallen allemaal in geconditioneerde gewoonten en patronen. Dat zijn producten uit ons verleden. Ze leiden tot cycli van pijn, vastzitten en zelfvernietiging.

Maar zoals Dr. Nicole deelt, hebben we ook het aangeboren vermogen om te ontwaken voor gedragingen en gewoonten die ons niet langer dienen en deze te veranderen. Daardoor kunnen we in de hoogste versies van onszelf stappen.

Terwijl je dit boek doorwerkt en getuige bent van deze standaardgewoonten, van slaap tot beweging tot eten, via emotionele reactiviteit en kernovertuigingen, hoef je je nooit meer af te vragen: “maar waar moet ik beginnen?”

How to Meet Your Self is een revolutionaire gids.

Dit werkboek is een vriendelijke en bemoedigende metgezel. Het is een veelomvattend meesterwerk van zelfinzicht dat je innerlijke werk en uiterlijke wereld radicaal zal veranderen.

Het boek bevat veel ademhalingsoefeningen en yoga-achtige adviezen die volledig passen bij de concepten die ze naarvoor brengt in How to do the work en op haar sociale media.

Werken aan het ontmoeten van jezelf kan in het begin heel eng aanvoelen. Maar dat is minder eng met de steun van dit werkboek. Dan wordt het echt super uitnodigend en benaderbaar om je innerlijke werk te doen. De pagina’s zijn zo kleurrijk en aantrekkelijk.

Als ik door het boek blader, krijg ik zin om aan mezelf te werken. Het is echt verbazingwekkend hoe dit boek complexe concepten en onderwerpen op zo’n gemakkelijke en begrijpelijke manier opsplitst.

Er worden zoveel geweldige oefeningen in dit boek gegeven.

Ik ben zo dankbaar dat ik dit werkboek heb waar ik op elk moment naar terug kan keren om me te helpen ondersteunen.

Ik voeg graag hulpmiddelen voor emotionele regulering toe aan mijn gereedschapskist. Dit Engelstalige werkboek heeft me nog meer oefeningen gegeven om me te helpen. Je vindt veel van deze oefeningen in het Nederlands in de groeitaken.

Dr. Nicole gebruikte zelfs QR-codes voor speciale praktijken om op je telefoon te zetten. Hoe cool is dat!? Beveel dit werkboek ten zeerste aan!

How to meet your self
Klik op de afbeelding voor aankoop van het EBOOK

Het how to meet your self werkboek biedt een stapsgewijze route om jezelf te genezen van depressie, angst en vastlopen in het leven.

Het biedt een systematische manier om te genezen en te groeien zonder talloze uren en geld door te brengen in het kantoor van een therapeut. De holistische benadering van genezing wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste neurowetenschap. Het boek is mooi, kleurrijk en uitnodigend. Het neemt ons mee op een reis van zelfontdekking en zelfverbetering.

How to meet your self is een toegankelijke gids voor het articuleren van het verschil tussen jou en je emotionele reacties en onbewuste patronen.

Een mix van The Body Keeps the Score met werk van mensen als Brene Brown en Byron Katie, LePera legt duidelijk uit hoe je je authentieke zelf kunt onderscheiden van de stress en bagage van trauma uit het verleden en ontwikkelde gewoonten. Er zit een vleugje spiritualiteit in.

Ik vond het erg leuk om na te denken over hoe ik me mijn toekomstige zelf voorstel. Maar nog interessanter is hoe ik daar elke dag naartoe kan leven. Net op tijd gelezen om het in een nieuw jaar toe te passen.

We vervallen allemaal in geconditioneerde gewoonten en patronen. Dat zijn producten van ons verleden – die leiden tot cycli van vastzitten, pijn en zelfvernietiging.

Maar zoals dr. Nicole deelt, hebben we ook het aangeboren vermogen om te ontwaken voor gedragingen die ons niet langer dienen. Met de juiste werktuigen kun je deze veranderen, waardoor we in de hoogste versies van onszelf kunnen stappen.

Door objectief en met compassie de fysieke, mentale en emotionele patronen te observeren die onze dagen vullen en ons huidige zelf scheppen, kunnen we duidelijker zien wat we niet mee willen nemen naar de toekomst.

Waar moet ik beginnen?

Terwijl je dit boek doorwerkt en getuige bent van je standaardgewoonten – van slaap tot beweging tot eten, via emotionele reactiviteit en kernovertuigingen – hoef je je nooit meer af te vragen: “Maar waar moet ik beginnen?”

How to Meet Your Self is een revolutionaire gids. Het is een vriendelijke en bemoedigende metgezel en een veelomvattend meesterwerk van zelfinzicht dat je innerlijke werk en uiterlijke wereld radicaal zal transformeren.

Lees meer

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren