Hoe u de liefde kunt zijn die u zoekt: doorbreek cycli, vind vrede en genees uw relaties!

Hoe u de liefde kunt zijn die u zoekt: doorbreek cycli, vind vrede en genees uw relaties!

https://www.bol.com/be/nl/p/how-to-be-the-love-you-seek/9300000145237413/

Een gids

Breek Cirkels, Vind Vrede, en Genees Je Relaties, is een gids om je relaties te genezen, te beginnen met de relatie die je hebt met jezelf. Het boek biedt een nieuw pad naar heling van onze relaties door gebruik te maken van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek.

Het leert ons om te herkennen hoe onvervulde behoeften uit onze vroegste relaties onze huidige, disfunctionele relatiepatronen creëren, en ons in een staat van constante interne dreiging brengen, zelfs met degenen die ons het nabijst zijn. Het boek verlicht de weg uit traumabanden en naar relaties die geworteld zijn in wederzijds respect en mededogen. 

Het leert ons hoe we veiligheid kunnen creëren in ons eigen lichaam en geest, onze onvervulde behoeften kunnen identificeren, emotionele veerkracht kunnen ontwikkelen, hartcoherentie kunnen cultiveren om diepe emotionele verbindingen met anderen te bouwen, en gezonde interafhankelijkheid kunnen handhaven in onze gemeenschappen.

“Een praktische, leesvriendelijke en inspirerende inleiding over hoe je ware verbinding en liefde kunt uitbreiden naar anderen.” – Gabor Maté M.D., New York Times bestsellerauteur van The Myth of Normal

Van de auteur van de #1 New York Times bestseller How to Do the Work komt deze paradigma-veranderende gids om je relaties te genezen, te beginnen met de relatie die je hebt met jezelf.

Relaties zijn altijd essentieel geweest voor het overleven van de mens.

Onze lichamen en hersenen zijn geprogrammeerd om verbinding te zoeken, of het nu familiale, romantische of platonische is. En toch zijn deze vitale banden vaak de bron van ons diepste lijden. Terwijl ons hart klaar is voor meelevende verbinding, zijn onze zenuwstelsels – die al onze vroegere pijn en teleurstellingen opslaan – bedraad voor dreiging en negativiteit.

Al decennia lang houdt het leidende relatieadvies in dat succesvolle relaties een specifiek compromis vereisen – dat we onze authentieke expressie moeten veranderen om beter aan de behoeften van anderen te voldoen, en vice versa. Het klinkt misschien redelijk in theorie, maar zoals Dr. LePera uitlegt, is deze aanpak niets minder dan een recept voor een leven vol wrok.

Een pad naar genezing van onze relaties

In How to Be the Love You Seek, #1 New York Times bestsellerauteur Dr. LePera – wiens integratieve, holistische benadering van psychologie een internationaal publiek van miljoenen heeft aangetrokken – biedt een nieuw pad naar heling van onze relaties. Met behulp van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek leert ze ons om te herkennen hoe onvervulde behoeften uit onze vroegste relaties onze huidige, disfunctionele relatiepatronen creëren, en ons in een staat van constante interne dreiging brengen, zelfs met degenen die ons het nabijst zijn.

Dit boek, het laatste in haar “How To” trilogie, verlicht de weg uit traumabanden en naar relaties die geworteld zijn in wederzijds respect en mededogen. Hierin leer je hoe je veiligheid kunt creëren in je eigen lichaam en geest; je onvervulde behoeften kunt identificeren; emotionele veerkracht kunt ontwikkelen; hartcoherentie kunt cultiveren om diepe emotionele verbindingen met anderen te bouwen; en gezonde interafhankelijkheid kunt handhaven in onze gemeenschappen.

0:00:01 Grenzen stellen: fysiek, emotioneel en spiritueel

0:06:21 Onderzoek naar de impact van opvoeding in de kindertijd op overpresteerders

0:10:14 Overachievers worstelen met identiteit en relaties

0:11:49 De uitgebreide definitie van trauma in de kindertijd

0:12:34 Trauma voorbij ACE’s en de impact op behoeften.

0:16:33 Stressvolle ervaringen uit de kindertijd en hun impact op de volwassenheid.

0:20:00 Onderzoek naar de archetypen van de conciërge, de overpresteerder en de ja-persoon.

0:23:09 Reactieve toestanden: vechten, vluchten en bevriezen

0:26:22 Hoe reactief gedrag conflicten in partnerschappen beïnvloedt

0:30:23 Een ervaren vechter/onderhandelaar worden in gezonde relaties

0:36:19 Het belang van grenzen in relaties en het omgaan met conflicten

0:40:58 Het belang van een open gesprek en het verkennen van verschillen

0:44:11 Gebrek aan vaardigheden in het navigeren door relaties en conflicten

0:44:46 De bubbel beschermen: stappen om conflicten met je partner op te lossen

0:49:08 Zelfbewustzijn ontwikkelen voor gegronde conflictoplossing

0:53:39 Een fundament van zelfkennis bouwen voor relatiegroei

0:55:27 Het belang van hydratatie en stresscapaciteit

1:05:09 Onderzoek naar het concept van de ziel

1:06:15 Onderzoek naar het concept van ziel en persoonlijke ervaring

1:15:32 Op het hart gebaseerd worden: de essentie van liefde

1:18:46 Gratis bronnen en succes wensen aan Nicole op het boek

1:19:00 Juridische en medische disclaimer: verantwoordelijkheid van de luisteraar

Ons hart wil liefhebben

Of je nu worstelt om de soorten relaties te onderhouden die je wilt, of geconfronteerd wordt met een specifieke uitdaging met een echtgenoot, partner, ouder, broer, zus, kind, vriend of collega – Dr. LePera leert ons hoe we pijnlijke cycli kunnen doorbreken en opnieuw verbinding kunnen maken met de wijsheid, waardering en mededogen die in elk van onze harten leeft. Het is de aangeboren capaciteit van ons hart om lief te hebben die de ware bron van alle heling is. Als we ons op die kracht afstemmen, kunnen we de liefde worden die we zoeken.

Compleet met verhalen, oefeningen, dagboekprompts en andere praktische hulpmiddelen, biedt How to Be the Love You Seek een helende routekaart voor alle generaties van cyclusbrekers.

Wie is dr. Nicole Lepera?

Dr. Nicole LePera is opgeleid in klinische psychologie aan de Cornell University en The New School for Social Research en heeft tevens gestudeerd aan de Philadelphia School of Psychoanalysis.

Als klinisch psycholoog in een privépraktijk raakte dr. Nicole gefrustreerd door de beperkingen van traditionele psychotherapie. Omdat ze meer wilde voor haar patiënten – en voor zichzelf – begon ze een reis om een uniforme filosofie van mentale, fysieke en spirituele gezondheid te creëren die mensen de middelen geeft om zichzelf te genezen.

De leringen van Dr. Nicole bieden een ware paradigmaverschuiving in mentaal welzijn en stellen het individu in staat zich los te maken van overgeërfde overtuigingen en hun authentieke Zelf te ontdekken. Zij is de New York Times-bestsellerauteur van How to Do the Work en is de bedenker van de #SelfHealers-beweging, een internationale gemeenschap van mensen die samenwerken om genezing in eigen handen te nemen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees