Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Financieel advies voor tijdens een echtscheiding

Ik zou u aanraden om jouw pensioen beleggingen nog een keer te bekijken voordat jouw scheiding begint.

Er is geen beter moment dan vandaag om erachter te komen waar je in hebt geïnvesteerd, hoe de investeringen presteren en/of je al dan niet een wijziging moet aanbrengen.

Als u een financieel adviseur heeft, zou ik denken dat het nu een goed moment voor je is om met hem of haar te gaan samen zitten om te bespreken hoe het is gegaan. Bedenk enkele vragen die je aan de adviseur kunt stellen.

Als de vragen niet worden beantwoord en / of niet genoeg tijd krijgen van de adviseur, moet u mogelijk een andere richting uitzoeken om in te gaan. Als je eenmaal heeft uitgezocht waarin je belegt en/of je tevreden bent met de investeringen dan moet je beginnen te kijken of uw pensioenrekening (en) al dan niet onderhevig zijn aan scheiding in de echtscheiding.

Fondsen die tijdens jouw scheiding aan pensioenrekeningen zijn bijgedragen, zijn waarschijnlijk eigendom van de gemeenschap.

Dit betekent dat je die rekening waarschijnlijk moet verdelen tijdens jouw scheiding. Het maakt niet uit of de pensioenrekening is gefinancierd met inkomen uit je baan of je naam erop staat.

Dat is niet hoe eigendomswetten van de gemeenschap werken. Het enige dat telt, is wanneer de rekening is bijgedragen en waar het geld vandaan kwam.

Laten we misschien elkaar ondersteunen in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees