Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
testament

Heb je een levensverzekering, wilsbeschikking of testament? +video

Iedereen ouder dan 18 zou naar mijn mening een testament moeten hebben.

Testamenten zijn belangrijk, want als je overlijdt, kan het testament je ouders, nabestaanden of kinderen in staat stellen om gemakkelijker met je overlijdenskwesties om te gaan.

Iets zo eenvoudig als het overdragen van de titel naar je voertuig na je overlijden kan moeilijker zijn dan het zou moeten zijn als je geen testament heeft.

Als je ex-echtgenoot op de lijst van begunstigde staat onder een van deze documenten, dan moet je daar zo snel als het kan verandering in brengen.

Soms kun je je echtgenoot tijdens de scheiding niet uit je testament of levensverzekering halen.

Je wilt echter niet in een situatie terechtkomen waarin je veel tijd hebt doorgebracht met scheiden, alleen om te ontdekken dat je je testament, trust of levensverzekering niet hebt bijgewerkt.

Stel je voor dat je ex-echtgenoot van je erven na je scheiding in plaats van je kinderen of andere familieleden.

Ik kan je verzekeren, zo’n zaken gebeuren!

rouwen over een kind dat leeft, testament
meer informatie

Gevolgtrekking

Ik weet hoe verwarrend het allemaal is. Daarom heb je echt goede begeleiding en middelen nodig om je te helpen je helderheid en kracht terug te krijgen. En dat is wat ik graag geef, zodat mensen niet alleen de informatie over narcisten krijgen, ze kunnen echt genezen van al deze giftige relaties. Alle links voor tools vind je in het menu.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om echt duidelijk te worden over die subtiele dingen waarnaar je moet zoeken. En ik kijk zo uit naar je opmerkingen en je vragen hieronder. En als je hiermee te maken hebt gehad en dit is je overkomen, laat het me dan weten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees