Hoe moet het verder als ouder van kinderen met een narcist? 6

Hoe moet het verder als ouder van kinderen met een narcist? 6

Opgeven is de enige mislukking.

Je gaat een positie dienen in te nemen om te bereiken wat je wilt als ouder van kinderen met een narcist.

En dat doe je door een proces te starten van kennis en toepassing. Dat proces maakt dat je samenhangend kunt groeien en van je leven genieten zoals het nu is en de resultaten kunt produceren die je zo graag wilt.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/02/Hoe_moet_het_verder_als_ouder_van_kinderen_met_een_narcist_6.mp3
https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/02/Wat_te_doen_als_ouder_van_kinderen_be_nvloedt_door_een_narcist_4.mp3
https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/02/Hoe_moet_het_als_ouder_kinderen_op_te_voeden_met_een_narcist_3.mp3
https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/02/Hoe_moet_het_verder_met_de_ouder_van_kinderen_met_een_narcist_2.mp3
https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2017/11/Hoe_moet_het_verder_als_ouder_met_kinderen_met_een_narcistische_ouder_1.mp3
Als je denkt dat investering in jezelf en in je kinderen geen grote resultaten geeft, ben je compleet verkeerd.

Als je ervoor werkt en het nodige zweet, bloed en tranen ervoor laat, dan zul je je bereiken wat je wilt.

ouder met kinderen van een narcist

Want als je het met je volledige hart doet, zul je je dat uitstralen over alle hindernissen heen. Dus ook over de narcist en al zijn aanhangers.

Hoor je me? Je kunt er voor gaan, tot je het ziet. Geef je strijd niet op. Verminder niet je doelstellingen.

Als je het nu opgeeft, zul je je nooit zien wat je wilt, maar als je vasthoudt aan alles waarvan je hebt gedroomd, als je vasthoudt aan alles waarover je een visie hebt, en voor hebt gewerkt, dat zal het werkelijkheid worden.

Je kunt dat niet opgeven voor je het hebt bereikt als je er hard voor hebt gewerkt.

Er is dan niets wat je niet kan krijgen want je verdient het als je blijft doorzetten.

Je hebt de wil om ervoor te studeren en er voor te mediteren of wat dan ook aan techniek dat je kunt toepassen om je zelfliefde te doen groeien, om wat je leert toe te passen.

Je bent bereid om bij je waarden te blijven en daarvoor te vechten. Het is van jou. Je kunt het hebben want die onvoorwaardelijke liefde komt uit jou.

Je kunt het doen, je kunt het zijn, want het is van u.

Als je “iets van je hart” wilt zoals ademen, (zonder kan je niet) als je het wilt zoals je zegt dat je het wilt, kun je het bereiken.

Het is niet voor de zwakken, en het is niet voor diegenen die zich niet totaal engageren. Het is een verplichting tegenover jezelf.

Het zal veel pijn doen. Het zal hard zijn. Bovendien zal het moeilijk zijn, want het proces is het wieden van de zwakte in jezelf, zodat je als een model kunt zijn voor jouw kinderen. Maar er is een techniek waar je de pijn ook ondertussen kunt genezen.

Je gaat het vooral moeten hard spelen tegenover jezelf, want de narcist zul je je nooit veranderen.

Je gaat het moeten uitvoeren tot je het einddoel hebt bereikt.

En het einddoel is niet zomaar een einde maar een sterk einde.

De grootste reden waarom sommigen geen resultaten boeken tegenover de daden van de narcist is, omdat ze tijd verspillen en nooit uitvoeren wat ze van plan waren. Je dient de oefeningen te doen.

ouder van kinderen met een narcist
Naar een nieuwe manier van leven voor jou

Stop niet wanneer je het 3 of 4 keer hebt geprobeerd en het is niet verlopen zoals je had verwacht. Je dient in alle geval volledig (ook emotioneel) los te komen van de narcist wil je kunnen gefocust zijn op de opvoeding van je kinderen.

Als er iets is dat je wilt en erg naar verlangt, dan moet je alles doen wat nodig is en laten wat je niet mag doen. En wanneer je dan het beste van jezelf geeft en dat is niet genoeg dan moet je doen wat nodig is en je dromen niet opgeven.

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.
Ik hou ervan als je regelmatig terugkomt, omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.
Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Hoe ga je de kinderen terugwinnen van een narcist? deel 2

Geef nooit op na narcistisch misbruik

Wat te doen als ouder van kinderen beïnvloedt door een narcist? 4

Wetenschappelijk onderzoek narcisme eos

Opgeven of overgave aan je dromen? Wat is de sweet spot status?

onderzoeksgebied narcisme

Er is binnen in jou iets creatiefs dat zegt dat je 100% voor het leven gaat na narcisme.

meer te weten komen

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees