Deel 1 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 2 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 3 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 4 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 5 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 6 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 7 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 8 de kinderen terugwinnen van een narcist

Deel 9 de kinderen terugwinnen van een narcist

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten!

You may also like...

1 Comment

  1. Wat een geweldige video’s . Ik ben de laatste narcist aan het loslaten, nl. De bijstand, ben hierover aan het schrijven. Na parentificatie, zondebok, mishandeling partner, eenzaamheid, alcohol, bezinning, schudden I’m mijn ptss-tuig, voel ik me zo sterk. Schrijf mijn eigen pad op de aquarius route met een uranuskracht, innerlijk weten en ontegenzeggelijke woordenstroom dat ik mijn missie uit kan voeren. Dat is vrijheid leven en armoede verlaten

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!