Hoe moet het verder als ouder van kinderen met een narcist? 6

Opgeven is de enige mislukking.

Je gaat een positie dienen in te nemen om te bereiken wat je wilt als ouder van kinderen met een narcist.

En dat doe je door een proces te starten van kennis en toepassing. Dat proces maakt dat je samenhangend kunt groeien en van je leven genieten zoals het nu is en de resultaten kunt produceren die je zo graag wilt.

Als je denkt dat investering in jezelf en in je kinderen geen grote resultaten geeft, ben je compleet verkeerd.

Als je ervoor werkt en het nodige zweet, bloed en tranen ervoor laat, dan zul je je bereiken wat je wilt.

Want als je het met je volledige hart doet, zul je je dat uitstralen over alle hindernissen heen. Dus ook over de narcist en al zijn aanhangers.

Hoor je me? Je kunt er voor gaan, tot je het ziet. Geef je strijd niet op. Verminder niet je doelstellingen.

Als je het nu opgeeft, zul je je nooit zien wat je wilt, maar als je vasthoudt aan alles waarvan je hebt gedroomd, als je vasthoudt aan alles waarover je een visie hebt, en voor hebt gewerkt dat zal het werkelijkheid worden.

Je kunt dat niet opgeven voor je het hebt bereikt als je er hard voor hebt gewerkt.

Er is dan niets dat je niet kan krijgen want je verdient het als je blijft doorzetten.

Je hebt de wil om er voor te studeren en er voor te mediteren of wat dan ook aan techniek dat je kunt toepassen om je < href=”https://narcisme.blog/sterke-suggesties-om-te-lezen-over-zelfliefde-en-narcisme/&#8221; target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>zelfliefde te doen groeien, om wat je leert toe te passen.

Je bent bereid om bij je waarden te blijven en daarvoor te vechten. Het is van jou. Je kunt het hebben want die onvoorwaardelijke liefde komt uit jou.

Je kunt het doen, je kunt het zijn, want het is van u.

Als je “iets van je hart” wilt zoals ademen, (zonder kan je niet) als je het wilt zoals je zegt dat je het wilt, kun je het bereiken.

Het is niet voor de zwakken, en het is niet voor diegenen die zich niet totaal engageren. Het is een verplichting tegenover jezelf.

Het zal veel pijn doen. Het zal hard zijn, het zal moeilijk zijn want het proces is het wieden van de zwakte in jezelf, zodat je als een model kunt zijn voor jouw kinderen. Maar er is een techniek waar je de pijn ook ondertussen kunt genezen.

Je gaat het vooral moeten hard spelen tegenover jezelf, want de narcist zul je je nooit veranderen.

Je gaat het moeten uitvoeren tot je het einddoel hebt bereikt.

En het einddoel is niet zomaar een einde maar een sterk einde.

De grootste reden waarom sommigen geen resultaten boeken tegenover de daden van de narcist is, omdat ze tijd verspillen en nooit uitvoeren wat ze van plan waren. Je dient de oefeningen te doen.

Stop niet wanneer je het 3 of 4 keer hebt geprobeerd en het is niet verlopen zoals je had verwacht. Je dient in alle geval volledig (ook emotioneel) los te komen van de narcist wil je kunnen gefocust zijn op de opvoeding van je kinderen.

Als er iets is dat je wilt en erg naar verlangt, dan moet je alles doen wat nodig is en laten wat je niet mag doen. En wanneer je dan het beste van jezelf geeft en dat is niet genoeg dan moet je doen wat nodig is en je dromen niet opgeven.

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.
Ik hou ervan als je regelmatig terugkomt, omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.
Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%