Ik zou u aanraden om uw pensioen beleggingen nog een keer te bekijken voordat uw scheiding begint.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Er is geen beter moment dan vandaag om erachter te komen waar u in hebt geïnvesteerd, hoe de investeringen presteren en/of u al dan niet een wijziging moet aanbrengen.

Als u een financieel adviseur heeft, zou ik denken dat het nu een goed moment voor u is om met hem of haar te gaan samen zitten om te bespreken hoe het is gegaan. Bedenk enkele vragen die u aan de adviseur kunt stellen.

Als de vragen niet worden beantwoord en / of niet genoeg tijd krijgen van de adviseur, moet u mogelijk een andere richting uitzoeken om in te gaan. Als u eenmaal heeft uitgezocht waarin u belegt en/of u tevreden bent met de investeringen dan moet u beginnen te kijken of uw pensioenrekening (en) al dan niet onderhevig zijn aan scheiding in de echtscheiding.

Fondsen die tijdens uw scheiding aan pensioenrekeningen zijn bijgedragen, zijn waarschijnlijk eigendom van de gemeenschap.

Dit betekent dat u die rekening waarschijnlijk moet verdelen tijdens uw scheiding. Het maakt niet uit of de pensioenrekening is gefinancierd met inkomen uit je baan of je naam erop staat.

Dat is niet hoe eigendomswetten van de gemeenschap werken. Het enige dat telt, is wanneer de rekening is bijgedragen en waar het geld vandaan kwam.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!