Hoop op recht op vrijheid van misbruik.

Hoop op recht op vrijheid van misbruik.

Ik hoop dat je tot het einde blijft hangen, want ik heb een verrassing voor je die je hoop op recht op vrijheid van misbruik zal geven. Met een nieuw jaar voor de boeg, voel je je misschien overweldigd en ongemotiveerd om iets te doen om veranderingen in je leven aan te brengen.

Je bent niet de enige; er zijn veel mensen die zich net zo voelen als jij nu.
Het is volkomen normaal dat we ons wel eens vast voelen zitten en ongemotiveerd, maar we zouden dat gevoel niet willen vasthouden als het enigszins mogelijk is. Vooral, wanneer u zich in een van deze situaties bevindt.

Je wordt regelmatig verbaal en emotioneel mishandeld en gemanipuleerd. Of je relaties met andere, belangrijke mensen van wie je houdt, zijn op een laag pitje gezet. Daarbij word je steeds depressiever, hopelozer en hebt zin om het leven op te geven omdat je geen strijd meer in je hebt.

Een andere mogelijkheid is dat je de schade ziet die je kinderen wordt aangericht. De narcist is niet trouw en je doet alsof je dat niet ziet. De obsessie voor de narcist en hun verlangens leidt ertoe dat je je niet kan concentreren op andere dingen en verstoort zo je leven.

Elke dag breng je door met het doen van een vernederende dans, in de hoop dat de narcist je zal verkiezen en niet zijn nieuwe voorraad, ook al heb je het gevoel dat je de narcist haat!

Misschien heb je de narcist verlaten, maar je hebt ontdekt dat het niet ophoudt als je weg bent.

Als deze dingen je overkomen, is het helen van je leven iets wat je niet wilt negeren.

Als je te maken hebt met een narcist, zul je hier op een gegeven moment in 2023 of daarna spijt van krijgen. We zijn een sociale soort en we hebben elkaar nodig om te gedijen. We hebben verbinding en liefde en steun nodig. Je krijgt geen van deze dingen van de narcist.

Ik ben maar al te goed bekend met het feit dat wanneer je met een narcist omgaat, er een moment zal komen dat je zo vol woede en verraad zit dat je je afvraagt waarom je de narcist nog een kans geeft; een moment waarop je jezelf voorgoed kunt opgeven.

Op het menu vindt u de hulp die u nodig hebt, en de hoop die u zoekt, en een lijst van stappen die u moet ondernemen om vrij te zijn. Tijdens de komende dagen kunt u zich inschrijven voor de NARP-cursussen in het Engels met een aanzienlijke korting.

Je kunt meteen aan de slag met de cursussen of ze bewaren voor een betere tijd. En als je het geld niet hebt, heb je de gratis try-outs en natuurlijk de groeitaken.

Als je ze gaat gebruiken, weet ik dat je jezelf later zult bedanken. Je zult bij jezelf denken: “Johan zei dat dit zou gebeuren,” en ik en de lieve leden van onze privégroep zullen daar met open armen op je wachten om je te helpen met je vragen op je helende reis wanneer je er klaar voor bent.

Ik hoop dat je hart warm aanvoelt. Ik hoop dat je de positieve kanten van deze hele zaak ziet en dat je het gevoel hebt dat er op dit moment veel van je wordt gehouden en dat je wordt gesteund.

Suggestie

Er zijn er vast wel een paar van jullie die weten dat ze een narcist moeten verlaten, omdat het zo slecht gaat en je er gewoon niet meer tegen kan.

Het kan zijn dat je wordt weggegooid, gescheiden bent van je geliefden en je voelt je eenzaam en hopeloos. Het is mogelijk dat het voor je normaal wordt. Ik ben er overheen gekomen. Je kunt dat ook.

Narcist nummer één maakte me zo bang dat ik dacht dat ik zou sterven. Narcist nummer twee gaf me toegang tot de innerlijke processen waarmee ik je ga delen. Ik had nog een lange weg te gaan met mijn herstel, maar ik was uit die diepe wanhoop en depressie en angst die ik eerder had gevoeld. Ik had genoeg.

Er zijn twee manieren waarop ik je kan helpen dat te bereiken.

De eerste is Melanie’sgratis 16-daagse cursus (ENG), die je allerlei soorten bewustzijn, ontrafeling en veel gezond verstand en duidelijkheid over dit alles kan geven. Er zijn ook de Nederlandstalige groeitaken en werktuigen te vinden in het menu.

En als je er klaar voor bent om er gewoon in te duiken omdat je genoeg hebt gehad, je weet dat je eruit moet. Je bent klaar om het trauma eruit te halen en je ziel, leven en gezond verstand terug te krijgen, dan kan ik’ NARP (ENG) niet genoeg aanbevelen omdat de genezingen erin, de Quanta Freedom Healing, opwaardering die je doormaakt met NARP, door de eenvoudige stappen te volgen.

Dus ben ik, net als zoveel anderen, heel snel uit de pijn en angst gekomen en heb ik kracht, helderheid en moed gevonden om door te gaan en mijn ware leven te leiden. Dit is de krachtigste methode die ik ken voor het bereiken van dat doel.

Het is mijn wens dat dit bericht je heeft gesteund en je de kracht en moed heeft gegeven om je beste leven nu te leiden. We hebben allemaal zoveel te verwerken, dus ik hoop echt dat dit wat soelaas kan bieden.

En als NARP-leden of Thrive- leden heb je zoveel extra steun van deze community, zodat we je allemaal kunnen helpen om daar te komen.

Ik zou graag willen weten wat u van mijn werk vindt en of u nog vragen heeft. Wij vragen u ook onze kanalen te delen met mensen die getraumatiseerd zijn door het eindigen van een relatie met een narcist.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma