juridische kwesties met narcisten

Spel met advocaten voor de narcist en valse claims en verzoeken.

Het spel met advocaten voor de narcist bestaat uit de scheidingsrekening op te voeren met lichtzinnige valse claims. Het spel hier is om te zorgen dat je zoveel mogelijk geld uitgeeft om je financieel te ruïneren.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Weigeren om de advocaat te betalen

Een feit dat een advocaat onlangs met mij heeft gedeeld, is het aantal echtscheidingszaken waarin de juridische rekening van de narcist oploopt en vervolgens weigert te betalen.

Net zoals hij / zij geen interesse of verantwoordelijkheid heeft om u iets te betalen, heeft de advocaat in hun ogen zijn werk niet gedaan als ‘hij’ ze moet betalen, dus slaan ze vaak de betaling over.

Daardoor moeten de advocaten extra kosten maken om ze te bevechten voor het evenwicht. Dit is het tweede spel met advocaten voor de narcist. Ik zag deze eerste hand bij mijn laatste narcist. Hij was veel geld aan de advocaat verschuldigd.

Zijn tactiek was om de rekening te verhogen, hen de schuld te geven omdat ze het werk niet deden, ze niet te betalen. Vervolgens bestond het spel met advocaten erin de volgende advocaat in te huren om in te springen zonder de bedoeling om ze ook te betalen. Dat is een echt een spel met advocaten voor de narcist waarvan hij geniet.

Narcisten dienen eindeloze verzoeken in.

Ze doen dit om uw juridische team en de rechter te vermoeien en om af te leiden van wat ze echt doen. Ze leiden af van wat er echt aan de hand is. Narcisten creëren daarom ook valse beschuldigingen.

Verwacht dat narcisten de dingen aanvallen die u waarschijnlijk zult beschermen.

Dat is het derde spel met advocaten voor de narcist om te winnen. Als je een geweldige moeder of vader bent, zullen ze je beschuldigen van verwaarlozing en misbruik. Laat u niet misleiden. het maakt ze niet eens uit of u een goede ouder bent, ze moeten gewoon de betere ouder zijn. Ze vechten vaak voor de kinderen, niet omdat ze ze willen, maar omdat jij dat doet. Onthoud regel één – ze moeten winnen.

Wenst u meer te weten over dit item zoek dan op “narcisme.blog juridisch”.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees