Hoe weten we of het veilig voor ons is, na narcistische misbruik? +video

Hoe weten we of het veilig voor ons is, na narcistische misbruik? +video

Het zou geweldig zijn als iedereen en alles waar we potentieel doodsbang voor waren,  zich op de één of andere manier voor ons zou kwalificeren op een manier die onze angst deed verlichten zodat we veiligheid na narcistisch misbruik hebben.

Het probleem is dat als we geïsoleerd en angstig zijn door narcistisch misbruik, onze trillingen – vibratie – attitude – energie hier niet bij passen.

Zie meer in deze video om een energieke match te worden voor groei, mogelijkheden en de open ruimte voor nieuwe en wonderlijke gebeurtenissen om mensen om ons leven binnen te laten.

Welkom op een video op narcisme.blog!

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Eerst dient je emotionele toestand, je onderbewustzijn, je uitstraling en je overtuigingen te veranderen.

Heb je vragen of wens je meer te weten hoe te veranderen, laat het me weten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

audio van deze blog op narcisme.blog
knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees