Hoe weten we of het veilig voor ons is, na narcistische misbruik?

Het zou geweldig zijn als iedereen en alles waar we potentieel doodsbang voor waren,  zich op de één of andere manier voor ons zou kwalificeren op een manier die onze angst deed verlichten zodat we veiligheid na narcistisch misbruik hebben.

Het probleem is dat als we geïsoleerd en angstig zijn door narcistisch misbruik, onze trillingen – vibratie – attitude – energie hier niet bij passen.

Zie meer in deze video om een energieke match te worden voor groei, mogelijkheden en de open ruimte voor nieuwe en wonderlijke gebeurtenissen om mensen om ons leven binnen te laten.

Welkom op een video op narcisme.blog!

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

@narcismeHelp

Eerst dient je emotionele toestand, je onderbewustzijn, je uitstraling en je overtuigingen te veranderen.

Heb je vragen of wens je meer te weten hoe te veranderen, laat het me weten.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!