Spel met advocaten voor de narcist en valse claims en verzoeken.

Het spel met advocaten voor de narcist bestaat uit de scheidingsrekening op te voeren met lichtzinnige valse claims. Het spel hier is om te zorgen dat je zoveel mogelijk geld uitgeeft om je financieel te ruïneren.

Weigeren om de advocaat te betalen

Een feit dat een advocaat onlangs met mij heeft gedeeld, is het aantal echtscheidingszaken waarin de juridische rekening van de narcist oploopt en vervolgens weigert te betalen.

Net zoals hij / zij geen interesse of verantwoordelijkheid heeft om u iets te betalen, heeft de advocaat in hun ogen zijn werk niet gedaan als ‘hij’ ze moet betalen, dus slaan ze vaak de betaling over.

Daardoor moeten de advocaten extra kosten maken om ze te bevechten voor het evenwicht. Dit is het tweede spel met advocaten voor de narcist. Ik zag deze eerste hand bij mijn laatste narcist. Hij was veel geld aan de advocaat verschuldigd.

Zijn tactiek was om de rekening te verhogen, hen de schuld te geven omdat ze het werk niet deden, ze niet te betalen. Vervolgens bestond het spel met advocaten erin de volgende advocaat in te huren om in te springen zonder de bedoeling om ze ook te betalen. Dat is een echt een spel met advocaten voor de narcist waarvan hij geniet.

narcisme blog mensen die recht in je gezicht liegen terwijl je de waarheid weet, spel met advocaten voor de narcist

Narcisten dienen eindeloze verzoeken in.

Ze doen dit om uw juridische team en de rechter te vermoeien en om af te leiden van wat ze echt doen. Ze leiden af van wat er echt aan de hand is. Narcisten creëren daarom ook valse beschuldigingen.

Verwacht dat narcisten de dingen aanvallen die u waarschijnlijk zult beschermen.

Dat is het derde spel met advocaten voor de narcist om te winnen. Als je een geweldige moeder of vader bent, zullen ze je beschuldigen van verwaarlozing en misbruik. Laat u niet misleiden. het maakt ze niet eens uit of u een goede ouder bent, ze moeten gewoon de betere ouder zijn. Ze vechten vaak voor de kinderen, niet omdat ze ze willen, maar omdat jij dat doet. Onthoud regel één – ze moeten winnen.

Wenst u meer te weten over dit item zoek dan op “narcisme.blog juridisch”.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat jouw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.